چرا اون چیزی که من میخوام( فعلا ) نشده ؟
-
سلام من خیلی وقته بازی نکردم
فیلم ندیدم
آهنگ گوش نکردم
بیرون برای گردش و خوش گذرونی نرفتم
فقط هم درس نمیخونم اصلا حتی وقت کم میارم زمان خیلی سریع میگذره
حس میکنم برای کنکور ۱۴۰۳ باید زودتر تابستون دهم شروع میکردم و اشتباه کردم که دهم رو برای کنکور نخوندم
ولی با همه این حرفا
من نتیجه دلخواهمو هنوز نگرفتم.
اینستاگرام ، واتساپ ، تلگرام ، یوتیوب خیلی وقته داخل یکیشون هم نرفتم از وقتی که فیلتر شدن حتی یک ثانیه ، فیلتر شکن هم ندارم روی برنامم هم برنامه خاصی ندارم
ولی نمیدونم چرا نمیشه
این وضعیتی نیست که من دوست دارم ، این اون خواسته من نیست ، خیلی ناراحتم میکنه ، رنجم میده اینکه هنوز اون اتفاق دلخواهن برام نیفتاده
پیشرفت ؟ میتونم بگم نسبت به پارسال ۱۵۰ درصد !! ولی من خیلی خیلی بیشتر این از خودم میخوام ، اون وضعیت دلخواهم خیلی فراتره -
چرا اینقدر سخت میگیری عوضش موقعی در میاد که رتبه برتر شدی
راستی زیاد فشار نیار به خودت من یه فامیلی دارم اون از راهنمایی تیزهوشان بود یکسره معدلش بیست بود ولیی تا یازدهم از یازدهم به بعد زده شد از درس دیگه خسته شده بودو خیلی راحت بهت بگم ازم دو سال بزرگتره هنوزم پشت کنکوریه چون دیگه نمیخونه خسته شده
-
همین الانشم برات خوبه من یازدهم بودم تا دلت بخواد گیم پلی میدادم ولی نمیگم کار درستی کردم ولی پشیمونم نیستم واقعیتش
-
چرا اینقدر سخت میگیری عوضش موقعی در میاد که رتبه برتر شدی
راستی زیاد فشار نیار به خودت من یه فامیلی دارم اون از راهنمایی تیزهوشان بود یکسره معدلش بیست بود ولیی تا یازدهم از یازدهم به بعد زده شد از درس دیگه خسته شده بودو خیلی راحت بهت بگم ازم دو سال بزرگتره هنوزم پشت کنکوریه چون دیگه نمیخونه خسته شده
آرمین عنصرپور بزار رک بگم
من دهم هیچی نخوندم ۰ تا ترم اول
مجازی بود و اون موقع خدا پدرشونو بیامرزه امتحان ترم اول حضوری بود ! کتاب ها نو ! شیمی و فیزیک و.. برای اولین بار شب امتحان باز کردم ! وقت هم کم بود ، ترم دوم تقریبا به خودم اومدم ولی من از اونجا که مباحث قبلی رو ضعیف بودم انگار همیشه از درسا عقب بودم ، تابستون تازه شروع کردم این وضع رو تا حدودی درستش کردم و حتی تست زدم ( برای یاد گرفتن مبحث ( تثبیتی ) نه تست برای کنکور ) -
دادوشیییی اسیر ک گیر نیاوردی مگه زندان زاویراست توهم یوزارسیف جوانی حداقل اون ی یک ماهی ی بار میرفت معدن کار میکرد حداقل ی تفریحی بزار افسردگی میگیرییها
Patima Moinaldini
من ۹۰درصد چیزایی که بنظر خودم تفریحن بنظرم اشتباهه برای همین به خودم اعتماد ندارم
اشتباهات سال دهمم رو انگار نمیخوام تکرار کنم ! -
همین الانشم برات خوبه من یازدهم بودم تا دلت بخواد گیم پلی میدادم ولی نمیگم کار درستی کردم ولی پشیمونم نیستم واقعیتش
آرمین عنصرپور میگم
من همش با خودم میگم یازدهم برای شروع دیره
ولی خب خیلیا دیدم سال اخری جاها خوب قبول شدن
ولی من بنظرم نمیشه
دیگه چه کنیم این روزا همش مغزم پر این حرفاست -
آرمین عنصرپور میگم
من همش با خودم میگم یازدهم برای شروع دیره
ولی خب خیلیا دیدم سال اخری جاها خوب قبول شدن
ولی من بنظرم نمیشه
