سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشاوره کنکوری
-
سلام دوباره
ویس امروز راجع به خواب و روتین روزانه مون هست
یه مسئله خیلی مهم که نادیدهش میگیریم️
جواب این سوال هم اینجاست:Michael Vey در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
اصلا حوصله ندارم صبح زودتر از 7 پاشم و شب دیر تر از 9 و نیم اینا بخونم.. چ کنم
. -
اهمیت %(#ff0000)[مستمر درس خوندن] و سینوسی نخوندن
.
️خیلی از دانش آموزها بعد کنکور آه و ناله میکنن که وای من این همه %(#ff0000)[تلاش] کردم و نتیجه نگرفتم
.
️وقتی ازشون از یکسال قبلشون سوال میپرسی چی میگن؟دو دسته میشن:
.
🟨دسته اول:تیر که شروع نکردم از مرداد شروع کردم %(#10f000)[توپ] خوندم تا اواسط شهریور بعدش یک ماه فاصله گرفتم و کم خوندم ولی از آبان دوباره توپ خوندم تا بهمن ،بهمن و اسفندم %(#0010f0)[ناامید] شده بودم خیلی کم خوندم ،فروردینم که عید بود و رفتم مسافرت ولی اردیبهشت و خردادو عالی خوندم روزی ۱۳،۱۴ ساعت
🟨دسته دوم: من %(#007690)[هر روز] درس میخوندم،یعنی میدونستم که %(#00b090)[حداقل] روزی ۶ ساعتو باید بخونم حالا یه روز ۱۰ ساعت یه روز ۶ ساعت یه روز ۱۳ ساعت ولی میخوندم پیوسته
.
چرا نتیجه نگرفتن پس؟!
خب کسی که نوسانی بخونه اگر میانگینم بگیری روزی ۷ ساعت میشه که به روزی ۷ ساعت نمیشه گفت توپ خوندن،نمیشه گفت پیوسته خوندن،نمیشه گفت تلاش زیادددد
.
️دوست من %(#0004ff)[همیشه یادت باشه] تغییر و پیشرفت و پیشی گرفتن از رقبا نزدیک قله کوهه،جایی که یه عده کم میارن و فاصله میگیرن از درس و دوباره با عذاب وجدان شروع میکنن،یه عده هم میگن تا من به چیزی که میخوام نرسم تسلیم نمیشم و اگر کم پیشرفت کردن بجای فاصله گرفتن، تلاششونو %(#0004ff)[بیشتر] میکنن
.
اینجاست که تفاوت دانش آموزی که نتیجه میگیره و دانش آموزی که با اینکه تلاش کرده،نتیجه نمیگیره مشخص میشه.
.
اگر بتونی جزء دسته اول باشی برنده این مسابقه ای
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
@انسانیااگه سوالی داشتین تو تاپیک گفتگوی کنکوری مطرح کنین
-
سلام بچه ها
دوتا سوال داشتیم:
@Soniaaa در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:سلام
من ب یه سر درگمی رسیدم
برای نهایی باید بخونم ولی دینی و فارسی و سلامت خیلی رو مهمه واقعا نمیدونم چیکار کنم
هلپ می پلیز
Zahra.HD
@hanuو
Amir ali Nikfard در مشاوره کنکوری گفته است:
سلام تا چه حد برای امتحانات مستمر و ماهانه وقت بزاریم و اصلا این امتحانات چقدر روی کنکورمون تاثیر داره؟
ویس امشب راجع به " مدرسه درکنار کنکور" و "امتحان نهایی" هست:
پ.ن: دور تند زدم که وقت کمتری بزارین.
.
