راه ابریشم پرو قضیه اش چیه ؟
-
سلام حدمت دوستان من میخوام از امروز ۲۴مهر شروع بکنم و با برنامه آلاء پیش برم خواستم اگر میشه یکی که با آلاء شروع کرده به من توضیح بده که برنامه ریزیشون منطقی هست یعنی منظورم اینه که سنگین هست یا اینکه به اندازه و آیا میشه بصورت مستقیم با مشاور در ارتباط بود از طریق تماس یا پیام رسان ها یا نه؟ و آیا کلاس رفع اشکال برگذار کردن و میشه از دبیرا سوال پرسید و باهاشون در ارتباط بود یا نه ؟
-
سلام حدمت دوستان من میخوام از امروز ۲۴مهر شروع بکنم و با برنامه آلاء پیش برم خواستم اگر میشه یکی که با آلاء شروع کرده به من توضیح بده که برنامه ریزیشون منطقی هست یعنی منظورم اینه که سنگین هست یا اینکه به اندازه و آیا میشه بصورت مستقیم با مشاور در ارتباط بود از طریق تماس یا پیام رسان ها یا نه؟ و آیا کلاس رفع اشکال برگذار کردن و میشه از دبیرا سوال پرسید و باهاشون در ارتباط بود یا نه ؟
علیرضا حسن زاده سلام علی رضا جان امیدوارم حالت خوب باشه.
ببین برنامه راه ابریشم برنامه نسبتا خوبیه فقط بدی که در اوایل حل تست نداره دیگه حل تست میفته آخرا
بعدش برای ارتباط با مشاور آقای اسماعیلی میتونی در قسمت تیک بخش راه ابریشم تیکت بزنی بگی شماره مشاور رو میخوام بعد در اپلیکیشن بله میتونی با مشاور در ارتباط باشی
برای کلاس های رفع اشکال بله میشه میتونی با دبیر در ارتبازط باشی و سوال های خودت رو از دبیر مربوطه خود بپرسی -
ممنونم خدا خیرتون بده که بموقع جواب می دید منظورتون از اینکه میگید آخر یعنی چی یعنی آخر هر هفته یا کلا آخرای نزدیک به کنکور ؟ و اینکه هرچی میخوام وارد چت با دوستان آلایی بشم مینویسه you are not ....بنظرتون باید چیکار کنم ؟
-
علیرضا حسن زاده سلام علی رضا جان امیدوارم حالت خوب باشه.
ببین برنامه راه ابریشم برنامه نسبتا خوبیه فقط بدی که در اوایل حل تست نداره دیگه حل تست میفته آخرا
بعدش برای ارتباط با مشاور آقای اسماعیلی میتونی در قسمت تیک بخش راه ابریشم تیکت بزنی بگی شماره مشاور رو میخوام بعد در اپلیکیشن بله میتونی با مشاور در ارتباط باشی
برای کلاس های رفع اشکال بله میشه میتونی با دبیر در ارتبازط باشی و سوال های خودت رو از دبیر مربوطه خود بپرسیفقط همین آقای اسماعیلی رو هست یا ایشون مسئول مشاورین هست ؟
-
فقط همین آقای اسماعیلی رو هست یا ایشون مسئول مشاورین هست ؟
علیرضا حسن زاده مشاوره فقط آقای اسماعیلی