سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
مشاوره کنکوری
-
سلام خدمت بچه های درجه یک ️
بریم روند تستای غلطمونو اوکی کنیم
علت اینکه تعداد غلط ها تو آزمونام زیاده
️عجله و بی دقتی ️
سوالایی که بیاین خونه سوالو ببینین میتونین حل کنین ولی با بی دقتی سره جلسه غلط زدین برا حل کردنش باید تمرکز کنین،هر 10سوال یا هر صفحه سوالو که میخواین شروع کنین بگین به خودتون حواست باشه،سوالو یکم بلند بخونین و زیر مطالب مهم سوال خط بکشین.️ سوالای شک دار
خیلیا در مورد سوال های شک دار پرسیدن،به نظر من اگر در شک های نسبی تونستین دو گزینه رو حذف کنین و بین دو گزینه شک داشتین،بزنین،و تا اخرین لحظه ای که سوالو میزنین بازم سعی کنین بهترین جواب از نظر خودتونو انتخاب کنین.
بازم تاکید می کنم شک مطلق اینکارو نکنید.️ سوالات دشوار
بعضی مواقع شما یک سوال سخت میخونین سره جلسه آزمون سوالو تو تایمش نمیتونین حل کنین و یا شک دار میزنین،بعد وقتی سوال های بعدی رو میخونین بازم فکرتون درگیر سوال قبل میمونه و غلط میزنین،واسه این غلطا باید گفت که وقتی سوالی رو اولین بار میخونین،و بنظرتون سخت اومد،کنار سوال علامت بذارین وآخر بیاین روش فکر کنین.️ سوالاتی که بلد نیستی
میمونه غلط هایی که شما اصن سوالو بلد نیستین و فقط میزنین که خالی نباشه!،و حتی وقت هم داشته باشین نمیتونین سوالو حل کنین،این غلطا واسه اینه که درسنامه رو کامل نخوندین و یا تست کامل و تیپ های کاملو نزدین. -
️بررسی چند فکر سمی در دوران کنکور و پاسخ مناسب به آن ها
نتیجهی آزمونم افتضاح شد پس کنکور هم خراب میکنم و قبول نمیشم
️آزمون میدی که خطاها و اشتباهاتت رو پیدا کنی و در نهایت جبران شون کنی
تحلیل آزمون حوصله سر بر و بی فایده است.
آزمون بدون تحلیل به درد جرز دیوار هم نمیخوره ، تحلیل میکنی که یاد بگیری و اشتباهاتت رو در آزمون های بعدی تکرار نکنی
هر وقت که حسش بود و حالم خوب بود میرم درس میخونم.
🟢درسته در طی مسیر خستگی به وجود میاد اما مهم ترین عامل موفقیت در کنکور استمراره پس باید استمرار رو حفظ کرد و بعضی از روزها حتی شده خیلی کم مطالعه داشت.موقع تست زنی کلی غلط دارم خدا رحم كنه به کنکورم.
بار اول که از یک مبحث تست میزنیم تست آموزشیه و اشکالی نداره که اشتباه باشه چون در حال یادگیری هستیم، در دفعات بعدی هم با تحلیل و رفع اشکال از تست های غلط می تونیم این تست هارو به نقطه قوت مون تبدیل کنیم.
-
با اعلام رئیس مرکز ازشیابی آموزش و پرورش، کسانی که در امتحان ترمیم نمره ثبت نام کنند اما در جلسه حاضر نشوند، فرصتشان محفوظ باقی میماند
البته داوطلبان فارغ التحصیلی که در نوبت خرداد ۱۴۰۲ و قبل از آن، یک یا دو بار ترمیم نمره انجام دادهاند؛ به طور استثنا فرصت ترمیم نمره مجدد در سال آینده برایشان فراهم شده است و اگر از این فرصت استفاده نکنند، در سالهای بعد امکان ترمیم نمره نخواهند داشت. سایر داوطلبینی که تاکنون ترمیم نمره انجام ندادهاند، صرفاً یک بار فرصت دارند که میتوانند از این فرصت، در خرداد سال آینده استفاده کرده یا با عدم ثبت نام در امتحانات یا عدم شرکت در جلسه امتحان، در سالهای بعد ترمیم نمره را انجام دهند.
-
خطاب به همه ی کنکوری ها و تلاشگران
من میدونم، چقدر درک نشدی، چقدر ناامیدت کردن، چقدر تحمل کردی، چقدر زمان بُرد، چقدر اشک ریختی، چند بار بلند شدی و چقدر جنگیدی و چقدر همه چی سختتر شد، ولی باز ادامه دادی.. خسته نشو، هنوز مونده تا به جاهای خوبش برسی، تو لیاقتشو داری، من باورت دارم.@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
-
تعطیلات نوروز رو بترکون️
بامن در این متن همراهشوتا بهت بگم چیکار کنی
برای مطالعه در عید نوروز بایستی یک برنامه ریزی درسی مجزا طراحی کنید که دربردارنده زمان و نوع کاری که قرار است در آن ساعت انجام می دهید (مانند تست زنی، مطالعه، مرور خلاصه نویسی ها و…) باشد.
🟢 پس در ابتدای راه، به یک برنامه جامع نیاز دارید تا بتوانید بسیار منظم و بدون سردرگمی از این تعطیلات نهایت بهره را ببرید.
🟡 بعد از طراحی برنامه، بایستی با توجه به سطح درسی و نقاط قوت و ضعف و همچنین مشخص کردن اولویت بندی ها شروع به مطالعه کنید.
1⃣ در ایام نوروز 8 تا 10 ساعت در طول روز مطالعه کرده و در کنار آن تست بزنید.
