سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره کنکوری
-
0sepehr0 در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD
سلام خسته نباشید
ببخشید میخواستم بدونم سال کنکور مدرسه نریم بهته ی بمونیم خونه؟مدرسه بهتر درس میخونم یا تو خونه؟
سلام
درباره ی ۲ تا چیز میخوام حرف بزنم:
اولی مدرسهست:
بچه ها مدرسه روی کنکور شما تاثیر خیلییییی زیادی میزاره خیلییی زیاد. و خب بشینین دو دوتا چهار تا کنین و ببینین اگر مدرسه تون واقعا اینطوری که میگم هست پس مدرسه تون مدرسه ی خوبی حساب میشه و ازش استفاده کنین.
چه مدرسه ای خوبه؟
*مدرسه ای که بیشتر از نصف معلماش با جون و دل درس بدن(حتما تو هر مدرسه ای معلمی میاد که واسه رفع تکلیف درس میده و نصف کلاس با گوشی مشغوله)
*مدرسه ای که تست رو هم تا حد متوسطی در کنار تشریحی ها جلو ببره
*کلاسی که بچه هاش نسبتا از سواد خوبی برخوردار باشن(تا معلم بتونه بیشتر از دیپلم و در سطح کنکور درس بده)
*معلم هم معلم با سوادی باشه(منظورم سواد کنکوره نه دیپلم!)
***مسئولان و معلمای مدرسه عقده ای نباشن و واقعا به پیشرفت شما کمک کنن نه این که بخاطر اسم و شهرت خودشون ازتون بیگاری بکشن یا بخوان که رتبه برتر یا معدل برتر بشین(این یکی خیلییییی مهمه چیزی که من رو با این مدرسه نمیرفتم کلی اذیت کرد)
*مدرسه خیلی اهل حواشی و برنامه و مراسم و... نباشه.بیشتر رو درس شما فوکوس کنه تا به مراسم های مختلف بردن شما و فرت و فرت عکس گرفتن.
من با این که تیزهوشان میخوندم مدرسهم ۱/۵ این ویژگی هارو هم نداشت...
دومی خودتون:
به غیر از مدرسه مدل و شخصیت خودتون خیلی مهمه
اگر این مدلی هستین پیشنهاد میکنم با مدرسه جلو برین:
*اگر نمیتونین روتین خواب و بیداری تون رو تنظیم کنین(مثلا شبا درس میخونی و تا لنگ ظهر میخوابی)
*اگر باید یکی بهتون زور کنه که درس بخونین و اگر سرخود باشین کلا نمیخونین یا فقط درسایی که دوست دارین رو میخونین و نصف بیشتر درسا رو سرتون آوار میشن.
*اگر آدمی هستین که وقتی تو جو اش قرار بگیرین درس میخونین مثلا با دوست و رفیق و معلم درباره ی درس حرف بزنین.
ولی اگر آدمی هستین که:
*دیگران تو روحیه تون خیلی تاثیر میزارن و با یه دو رویی و زار زدن دوست کلا میبازین
*حس میکنین معلمای آنلاینی که پیدا میکنین از معلمای مدرسه مفید تر و بهترن
*حس میکنین مدرسه خسته تون میکنه و خونه بمونین به جاش بیشتر و مفید تر درس میخونین
و...
خونه بخونین
.
اینا چیزای مهمی بود که به ذهنم رسید و امیدوارم براتون مفید باشه
و اینم بگم که انتحاب این مسئله یه قضیه خیلی شخصیه و مواردی که گفتم بیشتر درباره ی خودم اتفاق افتادن و از بقیه هم پروجو کنین
خلاصه که خودتون وضعیت رو ارزیابی کنین و بهترین تصمیم رو بگیرین️
@دهم @یازدهم @دوازدهم -
سلام بچه ها جونم
امیدوارم حالتون خوب باشه
بالاخره رتبه ها اومد
و از یه مسئله بنیادی میخوام حرف بزنم:
به نام چی دوست دارم؟؟؟
چه رشته ای مورد علاقهم هست؟
اگر کسی از خونواده مون تو رشته هایی که مد نظرمون هست شاغل نباشه بیشتر میریم سراغ سرچ کردن و یا جستجو تو اینستا و خوندن نظر دانشجو ها و شاغل های رشته های مختلفی که دنبالشون هستیم
این خیلی خوبه
یه دیدگاه خوبی بهتون میده از درآمد و مزایا و شرایط اپلای و...
