مدرسه یا قلم چی؟
-
سلام دوستان، من دهم ریاضی هستم و در آزمون های قلم چی هم شرکت میکنم، هر ماه یک بار پنج شنبه ها، مدرسه خودم هم یک آزمون آزمایشی تستی برگذار میکنه که از بودجه بندی قلم چی جلو تر هست، من خیلی وقت ها از برنامه قلم چی هم عقب میفتم، دیگه چه برسه به اون! امتحانات تشریحی هم هستن که باعث میشه با سه برنامه متفاوت روبه رو بشم، مشکل اینجاست که بعضی از معلم ها نمره اون آزمون تستی رو تاثیر میدن و نمیتونم از دستش بدم...
برنامه آزمون مدرسه.pdf
برنامه آزمون قلم چی.pdf -
آزمون تستی مدرسمون واقعا نامردانه هست! با اینکه در آزمون قبل رتبه یک شدم، چون فیزیک هفتاد درصد زده بودم بهم هفده داد، هندسه هم بخاطر این که شصت درصد زده بودم شانزده! دیگه در نظر داشته باشید کسی که یک رتبه متوسط یا حتی خوب گرفته، چه نمراتی گرفته!!
-
بنظرم قدر ازمونای مدرستو بدون
-
بنظرم قدر ازمونای مدرستو بدون
Michael Vey چرا؟
-
نهایتا چیزی که تعیین میکنه بری رشته دانشگاه مورد علاقت چی هست؟
کنکور و نهایی
پس تمرکزت رو این دو تا باشه
با هر برنامه ای راحتی برو جلو... به شرطی که این دو تارو برسونی -
نهایتا چیزی که تعیین میکنه بری رشته دانشگاه مورد علاقت چی هست؟
کنکور و نهایی
پس تمرکزت رو این دو تا باشه
با هر برنامه ای راحتی برو جلو... به شرطی که این دو تارو برسونی -
@سینا-بیات سلام هر سه
-
@سینا-بیات سلام هر سه
-
@سینا-بیات
نمیدونم
هر طور راحتی
ولی برای کنکور میخوای اگه آماده باشی، روزی 3 - 4 ساعت مفید کافیه علاوه بر مدرسه، تو رشته ریاضی برا بهترین رشته دانشگاه ها
نیاز به خودکشی نیست -
درود بر شما دوست عزیز.......
با برنامه قلمچی پیش برید مسلما در آزمون پیش روی مدرسه هم خواهید تونست به چندی از سوالات پاسخ بدین......
سعی کنید در مواقعی به بودجه بندی ازمون مدرسه برسید........
قلمچی بعضی وقت ها طوری جهش میکنه که تعجب برانگیزه مخصوصا دور و بر دی و اواخر اردیبهشت -
برای شما هم پیشروی چندان سخت نیست تراز آزمون هاتون عالیه....☺
دنبال میکردمتون... -
@سینا-بیات خب باید یه برنامه داشته باشی که هر سه تارو داشته باشی!
اگه ازمون میدی اصلات از برنامش خودتو جدا نکن
که بدرد نمیخوره
برنامه راهبردی قلمچی رو هم که طرح میکنن
طوری طرح میکنن که برا یه مدرسه ای هم خوب باشه
من سالی که میرفتم مدرسه اوایل خوب بود ولی بعدش معلما عقب افتاده بودن از برنامه
من سعی میکردم از پایه رو کامل بخونم که حداقل ترازم با خوب زدن تستای پایه بیاد بالا
و دوازدهم رو هم تا جایی که دبیرا درس داده بودن و ازمون بود میخوندم و تستشو میزدم و تو ازمونم همونارو جواب میدادم
برا ازمون مدرسه هم اگه امتحانا دبیرا منظورته که وقتی شما خوب بخونی برا ازمون قلمچی
اونا در کنارش برا شما هیچه
بالاخره باید تشریحی و مفهوم و قشنگ یاد بگیری که بتونی تست بزنی! -
درود بر شما دوست عزیز.......
با برنامه قلمچی پیش برید مسلما در آزمون پیش روی مدرسه هم خواهید تونست به چندی از سوالات پاسخ بدین......
سعی کنید در مواقعی به بودجه بندی ازمون مدرسه برسید........
قلمچی بعضی وقت ها طوری جهش میکنه که تعجب برانگیزه مخصوصا دور و بر دی و اواخر اردیبهشت -
@سینا-بیات خب باید یه برنامه داشته باشی که هر سه تارو داشته باشی!
اگه ازمون میدی اصلات از برنامش خودتو جدا نکن
که بدرد نمیخوره
برنامه راهبردی قلمچی رو هم که طرح میکنن
طوری طرح میکنن که برا یه مدرسه ای هم خوب باشه
من سالی که میرفتم مدرسه اوایل خوب بود ولی بعدش معلما عقب افتاده بودن از برنامه
من سعی میکردم از پایه رو کامل بخونم که حداقل ترازم با خوب زدن تستای پایه بیاد بالا
و دوازدهم رو هم تا جایی که دبیرا درس داده بودن و ازمون بود میخوندم و تستشو میزدم و تو ازمونم همونارو جواب میدادم
برا ازمون مدرسه هم اگه امتحانا دبیرا منظورته که وقتی شما خوب بخونی برا ازمون قلمچی
اونا در کنارش برا شما هیچه
بالاخره باید تشریحی و مفهوم و قشنگ یاد بگیری که بتونی تست بزنی! -
@M-Shajarian
بله، ممنون، فکر کنم تنها کاری که میتونم بکنم همینه! البته سعی میکنم برای درس هایی مثل هندسه و فیزیک که تاثیر مستقیم روی نمره میدن بخونم@سینا-بیات
خواهش میکنم.....
آرزوی بهروزی و موفقیت روز افزون دارم براتون
بدرخشید:rose: -
از دولت هر چی بر میاد
یه روز یکی از همین رئیس روسا رو اورده بودن داخل تی وی
مرده دقیق یادم نیس کی بود فقط یادمه گفت برا 1402 ما تاثر قطعی 40 درصد معدل و میزاریم (که الان اکثرا دارن میرن ترمیم میکنن)
و همچنین برا سال های بعد همین تاثیر قطعی 40 درصدو ممکنه
به سه قسمت تقسیم کننن
مثلا 10 درصد دهم تاثیر قطعی باشه
10 تا یازدهم
20 درصد دوازدهم
اگه اینطوری بشه بعد اونوقت به جا یه ترمیم معدل باید سه سالو بری ترمیم معدل کنی
میخام بگم از ایناااا همه چی بر میاد
پس از همین الان وقت بشدت زیادی داری خوب از وقتت استفاده کن و همه چیو مهم بگیر که در اخر خودت راحت باشی