رفع اشکال های هفتگی راه ابریشم پرو
-
سلام به آلایی ها
رفع اشکال های هفتگی راه ابریشم پرواز این به بعد هر هفته یک تاپیک رفع اشکال زده میشه
شما سوال هاتون رو طول هفته در اون تاپیک بپرسین
بعد تو ساعتی که اعلام میشه دبیر میان و جواب میدن
یعنی اگه شما در اون ساعت جلسه مدرسه هستین هم باز می تونید سوال هاتون رو از قبل پرسیده باشینبرنامه رفع اشکالهای راه ابریشم پرو ریاضی تجربی شنبه ها ۲۰-۲۲ زیست سه شنبه ها ۲۱:۳ -۲۳:۳۰ فیزیک چهارشنبه ها ۱۰-۱۳ ریاضیات رشته ریاضی پنجشنبه ها ۱۱-۱۳ شیمی جمعه ها ۲۰:۳۰-۲۲:۳۰ برای دسترسی به کلاس های رفع اشکال حتما باید عضو گروه اون درس باشید
اگر تا به حال درخواست عضویت در گروه های راه ابریشم پرو ندادین، در تاپیک زیر درخواست بدین -
@M-an سلام امکانش نیست ساعتش رو یک مقدار جابجا کنید اگه مقدور هست چون خیلیامون مدرسه ایم
-
میگم یچیزی.. نمیشه رفع اشکالا مثلا تو ی روز خاصی باشه بدون مشخص کردن ساعت؟ بیشتر برا درسایی مث همین فیزیک میگم که معمولا بچه ها خییلی توش هجوم نمیارن. میتونیم مثلا در طول روز تا ی ساعت خاصی بپرسیم و بعد تاپیک حالا یا قفل شه یا نشه و استاد بیان جواب بدن
-
@M-an سلام امکانش نیست ساعتش رو یک مقدار جابجا کنید اگه مقدور هست چون خیلیامون مدرسه ایم
آرمین عنصرپور مگه ساعتشون کی هستن؟
-
سلام وقتتون بخیر باشه
من پکیج راه ابریشم پرو ریاضی رو تهیه کردم
لطفا راهنماییم کنید چجوری باید عضو گروه های مربوطه بشم؟ -
میگم یچیزی.. نمیشه رفع اشکالا مثلا تو ی روز خاصی باشه بدون مشخص کردن ساعت؟ بیشتر برا درسایی مث همین فیزیک میگم که معمولا بچه ها خییلی توش هجوم نمیارن. میتونیم مثلا در طول روز تا ی ساعت خاصی بپرسیم و بعد تاپیک حالا یا قفل شه یا نشه و استاد بیان جواب بدن
Michael Vey در رفع اشکال های هفتگی راه ابریشم پرو گفته است:
سلام خسته نباشید
منم موافقم؛ اگه اینجوری باشه که مثلاً چهارشنبه کامل به رفع اشکال فیزیک اختصاص داشته باشه؛ بعد ما مثلاً تا ۱٠ شب یا ۸ شب سوال میپرسیم؛ بعد استاد شب بیاد همه رو یه جا جواب بده؛ اینجوری بهتره فکر کنم چون ممکنه یه نفر نتونه توی اون زمان خاصی که مشخص کردین بیاد سوال بپرسه و کلاس رو از دست میده؛ ممنون میشم پیگیری کنید؛ -
Michael Vey در رفع اشکال های هفتگی راه ابریشم پرو گفته است:
سلام خسته نباشید
منم موافقم؛ اگه اینجوری باشه که مثلاً چهارشنبه کامل به رفع اشکال فیزیک اختصاص داشته باشه؛ بعد ما مثلاً تا ۱٠ شب یا ۸ شب سوال میپرسیم؛ بعد استاد شب بیاد همه رو یه جا جواب بده؛ اینجوری بهتره فکر کنم چون ممکنه یه نفر نتونه توی اون زمان خاصی که مشخص کردین بیاد سوال بپرسه و کلاس رو از دست میده؛ ممنون میشم پیگیری کنید؛@Reza-Jelvian بله یا حداقل اگر نمیشه همه این رفع اشکال هارو بزارید توی روز های تعطیل مثل همین امروز که تونستیم با استاد ثابتی رفع اشکال انجام بدیم
یا اگر نمیشه روزهای تعطیل بگذارید توی شب که حداقل بچه ها بتونن الان اکثر بچه ها مثل خودمون رفع اشکال دکتر طلوعی رو از دست دادیم -
@M-an سلام وقت بخیر ببخشید من دوبار تا الان اقدام کردم و دوستان شخصی بنده پیام دادن و اطلاعات گرفتن اما هنوز عضو نیستم مثل اینکه
ممنون میشم رسیدگی کنید.