پس تا میتونین سرچ کنین و حرف دانشجو ها و شاغل های رشته های مختلف رو بخونین تا اطلاعات کسب کنین درباره ی رشته ها و درس هاشون و سختی درس ها و تعداد واحد ها و...
ولی یه فکتی هست که بیشتر از رشته شون قراره تعریف کنن دیگه... و این که شما داری یه چیزی رو میخونی، نمیبینیش که، نمیتونی لمس کنی اوضاع رو...
پس
من پیشنهاد میکنم که با آدمای اطرافتون حرف بزنین حتی از دور ترین فامیل و آشنا و دوست که تو رشته ای مرتبط با شما داره کار میکنه زنگ بزنین حرف بزنین و یا برین محل کارشون یا مثلا اگر پزشکی بود،دندان پزشکی بود فوقش یه هزینه ویزیت رو پرداخت کنین(که بیشتر و با حوصله براتون وقت بزارن) و برین باهاشون حرف بزنین نظرشونو بپرسین وضعیت محیطی که توش کار میکنه رو ببینین و...
مثلا من خودم هرچی از داروسازی خوندم تو نت مثل وقتی نبود که رفتم داروخونه یه آشنایی و به چشم کسی که اونجا کار میکنه اوضاع رو نگاه کردم و با دکتر حرف زدم.اون زمان بود که جدا درک کردم داروسازی و ایندهش رو
بعدشم این تستهای تشخیص علاقه شما به رشته هاست که حالا... مثلا... بدی نیس...ولی همون که گفتم بهترین کمک رو میکنه بهتون
ولی ازتون میخوام که نگرش درستی داشته باشین.
یه رشته صرفا به این دلیل خوب نیس که همه طرفدارش هستن
یه رشته صرفا به این دلیل پر پول نیس که همه ازش حرف میزنن(مثلا یه پزشک بعد ۱۰،۱۵ سال نونش تو روغن میشه، ولی یه معلم از همون شروع تحصیلش حقوق و درآمد خودشو داره)
خلاصه که از هرکسی نظر بخواین
با همه مشورت کنین
نظر همه رو بپرسین
و بعد
وقتی که به دیدگاه نسبی از همه ی رشته ها رسیدین بیاین و تو خونواده بحث کنین دربارهش و در آخر تصمیمتون رو با در نظر گرفتن علاقه و میل خودتون بگیرین.
امیدوارم که بهترین تصمیمتون رو بگیرین️
@دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام سلام
از یه چیز دیگه حرف بزنیم درباره ی انتخاب رشته؟
شهر مهم تره یا رشته؟
خب اولن این قضیه یکم شخصیه و به شخصیت و خصوصیات اخلاقی شما و خونواده تون بستگی داره
مثلا یکی هس حاضره ۷ سال دور از خونه و خونواده و با یه مشت غریبه توی یه اتاق زندگی کنه و با فرهنگ یه شهر دیگه هم میتونه کنار بیاد.
ولی یکی هست نه خونوادهش میتونن اجازه بدن نه خودش میتونه حتی از استان مجاور هم قبول بشه و زندگی کنه.
و حتی نظر مشاور ها در این باره یکم شخصیه
مثلا یه مشاوری میتونه خودش بچه ش رو به یه جای دور بفرسته واسه همین به شما اصرار میکنه که بفرست و مشکلی نیس و اوکیه.
ولی من میخوام ویژگی هایی از شهر های دور و نزدیک بهتون بگم و مثل همیشه تصمیم نهایی با خودتونه.