منتظر نظراتتون تو تاپیک زیر هستم:
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
-
Zahra.HD ممنون از شما. من نصف این هایی که گفتین رو نمیدونستم
-
سلام
امروز طرف حسابم بیشتر دانش آموزا هستن ولی این پیام میتونه به درد کسایی که میخوان ترمیم معدل انجام بدن هم بخوره
آمار معدل های برتر در سالهای اخیر در سه رشته اینطوریه
دقت کن️
تا الان فقط بین ۴تا۵ درصد بچه ها تونستن درامتحانات نهایی معدل بالای ۱۹ کسب کنن️
امتحانات نهایی رو نباید دست کم گرفت
ولی ولی
قطعا ۲۰گرفتن یا۱۹ گرفتن در امتحانات نهایی %(#ff0000)[راحتر] از ۱۰۰یا۹۰درصد زدن در کنکور هست️%(#ff0000)[رمز موفقیت] در امتحانات نهایی فقط مفهومی خواندن و یادگیری همه و همه مطالب کتاب هست و یادگیر نحوه صحیح پاسخ تشریحی نوشتن( همه نکات کلیدی رو نوشتن)
پس سعی کنین برای امتحان نهایی هم خوب بخونین چون تاثیری که روی کنکورتون و رشته و شهر قبولیتون میزاره ، کم نیست
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا -
-
Kourosh Mousavi در خسته ام از خسته شدن... گفته است:
این یه ویس خوب برای همه ی کنکوری هاست ، پیشنهاد میدم گوش کنین
-
سلام دوباره
ویس امروز راجع به ویدئو دیدن درکنار مدرسه و وسواس درسنامه خوندن هست
جواب این سوال رو هم اینجا داریم:Taranommm در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام سلام
یه سوال داشتم
من از اول سال یه مشکلی دارم و همش داشتم مبارزه میکردم باهاش... ولی الان که کارنامه های ماهانه مون و دادن میبینم نتیجه اون چیزی که میخواستم نیس
مشکلم اینه که به ویدیو آموزشی خیلی وابستم
مثلا اگه فردا شیمی دارم و میخوام درسی که معلم جلسه قبل داده رو بخونم، حتما باید برم ویدیو آموزشی ببینم تا مطمئن بشم که کامل همه چیز بهم آموزش داده شده و چیزی از قلم نیوفتاده
ولی این واقعا برام وقت گیره
حساب کنین یه روز که فرداش هم فیزیک دارم هم ریاضی و هم زیست ( چهارشنبه هامون اینجوریه) چقدر باید شب قبلش برای هرکدوم از کتابا ویدیو آموزشی ببینم.
عملا غیر ممکنه که بتونم تموم کنم شون
ولی چاره ای هم ندارم از طرفی
آخه مثلا یه درسی مث زیست تدریس معلم مون اصلا کامل نیست و میدونم اگه بخوام با تدریس اون جلو برم نه تست میتونم بزنم نه تو امتحانا نمره خوبی میگیرم؛ چون عادت کردم به تدریس آقای موقاری و اگه تدریس آقای موقاری رو نبینم کلا احساس میکنم اون مبحث و یاد نگرفتم و معمولا هم همینطوریه
ولی خب درکل ویدیو های آموزشی برای چه زمانیه؟ قبل تدریس معلم ببینم؟ بعد تدریسش؟ تابستون ببینم همه رو برای جمع بندی؟
راه ابریشم دارم ولی الان فقط برای شیمی ازش استفاده میکنم و بقیه درسا رو صفرتاصد میبینم؛ راه ابریشم رو گذاشتم برای جمع بندی تابستون یازدهم
اگه میشه کمکم کنین چطوری میتونم با ویدیو ها درس بخونم و به طور حداکثری تو برنامه درسی م قرارشون بدم
این سوال از اول سال باهامه و هیچکدوم از مشاورای تیم مشاوره مدرسه مون نتونستن جواب کاملی بدن بهش
گفتم شاید شما بتونین راهنمایی م کنین
ممنون میشم
منتظر نظراتتون تو تاپیک پایینی هستیم
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @انسانیا @ریاضیا -
-
Zahra.HD
سر آزمون چطوری سوالارو مدیریت کنم️بعضی سوالا هستن که هیج ایده ای برای حلشون ندارم و مثلا میبینی چقدر وقت سر این سوالا تلف شده چیکار کنم️
یه جمله بگم یادت بمونه" ما سر آزمون قراره سوالای اسون رو پیدا کنیم و بزنیم️" اساسا برای همین قبل آزمون کلی تست میزنیم که بتونیم تست اسون رو بشناسیم و از سخت تشخیص بدیم. وقتی یه تست رو خوندیم بدونیم آسونه یا نه️ چقدر از ما وقت میگیره️اصلا ایده ای برای حل کردنش دارم یا نه️ در کل بزنمش یا نه️ -
Zahra.HD
خب اینی که گفتی رو گرفتم ولی سر آزمون دقیقا باید چیکار کنم من️چه رفتاری با سوالا داشته باشم️
خبببببب ببین️ چشماتو ببند و تصور کن که تو جلسه آزمون نشستی، شما از تست یک شروع میکنی و میخونیش میبینی نمیدونی یا چیزی واسه حل کردنش ذهنت نمیاد️( با یه نفس عمیق) میری سراغ تست بعدی و میبینی عه️ من اینو بلدم که پس خیلی شیک و مجلسی میزنیش و میری سراغ تست بعدی و بعدی و بعدی....
ببین...