@Alba -
@M-an سلام وقت بخیر ببخشید من دوبار تا الان اقدام کردم و دوستان شخصی بنده پیام دادن و اطلاعات گرفتن اما هنوز عضو نیستم مثل اینکه
ممنون میشم رسیدگی کنید.
@Alba@سارا-خوش-نژاد در رفع اشکال های هفتگی راه ابریشم پرو گفته است:
ممنون میشم رسیدگی کنید.
@Albaسلام خانم خوش نژاد
من حدود 9 روز پیش شما رو عضو کردم و عرض کردم خدمت تون که عضو شدید
از قسمت پروفایل قسمت گروه ها،می تونید گروه ها رو مشاهده کنید که عضو شدید -
ممنون میشم رسیدگی کنید.
@Alba -
@سارا-خوش-نژاد در رفع اشکال های هفتگی راه ابریشم پرو گفته است:
ممنون میشم رسیدگی کنید.
@Albaسلام خانم خوش نژاد
من حدود 9 روز پیش شما رو عضو کردم و عرض کردم خدمت تون که عضو شدید
از قسمت پروفایل قسمت گروه ها،می تونید گروه ها رو مشاهده کنید که عضو شدید@Alba شرمنده من خیلی کار با آلا خونه رو بلد نیستم فقط میخاستم از رفع اشکال جا نمونم بازم عذرمیخوام
ممنون از وقتی که گذاشتید
-
@Alba شرمنده من خیلی کار با آلا خونه رو بلد نیستم فقط میخاستم از رفع اشکال جا نمونم بازم عذرمیخوام
ممنون از وقتی که گذاشتید
@Alba شرمنده من خیلی کار با آلا خونه رو بلد نیستم فقط میخاستم از رفع اشکال جا نمونم بازم عذرمیخوام
ممنون از وقتی که گذاشتید
خواهش میکنم عزیزم وظیفس موفق باشید
حتما بخش راهنمای الاخونه رو مطالعه کنید -
ممنون از وقتی که گذاشتید
خواهش میکنم عزیزم وظیفس موفق باشید
حتما بخش راهنمای الاخونه رو مطالعه کنید@Alba من پی ام دادم ولی اد نکردن خیلی وقته
-
@Alba من پی ام دادم ولی اد نکردن خیلی وقته
Mahdieh Foroughi در رفع اشکال های هفتگی راه ابریشم پرو گفته است:
@Alba من پی ام دادم ولی اد نکردن خیلی وقته
تو پی وی بهتون پیام فرستادم
ولی تو گروه ها که عضو شدید... -
سلام به آلایی ها
رفع اشکال های هفتگی راه ابریشم پرواز این به بعد هر هفته یک تاپیک رفع اشکال زده میشه
شما سوال هاتون رو طول هفته در اون تاپیک بپرسین
بعد تو ساعتی که اعلام میشه دبیر میان و جواب میدن
یعنی اگه شما در اون ساعت جلسه مدرسه هستین هم باز می تونید سوال هاتون رو از قبل پرسیده باشینبرنامه رفع اشکالهای راه ابریشم پرو ریاضی تجربی شنبه ها ۲۰-۲۲ زیست سه شنبه ها ۲۱:۳ -۲۳:۳۰ فیزیک چهارشنبه ها ۱۰-۱۳ ریاضیات رشته ریاضی پنجشنبه ها ۱۱-۱۳ شیمی جمعه ها ۲۰:۳۰-۲۲:۳۰ برای دسترسی به کلاس های رفع اشکال حتما باید عضو گروه اون درس باشید
اگر تا به حال درخواست عضویت در گروه های راه ابریشم پرو ندادین، در تاپیک زیر درخواست بدین@M-an کلا 110 رو بیخیال دیگه آره؟
-
M M.an forked this topic on
-
سلام وقت بخیر من راه ابریشم پرو تجربی هستم لطفا منو عضو گروها کنید