دیگه چه کنیم این روزا همش مغزم پر این حرفاست@محمد-مهدی-کاووسی درس خوندن اونقدرا هم سخت نیست تو استرس داری که میگیی وایی هیچی بلد نیستم و اینا من خودم تا قبل تابستون ام سال چیز خواصی بلد نبودم مثلا باورت میشه حتی دهم و تا نیمه های یازدهم برد و دامنه نمیدونستم چیه ولی خب شروع کردم و راضیم ولی استرس نداشته باش معلممون یه مسالی میزنه میگه حتی میمون هم یک سال بهش اموزش بدن یچی یاد میگره شما ها هم معلومه قراره خیلی چیزا یاد بگیرین ولی حتما باید گوش کنین و تمرین کنین
-
@محمد-مهدی-کاووسی درس خوندن اونقدرا هم سخت نیست تو استرس داری که میگیی وایی هیچی بلد نیستم و اینا من خودم تا قبل تابستون ام سال چیز خواصی بلد نبودم مثلا باورت میشه حتی دهم و تا نیمه های یازدهم برد و دامنه نمیدونستم چیه ولی خب شروع کردم و راضیم ولی استرس نداشته باش معلممون یه مسالی میزنه میگه حتی میمون هم یک سال بهش اموزش بدن یچی یاد میگره شما ها هم معلومه قراره خیلی چیزا یاد بگیرین ولی حتما باید گوش کنین و تمرین کنین
آرمین عنصرپور دست خوش
برادر ظاهراً تو دنیا به یورته
منو بگو چقدر حرص میخورم مثلا : ای وای مهر تموم شد من هنوز تست ها فصل اول فیزیک رو تموم نکردم
من هدفم یکم بزرگه ، به خودم قول دادم به دستش بیارم
I can
-
@محمد-مهدی-کاووسی درس خوندن اونقدرا هم سخت نیست تو استرس داری که میگیی وایی هیچی بلد نیستم و اینا من خودم تا قبل تابستون ام سال چیز خواصی بلد نبودم مثلا باورت میشه حتی دهم و تا نیمه های یازدهم برد و دامنه نمیدونستم چیه ولی خب شروع کردم و راضیم ولی استرس نداشته باش معلممون یه مسالی میزنه میگه حتی میمون هم یک سال بهش اموزش بدن یچی یاد میگره شما ها هم معلومه قراره خیلی چیزا یاد بگیرین ولی حتما باید گوش کنین و تمرین کنین
آرمین عنصرپور من میخوام تا تابستون دهم و یازدهم تموم کنم تابستون دوازدهم بخونم و ضعف ها پایه
و دوازدهم تست بزنم -
P Pr.Gh.ir marked this topic as a question on
-
P Pr.Gh.ir marked this topic as a regular topic on
-
آرمین عنصرپور دست خوش
برادر ظاهراً تو دنیا به یورته
منو بگو چقدر حرص میخورم مثلا : ای وای مهر تموم شد من هنوز تست ها فصل اول فیزیک رو تموم نکردم
من هدفم یکم بزرگه ، به خودم قول دادم به دستش بیارم
I can
@محمد-مهدی-کاووسی تو که از الان اینقدر استرس داری میخوای سر جلسه کنکور چیکار کنی
باورت میشه اگه نصف مطالب رو بخونی بهتر از اینه که استرس داشته باشی سر کنکور چون اگه استرس داشته باشی درسته مثلا انگار 2 سال درس خوندی همه چیزو بلدی و... ولی باورت میشه از استرس یادت میره
من کلا تو امتحانا بیخیالم و همین باعث میشه نمرم خوب شه -
آرمین عنصرپور من میخوام تا تابستون دهم و یازدهم تموم کنم تابستون دوازدهم بخونم و ضعف ها پایه
و دوازدهم تست بزنم@محمد-مهدی-کاووسی در چرا اون چیزی که من میخوام( فعلا ) نشده ؟ گفته است:
و دوازدهم تست بزنمخوبه ولی بیشتر از همه چیز پایت خیلی خوب باشه و به همه چیز دهم یازدهم مسلط باش
-
@محمد-مهدی-کاووسی در چرا اون چیزی که من میخوام( فعلا ) نشده ؟ گفته است:
و دوازدهم تست بزنمخوبه ولی بیشتر از همه چیز پایت خیلی خوب باشه و به همه چیز دهم یازدهم مسلط باش
آرمین عنصرپور متشکرم از راهنماییت
️
موفق باشی
-
سلام من خیلی وقته بازی نکردم
فیلم ندیدم
آهنگ گوش نکردم
بیرون برای گردش و خوش گذرونی نرفتم
فقط هم درس نمیخونم اصلا حتی وقت کم میارم زمان خیلی سریع میگذره
حس میکنم برای کنکور ۱۴۰۳ باید زودتر تابستون دهم شروع میکردم و اشتباه کردم که دهم رو برای کنکور نخوندم
ولی با همه این حرفا
من نتیجه دلخواهمو هنوز نگرفتم.
