حال بد و درس خوندن! 😓
-
سلام و وقت بخیر
میخواستم بپرسم شما وقتی حالتون بده و نمیتونید بشینید مستقیم درس بخونید چیکار میکنید؟ من الان دل درد زیادی دارم و نمیتونم بخونم ولی خیلی عذاب وجدان گرفتم که این یه روز تعطیلیم دارم خراب میکنم و به آزمون هم نمیرسم، پیشنهاد شما چیه؟ 🥺
رتبه-های-انجمن-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
م مهسا استوار marked this topic as a question on
-
سلام و وقت بخیر
میخواستم بپرسم شما وقتی حالتون بده و نمیتونید بشینید مستقیم درس بخونید چیکار میکنید؟ من الان دل درد زیادی دارم و نمیتونم بخونم ولی خیلی عذاب وجدان گرفتم که این یه روز تعطیلیم دارم خراب میکنم و به آزمون هم نمیرسم، پیشنهاد شما چیه؟ 🥺
رتبه-های-انجمن-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1402مهسا استوار بنظرم اگه نمیتونی درس بخونم تست بزنم
یا اصلا حس حال نداری استراحت کنی استراحت مفید مثلا سعی کن در بازه استراحتت فیلم انگیزشی ببین یا اهنگ بعدش با قدرت شروع کن رو یه برگه بنویس هدفتو هی تکرار کن هی تصورش کن اینجوری بنظرم قدرت اراده درس، خوندن حس حالش، میاد اگه مریضی سعی کن استراحت کنی زیاد فشار نیاری تا زود خوب بشی با قدرت شروع کنی -
سلام و وقت بخیر
رتبه-های-انجمن-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1402مهسا استوار در حال بد و درس خوندن! 😓 گفته است:
سلام و وقت بخیر
رتبه-های-انجمن-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1402سلام مهسا جان
خب تو این شرایط بهت پیشنهاد میکنم استراحت کنی
و اصلا عذاب وجدان نگیری چون میدونی حتی تو این وضعیت بخونی هم اذیت میشی هم بهترین کیفیت رو نداری
پس استراحت کن تا زودتر خوب شی
خودمم همین کار رو میکردم ولی اگر امتحانی داشتم یا آزمونی و این حرفا درسای آسون تر رو اون موقع می خوندم حالا زمان من عمومی بود اونا رو می خوندم... یا فیلمای تورق می دیدم جزوه می نوشتم و...
سعی میکردم یچی سبک بخونم که اذیت نشم -
مهسا استوار در حال بد و درس خوندن! 😓 گفته است:
سلام و وقت بخیر
رتبه-های-انجمن-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1402سلام مهسا جان
خب تو این شرایط بهت پیشنهاد میکنم استراحت کنی
و اصلا عذاب وجدان نگیری چون میدونی حتی تو این وضعیت بخونی هم اذیت میشی هم بهترین کیفیت رو نداری
پس استراحت کن تا زودتر خوب شی
خودمم همین کار رو میکردم ولی اگر امتحانی داشتم یا آزمونی و این حرفا درسای آسون تر رو اون موقع می خوندم حالا زمان من عمومی بود اونا رو می خوندم... یا فیلمای تورق می دیدم جزوه می نوشتم و...
سعی میکردم یچی سبک بخونم که اذیت نشم@Alba ممنون از پیشنهادتون 😍👌🏻فیلم های تورق زیست و نکته و تست زیست رو میتونم ببینم 👌🏻🙏🏻