بهترین استاد شیمی تو آلا کدوم استاده؟
-
@محمد-مهدی-کاووسی سلام ببخشید میتونم بپرسم از کدوم دوره و با کدوم دبیر پیش رفتین؟
Maryam Mousavi آقای گودرزی
فصل اول شیمی دهم هنوز تموم نشده بود که ولش کردم -
Maryam Mousavi آقای گودرزی
فصل اول شیمی دهم هنوز تموم نشده بود که ولش کردم@محمد-مهدی-کاووسی سلام . خب شما حتی ی فصل هم تموم نکردید.اگ با اقای گودرزی نتونستین ارتباط بگیرین با اقای پویان نظر پیش برید.موفق باشید
-
Maryam Mousavi من ۴ساله که با الام و تدریس خیلی از شیمیستارو دیدم ولی پویان نظر یکی از بهتریناشونه الان راه پرو رو دارم
Alireza Mousavi اره منم واقن از تدریسشون خیلی خوب شیمی رو میفهمم.در کل با ی دبیر و ی منبع کار کردن بهتره تا اینکه ادم منابع زیاد داشته باشه و دچار سرد گمی بشه.
-
@محمد-مهدی-کاووسی سلام . خب شما حتی ی فصل هم تموم نکردید.اگ با اقای گودرزی نتونستین ارتباط بگیرین با اقای پویان نظر پیش برید.موفق باشید
Maryam Mousavi
تشکر..
دوره های رایگان آقای پویان نظر داخل صفر تا صد یازدهم هست ؟ من زمستون پارسال برای دهم آقای گودرزی رو میدیدم -
Maryam Mousavi
تشکر..
دوره های رایگان آقای پویان نظر داخل صفر تا صد یازدهم هست ؟ من زمستون پارسال برای دهم آقای گودرزی رو میدیدم@محمد-مهدی-کاووسی خواهش میکنم.بله دوره صفرتاصد شیمی یازدهم هستش ک۶۳ تا فیلمه.
-
@محمد-مهدی-کاووسی خواهش میکنم.بله دوره صفرتاصد شیمی یازدهم هستش ک۶۳ تا فیلمه.
Maryam Mousavi
امروز خیلی روز بدی بود
اصلا خارج مدرسه چیزی نخوندم
رفتم سایت قلم چی
سروش رنجبر و چند تا دیگه حالمو خراب کردن
امروز کلی ناراحت بودم که خدایا اگه نشه چی
حس کردم از همه عقبم
من تا حالا آزمون آزمایشی ندادم فقط حل کردم
تست زمان دار نزدم
فقط تست جهت تثبیت و یادگیری
افسرده شدیم بابانیاز به دلداری دارم
یه حس بدی بهم میگه خیلی عقبم -
Maryam Mousavi
امروز خیلی روز بدی بود
رفتم سایت قلم چی
حس کردم از همه عقبم
تست زمان دار نزدم
یه حس بدی بهم میگه خیلی عقبم@محمد-مهدی-کاووسی بزرگترین اشتباه سال کنکور: آزمون ندادن و خوندن کامنت های قلمچی
-
@محمد-مهدی-کاووسی بزرگترین اشتباه سال کنکور: آزمون ندادن و خوندن کامنت های قلمچی
Mohammad Lotfi 0
جفتشو دارم
میشه برای آزمون راهنماییم کنید -
Mohammad Lotfi 0
جفتشو دارم
میشه برای آزمون راهنماییم کنید@محمد-مهدی-کاووسی اتفاقا من از اوناییم که آزمون ندادم و ضرر کردم
حتما یه آزمون اسم بنویس -
احسان گودرزی یا حامد پویان نظر ؟
لطفاً بگیدMohammadjavad Mosavy آقای صنیعی رو هم در نظر داشته باشید
-
@محمد-مهدی-کاووسی بزرگترین اشتباه سال کنکور: آزمون ندادن و خوندن کامنت های قلمچی
Mohammad Lotfi 0 کامنت های قلم چی رو میتونم جزو سمی ترین چیزها بگم
-
Maryam Mousavi
امروز خیلی روز بدی بود
رفتم سایت قلم چی
حس کردم از همه عقبم
تست زمان دار نزدم
یه حس بدی بهم میگه خیلی عقبم@محمد-مهدی-کاووسی سلام .اصلا سراغ سایت قلمچی و خوندن کامنت های سمی اونجا نرید.شما فعلا پایه یازدهم هستین برای چی فک میکنین عقب هستین! نه اینطوریام نیست .شما فقط سرتو بنداز درستو بخون درگیر حاشیه نشید لطفا .حس عقب موندن تو همه هست حتی اونیکه ک خیلی عالی خونده .مهم ادامه دادن و ناامید نشدنه .موفق باشید
-
استاد پویان نظر.
مخصوصا راه ابریشمش -
لطفاً بگیدMohammadjavad Mosavy در بهترین استاد شیمی تو آلا کدوم استاده؟ گفته است:
لطفاً بگیداستاد پویان نظر