-
سلام رفقاااااا عیدتون مبارک 😍 ✨ ☘
امیدوارم امسال برا هممون بهترینا اتفاق بیوفته🔥
خب ..!
ازتون میخوام اهنگ های شاد بهم پیشنهاد بدین.
اهنگی که حال خوب کن باشه ها ...! 😁
مثلا اهنگ چیپس از دنیا
یا اهنگ یه جای دور از نیلا یا چقد خوبه از آرمین زارعی
هر کی هر چنتا میتونه بهم پیشنهاد بده شاید بقیه هم استفاده کنن و دانلود کنن.
مرسیییی🔥 💫@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربی ریاضی فیزیک @انسانیا @دوازدهم @یازدهم @دهم @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
پ.ن: چون اعتبارم کمه موضوع غیردرسی نمیتونم انتخاب کنم.
-
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب همونطور که میدونید قضیه چیه(😂) اینجا قراره شما کنکوری ها سوال های مشاوره ای تون رو بپرسید و با فارغالتحصیلان گفتگو کنید و تو تاپیک پایینی ما یعنی فارغ التحصیلان جواب سوال های شما رو در حد توان و ترجیحا به صورت ویس بدیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56517/مشاوره-کنکوری?_=1668095405331درضمن حواستون باشه😉:
✅️سوالات در زمینه کنکور و مشاوره کنکوری خواهد بود(نه هر مسئله ی روانشناسی یا اجتماعی)⚠️
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️سوال هاتون رو تو این تاپیک بپرسین تا توی تاپیک اصلی تنها ریپلای روی سوالات شما و جواب های فارغ التحصیلان رو خیلی شیک و مرتب داشته باشیم🙃
.
و در نهایت دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان که تجربه هاشون رو به اشتراک بزارن @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء -
سلام رفقا
من یه کمی گیج شدم برای جمعبندی ، یسری از تاپیک های مربوط به جمعبندی رو هم خوندم اما هنوز به جواب نرسیدم
طبق برنامه راه ابریشم تا الان فقط درسنامه خوندم و تست اموزشی زدم ، برای جمعبندی به نظرتون فقط تست های تسلط راه ابریشم رو بزنم و ازمون جامع قلمچی و ..
یا باید برم سراغ منابعی مثل موج ازمون و فصل ازمون؟ -
-
سلام دوستان
میشه پانسیون های غرب تهران رو معرفی کنید؟و اینکه از ساعت چند تا چند بازند@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
-
فارسی دوازدهم تقریبا صفرم.در طول سال نخوندم......
نمونه امتحان نهایی دیدم وحشت کردم 😱😱
دو ماه بیشتر وقت نیست با این همه مطلب 😢
چه گلی بریزم سرم بگین ؟ -
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگودرضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء -
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
چه توصیه ای میکنید برای کسی که زیستش ضعیفه و میخواد توی 3 ماه و نیم 30 تا 40 درصد این درس رو توی کنکور بزنه؟
کلاس یا دوره یا کتابی چیزی پیشنهاد میکنید ؟
با تشکر اگر براتون مقدوره جواب بدید
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
هرچی نزدیک به کنکور میشیم استرسم زیاد تر میشه. چون عدم تسلطم روی همه مباحثو میبینم و حجم زیادی که باید کار کنم، اصلا به هم میریزم. دیگه نمیتونم بخونم و سردرگم میشم. طوری که حتی برنامم نمیتونم اجرا کنم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
-
-
-
سلام لطفا کمک کنید:(((
برا ترمیم چی لازمه!؟
من دی مدارک دیپلممو بردم
الان برا خرداد زمین و زمانو به هم ریختم مدارک دیپلمم نیس ک نیس
لطفا بگین لازمه!؟
چیکار کنم!؟
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
من توی ی کانال تلگرام که عضو بودم
دیدم که این فایل رو با عنوان
حذفیات کنکور دی و تیر بارگذاری کردن
نمیدونم درسته یا نه
شما فعلا محتاطانه عمل کنین و چیزیو حذف نکنین
تا رسمی اعلام بشه
موفق باشید 🌷❤️
hazfiyat.pdf@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا
@تجربیا
@انسانیا -
سلام سلام🌸😍
این تاپیک رو زدم که همینطور که خودم آروم آروم دارم این رشته رو میگذرونم بقیه رو هم بیشتر با فضا و محیط و دروس این رشته آشنا کنم.👌🌸یکی از دغدغه های کنکوریا توی دوران انتخاب رشته اینکه در مورد رشته ها بیشتر بدونن و بتونن بهترین انتخاب رو نسبت به علایقشون داشته باشن.🤍
و به نظرم خیلی خوب میشه هر کسی راجع به رشته ای که میخونه تاپیکی بزنه و راجع بهش حرف بزنه👌😁
پ.ن: مطالبی که میخوام توی این تاپیک بگذارم و رو یک جا و پشت سر هم نمیگذارم و براساس چیزی می گذارم که خودم اروم اروم دارم تجربشون میکنم🌸
-
سلام دوستان.
ی سوالی داشتم.
من سال یازدهم هستم و میخوام برای محک زدن خودم توی آزمون های آزمایشی شرکت کنم.
بنظرتون قلمچی خوبه یا گزینه ۲؟
قلمچی میگن که پشتیبانی ضعیف داره و سطح سوالاش در حد کنکور نیست و زیاد بدرد نمیخوره...درکل میخوام که یچیزی باشه نه مثل ماز اونقدر سخت باشه که روحیتو با دوتا آزمون ضعیف ببازی نه خیلی هم سطح آسون باشه.
لطفا راهنمایی کنین...
-
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
-
سلام وقت همگی بخیر💫
امسال فکر میکنم از 4 ام فروردین ماه مبارک شروع بشه!
ممنون میشم بهم درمورد نوع برنامه ریزی تواین مدت بگین یعنی مثلا بیشتر تایم مطالعه برای شب باشه یا بازم در طول روز مطالعه داشته باشم؟
علاوه بر اون چطور برای ادامه ماه رمضون که باید برم مدرسه خودمو آماده کنم یعنی چجوری میشه برنامه ریزی کرد که حالم بد نشه و بتونم درست بخونم؟ -