اولن شهر های دور به دو بخش تقسیم میشن شهر هایی که نسبتا فرهنگ یکسانی باما دارن(مثلا قومیت های یکسان) و شهر هایی که کلا از یه فرهنگ جدا هستن
مثلا برای منی که اردبیل زندگی میکنم ارومیه و تبریز و زنجان نسبتا هم فرهنگ حساب میشن چون به هر حال اونا هم ترک هستن ولی شهر های دور تر دیگه خیلی فرق داره.
حالا این از این
بریم سراغ ویژگی هاش:
منی که میخوام برم یه شهر دور درس بخونم:
۱)هزینه خوابگاه میدم(خوابگاه هم اکثرا اینطوریه که ۴،۶ نفر تو یه اتاق باهم زندگی میکنن) هزینه خورد و خوراک و بعضی وسایل تو خوابگاه رو هم تا یه بخشی باید پرداخت کنم.
۲)هزینه رفت و آمدم هست مثلا از اردبیل تا اصفهان با اتوبوس ۲.۵ میلیون برای رفت باید بدی(پس اینم حساب کن حتما)
۳)رفت و آمد توی شهر و یه خوراکی بخری و کتاب و جزوه و کافه و...
۴)آشنا نبودن با هیچ جا و هیچ کس سنگین براتون تموم میشه حتی اگر از یه فرهنگ جدا هم باشین سخت تره(مثلا من همکلاسی هایی دارم که فارس هستن و خب ترکی نمیفهمن ولی ما ترکی حرف میزنیم تو جمع دوستا و کل شهر)
۵)فرهنگ متفاوت و آدمایی با شخصیت ها و سنت های متفاوت که گاها کنار اومدن براتون میتونه سخت باشه(مثلا منی که از یه شهر با آدمای خیلی خون گرم و خوش زبون هستم توی اردبیل اذیت میشم چون مردمش سرد و گاها اخمو ان)
۶)خونواده رو دیر به دیر میبینین(اگر درستون سنگین باشه که طول ترم به سختی میتونین برین شهر خودتون)
۷)اگرم که تعهدی اون منطقه رو بزنین بدونین که برای همیشه اونجا قراره زندگی کنین پس درباره ی تعهدی شهر ها وسواس به خرج بدین
۸)در شرایط عادی هم احتمال برگشتتون بعد تموم شدن درس به شهرتون کمتر میشه چون به اون منطقه عادت میکنین(دیدم و شنیدم که میگم)
فعلا همینا به ذهنم اومد
پس خیلی دربارهش فکر کنین و با بقیه و کسایی که رفتن جای دیگه مشورت کنین و ببینین آیا ارزش اینو داره که بخاطر یه رشتهی بهتر(در نظر عامه مردم) برین یه شهر دور و از خونه خودتون دل بکنین؟
@دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 Mehrsa 14 -
Zahra.HD سلام، ممنون از توضیحات خوبتون. من میخواستم چند تا پیراپزشکی تعهدی شهرستان اطراف شهر خودم رو هم بزنم (چند تا انتخاب آخرم برای اینکه خدایی نکرده مردود نشم). مثلا من مشهدم و تا تربت حیدریه یک ساعت راه هست. حالا باید از کجای دفترچه اینارو گیر بیارم؟
-
Mahdieh te فکر منم لیست پیرا ها حدودها 40 خوردی شروع شدن درست یادم نیست همین صفحه رو بیایید پایین تر می خوردید به پیرا های استان های مختلف
-
Mahdieh te سلام امیدوارم برات مفید بوده باشه️
تعهد به خدمت ها از ص ۱۷۶ شروع میشن -
Zahra.HD ممنونم
-
سلام روز بخیر
ببخشید می خواستم سوال کنم پزشکی تعهدی تا حدود چه رتبه ای میشه اورد؟بعد اینکه چیزی به اسم پزشکی ازاد که تعهدی هم باشه داریم
؟ -
jahad_121 در مشاوره کنکوری گفته است:
سلام روز بخیر
های بیب
ببخشید می خواستم سوال کنم پزشکی تعهدی تا حدود چه رتبه ای میشه اورد؟
ببین بستگی داره
یکمم شانس توش دخیله
ولی خب مثلا...من همکلاس دارم با ۴هزار و... هم پزشکی تعهدی رو قبول شده(البته مطمئن نیستم ۱.۵ باشه یا ۳ برابر)
واسه پیرا هم که طبیعتا رتبه ی بالاتر هم به راحتی میشه قبول شد.بعد اینکه چیزی به اسم پزشکی ازاد که تعهدی هم باشه داریم
؟تا اونجایی که من میدونم نه(باز از جای دیگه بپرس که مطمئن بشی)
-
امکان ایجاد سابقه تحصیلی فقط در خرداد/ به اعتقاد آموزش و پرورش اثر خوب مصوبه کنکور، حذف پشت کنکوریها از چرخه رقابت است!