اینستاگرام ، واتساپ ، تلگرام ، یوتیوب خیلی وقته داخل یکیشون هم نرفتم از وقتی که فیلتر شدن حتی یک ثانیه ، فیلتر شکن هم ندارم روی برنامم هم برنامه خاصی ندارم
ولی نمیدونم چرا نمیشه
این وضعیتی نیست که من دوست دارم ، این اون خواسته من نیست ، خیلی ناراحتم میکنه ، رنجم میده اینکه هنوز اون اتفاق دلخواهن برام نیفتاده
پیشرفت ؟ میتونم بگم نسبت به پارسال ۱۵۰ درصد !! ولی من خیلی خیلی بیشتر این از خودم میخوام ، اون وضعیت دلخواهم خیلی فراتره@محمد-مهدی-کاووسی
اگه اشتباه نکنم تو یه تاپیک دیگه دیدم گفتی المپیادی هستی،اگه دلیل استرست المپیاده خب ولش کن بچسب به کنکورت،اما اگه کنکوره باید بهت بگم که استرست بسیار بی جاست
شل کن بابا امسال باید هم درس بخونی هم عشق و حال کنی،من نمیدونم چجوری وقت کم میاری با اینکه تفریح نمیکنی اما اگه برنامه ریزیت درست باشه هم میتونی کامل و درست درس بخونی هم روزی حداقل دو ساعت تفریح کنی.
اگه مشکل از برنامه ریزی کردنته مشاور بگیر
از آبان امسال تا خرداد ۱۴۰۳ بییییست ماه فرصت داری
تو این بیست ماه میتونی هر مبحثو ده بار بخونی و جمع بندی کنی چرا فکر میکنی وقتت کمه -
@محمد-مهدی-کاووسی
اگه اشتباه نکنم تو یه تاپیک دیگه دیدم گفتی المپیادی هستی،اگه دلیل استرست المپیاده خب ولش کن بچسب به کنکورت،اما اگه کنکوره باید بهت بگم که استرست بسیار بی جاست
شل کن بابا امسال باید هم درس بخونی هم عشق و حال کنی،من نمیدونم چجوری وقت کم میاری با اینکه تفریح نمیکنی اما اگه برنامه ریزیت درست باشه هم میتونی کامل و درست درس بخونی هم روزی حداقل دو ساعت تفریح کنی.
اگه مشکل از برنامه ریزی کردنته مشاور بگیر
از آبان امسال تا خرداد ۱۴۰۳ بییییست ماه فرصت داری
تو این بیست ماه میتونی هر مبحثو ده بار بخونی و جمع بندی کنی چرا فکر میکنی وقتت کمه -
@mahdi-najafi-2 من هم دارم برای المپیاد ریاضی کم و بیش ناامیدانه میخونم ( چون حقیقتا نمیتونم زیاد وقت بذارم ! ) هم درسا مدرسه و هم کنکور
@محمد-مهدی-کاووسی
ببین مهم ترین چیز برنامه ریزیه
با برنامه ریزی درست میتونی همشونو با هم جلو ببری
پس اصلا خودتو سرزنش نکن که چرا دیر شروع کردم چون همین الان که تو فکر میکنی دیر شروع کردی خیلی از رقیبات اصلا شروع نکردن :)))
برنامه ریزی یاد بگیر،از صفر تا صد های آلا استفاده کن و تفریح رو اصلا فراموش نکن،اینم سه پند آخر از من به تو -
@محمد-مهدی-کاووسی
ببین مهم ترین چیز برنامه ریزیه
با برنامه ریزی درست میتونی همشونو با هم جلو ببری
پس اصلا خودتو سرزنش نکن که چرا دیر شروع کردم چون همین الان که تو فکر میکنی دیر شروع کردی خیلی از رقیبات اصلا شروع نکردن :)))
برنامه ریزی یاد بگیر،از صفر تا صد های آلا استفاده کن و تفریح رو اصلا فراموش نکن،اینم سه پند آخر از من به تو -
@mahdi-najafi-2 میدونی من ظرفیت روزانه ده ساعت خوندن رو هم حتی دارم و توانشو دارم ولی محدودیت ها و اینکه خوب بلد نیستم برنامه ریزی کنم برام مشکل ایجاد کرده
ولی دارم با مشاوره مدرسمون برای برنامه ریزی مشورت میکنم و دارن کمکم میکنن@محمد-مهدی-کاووسی بهترین مشاور خودتی چون خودت خودتو بیشتر از همه میشناسی راستی این مشاورای مدسه یکم چرت و پرت میگن بدتر گمراهت میکنن
-
@mahdi-najafi-2 میدونی من ظرفیت روزانه ده ساعت خوندن رو هم حتی دارم و توانشو دارم ولی محدودیت ها و اینکه خوب بلد نیستم برنامه ریزی کنم برام مشکل ایجاد کرده
ولی دارم با مشاوره مدرسمون برای برنامه ریزی مشورت میکنم و دارن کمکم میکنن@محمد-مهدی-کاووسی راستی قدرت تحلیل مسعله داری یا میتونی سوال های ریاضی و فیزیک رو درک کنی؟