هم نهشتی
-
@Farzam-Yousefi نگاه کن اگه متن سوال این باشه تو باید بیای با توجه به قانون های که تو هندسه خوندی به این سوال جواب بدی خوب تو اینجا دوتا اطلاعات دقیق از شکل در میاری که اونم اندازه دو ضلع هسته که تو مثلث شک واضح است و زاویه اصلی نود درجه خوب با توجه به این اطلاعات باید تو شکل جای رو پیدا کنی که این اطلاعات رو حداقل داشته باشه
-
@Farzam-Yousefi نگاه کن اون نقطه که سه نشون داده میبینید یه خط افقی که از وسط نقطه رد بکنه بکشید
یکی از قوانین مهم یا هشتم در مورد همین هندسه هسته (تو راهنمای فکر کنم بهش هندسه میگفتیم یادم نیست درست)
وقتی است خط فرضی رو اینجا بکشی زاویه بین نمودار وای ها و این خط با زاویه بین این خط و ضلعB3برابر میشه -
@Farzam-Yousefi نگاه کن اون نقطه که سه نشون داده میبینید یه خط افقی که از وسط نقطه رد بکنه بکشید
یکی از قوانین مهم یا هشتم در مورد همین هندسه هسته (تو راهنمای فکر کنم بهش هندسه میگفتیم یادم نیست درست)
وقتی است خط فرضی رو اینجا بکشی زاویه بین نمودار وای ها و این خط با زاویه بین این خط و ضلعB3برابر میشه@فرناز-مقیمی در هم نهشتی گفته است:
وقتی است خط فرضی رو اینجا بکشی زاویه بین نمودار وای ها و این خط با زاویه بین این خط و ضلعB3برابر میشهالان فهمیدم
خیلی متشکرم -
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
@فرناز-مقیمی
متن سوال اطلاعاتی در مورد این شکل نمیده
و خود پاسخنامه ورداشته دو مثلث در اورده همین -
@فرناز-مقیمی در هم نهشتی گفته است:
وقتی است خط فرضی رو اینجا بکشی زاویه بین نمودار وای ها و این خط با زاویه بین این خط و ضلعB3برابر میشهالان فهمیدم
خیلی متشکرم