محسن زارعی، معاون وزیر و رئیس مرکز ارزشیابی آموزش و پرورش
️ از امسال دیگر امتحانات دیماه و شهریور ماه جزء ترمیم نمره و ایجاد سابقه محسوب نمیشوند و امکان ایجاد سابقه و ترمیم نمره برای داوطلبان کنکوری فقط در خردادماه وجود دارد.
در واقع آزمون شهریورماه، آزمون جبرانی است و مستقل از خردادماه نیست و کسانی که درس افتاده دارند میتوانند نمرات خود را در شهریور جبران کنند لذا از امسال آزمون شهریورماه برای هیچ کسی به عنوان ایجاد سابقه لحاظ نمیشود و نقشی در کنکور ندارد.
تراز سابقه تحصیلی فارغ التحصیلانی که سال قبل نمره ۲۰ در دروس خود آورده بودند با تراز دانش آموزانی که امسال در دروس خود ۲۰ گرفته بودند، یکسان نبود، آیا این داوطلبان باید نمره ۲۲ میآوردند تا ترازشان با تراز دانش آموزان یکسان میشد؟
️ همه جا گفتیم ما برای تراز کردن، نمره خام را ملاک قرار نمیدهیم، نمره ۲۰ که شما میفرمایید یک نمره خام است و مهم این است که این نمره ۲۰ در جامعه آزمودنی خود چه سطحی دارد؟تراز یعنی سطح فرد در جامعه آزمودنی خود چطور است. بنابراین بحث سختی و آسانی سوالات برای کسب تراز بالا و پایین مطرح نیست. عملکرد دانش آموزان تراز را نشان میدهد و این ربطی به سختی و آسانی سوالات ندارد.
میتوان گفت به شانس افراد بستگی دارد که در چه جامعه آزمودنی به رقابت میپرازند که این جامعه آزمودنی تراز آنها را بالا یا پایین بیاورد؟
️ شانسی نیست. در آزمون سراسری هم همین اتفاق میافتد. داوطلبان در طول دو سال ۴ نوبت آزمون میدهند و میتوانند تراز خود را در طول این دو سال ذخیره کنند. بنابراین ممکن است تراز داوطلب طی امسال با تراز او در سال بعد و با همان درصدهای مشخص، فرق داشته باشد چراکه «جامعه آزمودنی» در این دو سال فرق دارد. بنابراین داوطلبان برای ایجاد تراز با جامعه آزمودنی خود مقایسه میشوند. بنابراین نمیتوان گفت این امر شانسی است.چطور معتقد هستید این امر انصاف است؟
️ این امر تعادل ایجاد میکند. الان مراجعه کنندگان ما پشت کنکوریها هستند. میدانید در بحث این پشت کنکوریها، چه آسیبی به کشور و به افراد وارد میشود؟ نمیگویم همه اما عموم مراجعه کنندگان ما افرادی هستند که بعضا دکترای مکانیک، ارشد صنایع، ارشد پرستاری و... از دانشگاههای برتر کشور دارند. یعنی افرادی هستند که یک مسیری را رفته اند، برمیگردند و با دانش آموزان فعلی رقابت میکنند و میگویند:
«من نیز دقیقا همان سهم را از امتحان نهایی داشته باشم که دانش آموزان دارند و میخواهم با دانش آموزان فعلی رقابت کنم».️ ما به چه مسیری میرویم؟ یک بار این فرد از آموزش رایگان استفاده کرده است و تا نقطه آخرش میرود اما مجددا باز برمیگردد و رقیب دانش آموزان فعلی میشود و میخواهد از همان شرایط استفاده کند؟
️ بنابراین این امر باعث میشود افراد تصمیم به موقع بگیرند، در انتخاب خود دقت کنند و در زمان انتخاب رشته فکر نکنند چهار سال درس میخوانم و نهایتا باز میگردم سر خانه اول و رشته دیگری میخوانم. البته این تصمیم برای رسیدن به این هدف گرفته نشده است اما این هدف نهانی است که اثر خوبی میگذارد./ ایسنا