از این ۲۰ تا همه که سخت نیستن️مگه آخه ممکنه همچین چیزی️ توشون طبیعتا سوال خیلی اسون هم هست ، سوال متوسط هم هست ، سخت هم هست اگه شما از اولش شروع کنی به گشتن دنبال تستای اسون و اونایی که بلدی طبیعتا درصد خیلی بالایی خواهی داشت چون اسون هارو زدی و متوسط هارو هم در حد توان زدی
حالا که اونایی رو که بلدی زدی و میبینی ایول هنوز وقت مونده یکم میری سراغ اونایی از تست سخت ها که حس خوبی بهشون داری یعنی وقتی میخونیش یه چیزی ته دلت رو قلقلک میده که میتونی حلش کنی حالا یا خیلی وقتگیر بوده، یا فول بلدش نبودی( میتونی همون دفعه اول که اینارو خوندی یه علامت کنارشون بزاری که وقت کمتری تلف بشه)
اگه از تست ۱ شروع کنی به درو کردن همههههه ی تست ها اون اول ها طراح زبل️ یه تست سخت و حجیم گذاشته که غیر حرفه ای هارو تو تله بندازه️ و وقتشون رو تلف کنه
ولی شما با یادآوری پست زهرا اچ دی جفت پا میپری از رو اون تسته -
Zahra.HD
دیدن سوالای سخت اعتماد به نفسم رو پایین میاره که چرا اینارو بلد نیستم با این که دارم کلی تست میزنم و همه مدل سوال میبینمچیکار کنم️
خب ببین عزیزم، مگه ممکنه سوال سخت نباشه️️️ اگه اصلا سوال سخت نباشه که آزمون آزمون نیس️
میدونی ما چرا آزمون میدیم️ که یاد بگیریم️ چیزای جدید یاد بگیریم ،ترفند یاد بگیریم، دیدگاه جدید یاد بگیریم، نکته جدید یاد بگیریم ، چیزایی که یاد گرفتیم رو مرور کنیم.
حالا این که شما یه تست سخت دیدی و غمگین میشی یکم غیر عادیه وقتی هدفت این باشه️
خب شمایی که تست غلط داشتی ، شمایی که جواب یه تستی رو بلد نبودی ، شمایی که تو یه تست چیزی دیدی که اصلااااا هیچ جا ندیدیش
پس باید از این فرصت استفاده کنی و یادش بگیری
خیلی جالبه ️ اگه از اکثر کنکوریا یه آزمون رو دوبار بگیری غالبا تست هایی رو غلط میزنن یا نمیزنن که دفعه قبل هم تو همین شرایط بودن️
آزمون جایی نیس که دنبال اعداد و ارقام و درصد و تراز باشی آزمون جائیه که شما توش یاد بگیری=)
پس وقتی یه تست نا آشنا دیدی به جای ناراحت شدن خوشحال باش که قراره چیز جدیدی یاد بگیری -
Zahra.HD کدوم ازمون برم ️(البته میدونم یکم از وقت این سوال گذشته)
این سوال رو قبلا فرزام جان خیلی عالی و مفید جواب داده اگه این سوال شما هم هست حتما برین تو تاپیک زیر و بخونید جوابش رو:https://forum.alaatv.com/topic/54260/یک-بار-برای-همیشه-کدوم-آزمون/3?_=1669404487064
-
Zahra.HD @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
.
.
.
امیدوارم براتون مفید بوده باشه
بای بای -
مهسا استوار سلام
همونطور که گفتم تاثیر مستقیمی نداره ولی اونطور که من خبر دارم(اگه قانون جدیدی نیومده باشه) اگه نمره مستمرتون از یه حدی کمتر بشه یا به اصطلاح اون درس رو بیوفتین نمیتونین تو امتحان نهایی شرکت کنین
نمرهش رو نمیدونم دقیقا چنده
میتونید باز دقیقترش رو از معلم هاتون بپرسید -
@محمد-مهدی-کاووسی در مشاوره کنکوری گفته است:
@hanu شاید احمقانه باشه اما از اونجا که زمان ما ۵۰ درصد تاثیر معادله اگه بیشتر برای اون تلاش کنیم تا کنکور سود میکنیم یا ضرر ؟
سلام با احترام بهتون ، این حرف صحیح نیست !
کسی که کنکوری میخونه برای نهایی هم میخونه و میتونه بهترین نمره هارو کسب کنه . -
@hanu سلام خیر مخالفم ! یسری سوالا هست راه حلی که داخل امتحان نهایی مینویسی ۳/۴ خطه اما تستیش نیم خطم نمیشه و داخل امتحان نهایی اون ۳/۴ خط نمره میگیره نه اون نیم خط
طبیعتا کنکوری و تستی خوندن با تشریحی حل کردن فقط برای یه آدمیه که تازه شروع کرده وگرنه چه فایده ای داره یه تست رو ۲ دقیقه طولش بدی در صورتی که با شرایط الان کنکور همش ۸۰ ثانیه واسه هر تستی وقت هست ! -
سلام .از نظر فرمول های تستی و سرعت حل تست راه ابریشم فیزیک استاد طلوعی بهتر هست یا استاد کازریانی. ( بتونم با استفاده از اونا درصد های بالا بزنم .بیشتر از 70)