زیست
-
گزینه س مشکلش چیه؟
همیار -
پاسخنامه گفته جواب ۲ هست ؟
-
پاسخنامه گفته جواب ۲ هست ؟
@erfan-f
بله -
به نظر من این سوال ایراد داره :
در گزینه ۲ رابطه قطر سرخرگ های بزرگ با ماهیچه صاف مستقیم هست یعنی هرچی بزرگتر ماهیچه صاف بیشتر
در گزینه 3 هم قید دریچه لانه کبوتری بسیاری هست ولی میشه حالا این رو قبول کرد یعنی جواب این تست به نظر من گزینه ۳ میتونه باشه -
در گزینه ۲ رابطه قطر سرخرگ های بزرگ با ماهیچه صاف مستقیم هست یعنی هرچی بزرگتر ماهیچه صاف بیشتر
در گزینه 3 هم قید دریچه لانه کبوتری بسیاری هست ولی میشه حالا این رو قبول کرد یعنی جواب این تست به نظر من گزینه ۳ میتونه باشه@erfan-f در زیست
گفته است:
در گزینه ۲ رابطه قطر سرخرگ های بزرگ با ماهیچه صاف مستقیم هست یعنی هرچی بزرگتر ماهیچه صاف بیشترنه شما اشتبااه میکنید سرخرگ های کوچک ماهیچه بیشتر دارن تا خاصیت کشسان
در گزینه 3 هم قید دریچه لانه کبوتری بسیاری هست ولی میشه حالا این رو قبول کرد یعنی جواب این تست به نظر من گزینه ۳ میتونه باشه
ولی پاسخنامه گفته بسیاری درچه دارن چرا
-
@jahad-128
فاطمه گزینه دو رو میتونی توضیح بدی ب من ؟ -
@Soniaaa
اینکه نگفته سرخرگ های بزرگ یا کوچک
و قید بسیاری هم درستشه ، گفتم که
ولی گزینه ۲ ایراد داره ! -
@Soniaaa
اینکه نگفته سرخرگ های بزرگ یا کوچک
و قید بسیاری هم درستشه ، گفتم که
ولی گزینه ۲ ایراد داره !@erfan-f
چه ربطی داره سرخرگ هر چقدر کوچیکتر ماهیچه بیشتر -
@erfan-f در زیست
گفته است:
در گزینه ۲ رابطه قطر سرخرگ های بزرگ با ماهیچه صاف مستقیم هست یعنی هرچی بزرگتر ماهیچه صاف بیشترنه شما اشتبااه میکنید سرخرگ های کوچک ماهیچه بیشتر دارن تا خاصیت کشسان
در گزینه 3 هم قید دریچه لانه کبوتری بسیاری هست ولی میشه حالا این رو قبول کرد یعنی جواب این تست به نظر من گزینه ۳ میتونه باشه
ولی پاسخنامه گفته بسیاری درچه دارن چرا
@Soniaaa
این نکته که گفتم برای سرخرگ های بزرگ بود و در واقع ایراد تست هم اینه که مشخص نکرده سرخرگ های بزرگ یا کوچک
ولی گزیینه ۳ قید درست دریچه ها لانه کبوتری بسیاری هس که گفتم -
@haniehno
-
@Soniaaa
در سرخرگ های بزرگ هر چی بزرگتر باشن ماهیچه صاف بیشتر این نکته در فیلم های آقای موقاری هس همون تورق جدید
-
@Soniaaa
در سرخرگ های بزرگ هر چی بزرگتر باشن ماهیچه صاف بیشتر این نکته در فیلم های آقای موقاری هس همون تورق جدید
@erfan-f
تو کتاب هست دوست عزیز سرخرگ کوچیکتر ماهیچه بیشتر چرا مقاومت میکنید -
@Soniaaa
این گفته سرخرگ کوچیک ؟!!!
وگرنه منم میدونم -
@Soniaaa
این گفته سرخرگ کوچیک ؟!!!
وگرنه منم میدونم@erfan-f
نمیگم ک گفته سرخرگ کوچیک
میگم هر چقدرررررر کوچیکتر -
@Soniaaa
ماهیچه صاف سرخرگ آئورت بیشتره یا سرخرگ کرونری ؟! -
@Soniaaa
ماهیچه صاف سرخرگ آئورت بیشتره یا سرخرگ کرونری ؟!@erfan-f
خب نسبی بحث میکنیم دگ :)) -
@Soniaaa چون سیاهرگ های اندام تحتانی دریچه دارن
سیاهرگ های اندام فوقانی که دریچه لازم ندارن چون با جاذبه زمین خون خودش از بالا میاد به سمت قلب
و احتمالا به این دلیل که بسیاری از سیاهرگها در اندام تحتانی هستن و دریچه دارن -
@Soniaaa
به خاطر بسیاری هست
-
@Soniaaa
هنوز درسمون نرسیده به اینجا ولی فردا زیست داریم از معلمم می پرسم -
@Soniaaa چون سیاهرگ های اندام تحتانی دریچه دارن
سیاهرگ های اندام فوقانی که دریچه لازم ندارن چون با جاذبه زمین خون خودش از بالا میاد به سمت قلب
و احتمالا به این دلیل که بسیاری از سیاهرگها در اندام تحتانی هستن و دریچه دارنmaryam111
مرسی مریم جون دمت گرم تو زحمت افتادی