سوالات مهم و پرتکرار کنکور ۱۴۰۳
عمومیها حذف شدن ؟ بله
تاثیر سوابق رشته های تجربی ، ریاضی ، انسانی ؟ 50%
تاثیر سوابق رشته های زبان و هنر ؟ 28%
زیرگروه ها چیشد؟ همگی حذفن
تراز کنکور تا چند سال اعتبار داره ؟ 2 سال
اردیبهشت و تیر کنکور دارم کی میتونم برم ترمیم معدل ؟ خرداد ماه
معدل سال دوازدهم فقط تاثیر داره ؟ بله
دیپلمم با رشته کنکورم فرق داره ؟ باید برای ایجاد سوابق اقدام کنی
میتونم چند کنکور شرکت کنم ؟ بله
پارسال برا ترمیم ثبت نام کردم اما امتحان نرفتم ؟ امسال میتونی امتحان بدی
پارسال برا ترمیم رفتم اما معدل ایده آل نتونستم کسب کنم ؟ فرصت ترمیم نداری باید اقدام کنی برای دیپلم مجدد
دیپلمم هنرستان میتونم رشته نظری ( تجربی ریاضی انسانی ) شرکت کنم ؟ با ایجاد سوابق بله
کنکور مثل ۱۴۰۲ در دی ماه برگزار میشود ؟ خیر کنکور ۱۴۰۳ نوبت اولش در ۶ و ۷ اردبیهشت ماه و نوبت دوم در ۷ و ۸ تیر ماه
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا -
Hamid.s
شفاف سازی
سلام وقتتون بخیر
طبق گفته مسئولین دکتر زارعی که ۳۰ شهریور صحبت کردن
کلا برای هر درس یه بار میتونید ترمیم کنید و اگه از یک بار فرصت استفاده کردید طبق آخرین گفته مسئولین نمیتونید ترمیم کنید
دیپلم مجدد هم یعنی اگر مثلا دیپلم انسانی دارید و میخواهید مثلا دیپلم تجربی بگیرید باید کل دروس عمومی و تخصصیشو امتحان بدید و نمراتش رو پاس کنید تا تو سوابقتون تاثیر داشته باشه و اینکه نمراتتون باید بالا باسه
و اینم باید یه ماه قبل کنکور اردیبهشت ماه یعنی فروردین ماه به مدارس بزرگسال برید و اقدام کنید و ثبت نام کنید
@دانش-آموزان-آلاء -
Hamid.s در مشاوره کنکوری گفته است:
Hamid.s
شفاف سازی
سلام وقتتون بخیر
طبق گفته مسئولین دکتر زارعی که ۳۰ شهریور صحبت کردن
کلا برای هر درس یه بار میتونید ترمیم کنید و اگه از یک بار فرصت استفاده کردید طبق آخرین گفته مسئولین نمیتونید ترمیم کنید
دیپلم مجدد هم یعنی اگر مثلا دیپلم انسانی دارید و میخواهید مثلا دیپلم تجربی بگیرید باید کل دروس عمومی و تخصصیشو امتحان بدید و نمراتش رو پاس کنید تا تو سوابقتون تاثیر داشته باشه و اینکه نمراتتون باید بالا باسه
و اینم باید یه ماه قبل کنکور اردیبهشت ماه یعنی فروردین ماه به مدارس بزرگسال برید و اقدام کنید و ثبت نام کنید
@دانش-آموزان-آلاءاین فعلا آخرین حرف ها هست معلوم نیست بعدا چی میشه ولی فعلا این شرایطی هست که گفتم
-
-
#فوری | تغییر زمان ثبت نام نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۳
️ براساس اطلاعیه منتشر شده در سایت سازمان سنجش، زمان ثبت نام نوبت اول آزمون سراسری و آزمون رشته های تحصیلی دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجائی سال ۱۴۰۳ به ۵ آذر ماه موکول شد.
زمان ثبت نام : 5 تا 11 آذر ماه
-
خیلی_مهم /چند تا نکته در رابطه با کنکور تخصصی تربیت معلم....
نکته اول
دانش آموزانی که میخوان ترمیم یا ایجاد سابقه کنند میخوام بگم که شما اردیبهشت کنکور میدین برای فرهنگیان و یک ماه قبل خرداد ماه ثبت نام میکنید برای ایجاد سابقه یا ترمیم و خرداد ماه امتحان میدین و بهترین نمره تا اواخر خرداد از آموزش و پرورش به سمت سازمان سنجش ارسال میشه و تراز کلتونو تشکیل میده
نکته دوم
دانش آموزانی که دیپلم فنی یا کاردانش هستن و میخوان فرهنگیان قبول بشن باید با دیپلمی که دارن تغییر رشته ای رشته های نظری (انسانی و ریاضی و تجربی ) یا شناور(زبان و هنر) بیان کنید کنکور بدن و برای سوابق باید کل دروس عمومی و تخصصی سال دوازدهم اون رشته ای که کنکور دادن رو پاس کنند که سوابق 50 درصد براشون در نظر گرفته بشه در غیر این صورت صفر یا منفی تو کارنامشون میخوره
نکته سوم
دانش آموزانی که تغییر رشته ای هستن و میخوان یه رشته دیگه کنکور بدن هیچ مشکلی نداره فقط باید اون دروسی رو که نمره ندارن ایجاد سابقه کنند که صفر براشون لحاظ نشه
نکته چهارم
خوب در رابطه با سهمیه ها میخوام بگم که سهمیه روی رتبه تاثیر داره و روی تراز تاثیر نداره و یکی از ملاک اصلی فرهنگیان هم تراز که باید بالای 6 هزار باشه که احتمالا تو کنکور تخصصی تربیت معلم هم شرایط هیچ تغییری نکنه که توی دفترچه ثبت نام کنکور مشخص میشه
ولی وقتی شما سهمیه دارین تو کد رشته های بالای 4 نفر برای اونایی که سهمیه دارن یه ظرفیت جداگانه بهشون میدن که با سهمیه دار ها رقابت کنند ولی وقتی ظرفیت کمتر از 4 نفر باشه تو یه کد رشته با سهمیه مناطق و سهمیه هایی دیگه رقابت میکنند یعنی اگه توی دفترچه انتخاب رشته یه کد رشته ظرفیتش بالای چهار نفر بود اونایی که سهمیه دارن یه ظرفیت جداگانه بهشون میدن از اون کد رشته که با سهمیه دار ها رقابت کنندو اونایی که سال گذشته با سهمیشون کد رشته روزانه قبول شدن دیگه نمیتونن از سهمیشون استفاده کنند ولی اونایی که غیر روزانه قبول شدن دوباره میتونن
نکته پنجم
کسایی که پشت کنکوری هستن طبق گفته مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی از تراز کلشون میتونن 2 سال استفاده کنند و برای کنکور تخصصی تربیت معلم هم میتونین استفاده کنین
توصیه میکنم حتماً کنکور شرکت کنین سازمان سنجش بهترین تراز رو براتون در نظر میگیره اگه مال سال گذشتت بهتر بود اونو در نظر میگیره اگه مال امسالت بهتر بود خوب تراز امسال.نکته آخر
در رابطه با فرصت مجدد ترمیم معدل میخوام بگم که دانش آموزان امیدوار باشن چون صحبت های اخیر نشون میده که احتمال خیلی زیاد فرصت مجدد میدن
صحبت های آقای ذوالنوری
صحبت های آقای بانکی پور
میتونه به ما امید بده که فرصت مجدد میدن و اگه هم این فرصت رو بدن یا دی ماه مشخص میشه یا دیگه حداکثر تا آخر امسال -
️سابقه تحصیلی در کشف استعدادهای معلمی اثر دارد
وزیر آموزش و پرورش:
️میخواهیم یک مسیر جذب و شناسایی معلم از بین بهترین دانشآموزان پیدا کنیم.
️نیازی نیست این دانشآموزان فرآیند شرکت در آزمون کتبی را طی کنند.
️برای قبولی این دانشآموزان در دانشگاه فرهنگیان بدون برگزاری آزمون کتبی، سابقه تحصیلی به همان اندازه کنکور سراسری تاثیر دارد. -
چطور پیوسته درس بخونم؟!
🟣ساعت مطالعه ات رو یهو بالا نبر از روزی
4 ساعت یهو نرو به روزی 10 ساعت خسته میشی🟢استراحت داشته باش شما ربات نیستی پس یه تایمی واسه استراحت بذار!
🟡به برنامه ات متعهد باش سعی کن توی طول روز یه جوری جلو بری که پایان روز برنامت کامل شده باشه
🟠نظم و روتین داشته باش از روی ساعت سعی کن جلو بری مثلا دوساعت صبح سه ساعت ظهر و...
گزارش کار داشته باش پایان کار برای خودت بنویس چقد تونستی جلو بری
🟢نا امید نشو اگه دوتا ازمون خراب کردی مدام نگو نمیتونم و دست نکش ادامه بده
-
برای جلوگیری از خواب آلودگی در زمان مطالعه میتوانید از راهکارهای زیر استفاده کنید :
1⃣ برنامهریزی شبانهروزی :
برای خود برنامهای شبانهروزی تنظیم کنید و کارهایتان را اعم از مطالعه، خواب، عبادت، تفریح، ورزش، تغذیه و... در زمان معین و طبق برنامه انجام دهید.2⃣ استفاده از روشهای فعالسازی مغز :
قبل از مطالعه از روشهایی مانند ورزش کوچک، تنفس عمیق، ماساژ گردن و شانهها، شستشوی صورت با آب سرد و... استفاده کنید تا مغزتان بیدار شود.3⃣ مصرف مواد محرک :
میتوانید قبل از مطالعه موادی مانند قهوه، چای سیاه یا چای سبز، شکلات تیره و... مصرف کنید تا بیداریتان افزایش یابد.4⃣ تغذیه مناسب :
در طول روز از غذاهای سبک و مغذی مانند میوهها، سبزیجات، مغزها و دانهها استفاده کنید تا انرژیتان حفظ شود و خواب آلودگی کاهش یابد.5⃣ استفاده از روشهای تنظیم زمان :
میتوانید از روشهایی مانند تقسیم زمان مطالعه به قطعات کوچکتر، استفاده از تایمر برای تنظیم زمان مطالعه و استراحت و... استفاده کنید تا خستگی و خواب آلودگی کاهش یابد.6⃣ تغییر محیط :
در صورت امکان محیط مطالعه خود را تغییر دهید. میتوانید به یک محیط با نور طبیعی، هوای تازه و صداهای آرام مراجعه کنید تا بیداریتان افزایش یابد.7⃣ استفاده از روشهای تمرین ذهنی :
میتوانید از روشهایی مانند حل مسائل ریاضی ساده، حفظ و تکرار اطلاعات، تمرین حافظه و... برای تقویت ذهن و کاهش خواب آلودگی استفاده کنید.8⃣ استفاده از روشهای تمرین بدنی :
قبل از مطالعه میتوانید از روشهایی مانند پیادهروی، ورزش کوچک، تمرینات تنفسی و... برای افزایش جریان خون و بیداری بدن استفاده کنید.