2⃣ برای بازدهی بیشتر، 45 دقیقه تا 1 ساعت به خواندن دروس خود بپردازید، سپس یک ربع استراحت کرده و مجددا شروع به مطالعه کنید. توجه داشته باشید که درس خواندن مداوم و بدون استراحت، بازدهی یادگیری شما را کاهش می دهد.
3⃣ اگر قبل از عید و هنگام مطالعه درس ها از هر مبحث خلاصه ای نوشته باشید، می توانید از آن ها در ایام نوروز و دوران جمع بندی استفاده نمایید.
4⃣ با یک برنامه ریزی اصولی، علاوه بر این که اکثر دروس خود را مطالعه می کنید، می توانید در پایان هفته کارهایی که در طول هفته انجام داده اید، از جدول زمان بندی خط زده و با این کار روحیه و انگیزه خود را دو چندان نمایید، چرا که هر هفته شاهد پیشرفت خود خواهید بود.
5⃣ در جدول زمانبندی، ساعتی را برای تفریحات خود در نظر بگیرید و اینگونه از تعطیلات نوروز لذت ببرید.
🟪 مطلبِ بعدی اینه که:
🟤 برای مطالعه در ایام عید نوروز، دو دسته داوطلب داریم؛ دسته اول کسانی هستند که در طول سال دروس را مطالعه نموده اند و دسته دوم را افرادی تشکیل می دهد که خیلی خوب درس نخوانده و یا حتی هنوز شروع نکرده اند! در ادامه متن، شیوه مطالعه دروس کنکوری را برای هر دو گروه شرح داده ایم.
دسته اول:
مرور خلاصه نویسی های تهیه شده در طول سال
تست زنی اعم از تست های زماندار و ترکیبی
️ مطالعه مجدد مباحث سخت و دشوار و یا دروسی که در آن ها ضعف دارید.دسته دوم:
️ چیدن یک برنامه ریزی با توجه به بودجه بندی کنکور
مطالعه دروس و سرفصل های مهم تر
تست های آموزشی پس از خوانش مطالب
️ مرور خلاصه نویسی ها در پایان همان روزودر پایان به نکات زیر توجه کن دوست کنکوری من:
مرور مطالب:
در پایان روز، خلاصه ها و نکات مهم دروس و تست هایی که در آن روز مطالعه و تمرین نموده اید، مرور نمایید. پیشنهاد می کنیم که در آخر هر هفته، خلاصه درس هایی را که در طول هفته مطالعه کرده اید، دوباره مرور نموده تا در ذهنتان تثبیت شوند.تغذیه مناسب:
سعی کنید از خوردن آجیل، تنقلات و غذاهای سنگین خودداری نموده و از خوراکی هایی استفاده کنید که هضم آسان تری دارند. چرا که تغذیه نامناسب در یادگیری، مطالعه و تمرکز شما نقش بسزایی خواهند داشت.️ مکان مطالعه:
با توجه به مهمانی ها و دید و بازدیدهایی که در عید به اوج خود می رسند، یافتن مکان مناسبی برای مطالعه دشوار است؛ لذا پیشنهاد می کنیم که از محیطی آرام مثل کتابخانه منطقه محل سکونت استفاده کنید یا شرکت در اردوهای مطالعاتی نوروزی موسسات مختلف شرکت نمایید.
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
بخشنامه جدید در رابطه با ترمیم معدل
ترمیم + نهایی.pdf
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا -
هفت سین کنکوری ها باید چجوری باشه؟!
امسال علاوه بر هفت سینی که همه دارند، ما هم یک هفت سین دیگر برایتان داریم که ویژه ی کنکوری هاست و لازم است تا پایان نوروز به آن متعد باشید.
سین اول : ساعت زیستی خود را ثابت نگه دارید.
شاید بزرگترین اشتباه اکثر داوطلبان کنکور در ایام نوروز، بر هم زدن ساعت خواب و بیداری آن ها باشد.🫣 فراموش نکنید که بدن شما چندین ماه برای خواب و بیداری عادت کرده است و زمانی که این نظم را به هم می ریزد، تمرکزتان را از دست می دهید و احساس خستگی خیلی زود به سراغتان می آید.سعی کنید در ایام عید تا کنکور به بیداری در ساعت 6 صبح عادت کنید؛ چرا که روز کنکور باید همین ساعت بیدار شوید تا 8 صبح آزمون خود را با نشاط و تمرکز آغاز کنید. علاوه بر آن حتی الامکان دیرتر از ساعت 12 شب نخوابید تا 6 ساعت خواب کامل داشته باشید.
سین دوم : سلامتی خود را جدی بگیرید.
در ایام عید معمولا بساط آجیل و شیرینی و کلا خوردنی های خوشمزه به راه است. برای همین سعی کنید بیشتر از هر زمان مراقب تغذیه ی خود باشید. مغز گردو، پسته، بادام، انجیر و کشمش به اندازه ی یک مشت در هر روز می تواند کارکرد مغز را بهبود بخشد. ولی حجم زیادی از تخمه، شیرینی و باقی مواد چرب و شیرین، فعالیت های انسان را کند می کند و به خواب و سلامتی فرد آسیب می رساند.🫒🧁سین سوم : ساعت مطالعه ی مشخص داشته باشید.
برنامه ریزی در ایام کنکور اهمیت زیادی دارد؛ چرا که هر کدام از داوطلبان در این ایام به اندازه ی یک ماه تحصیلی فرصت مطالعه فردی در اختیار دارد. سعی کنید در ایام نوروز، روزی را بدون برنامه و مطالعه نگذرانید.️سین چهارم : سر فصل های مطالعه خود را مشخص کنید.
خیلی از داوطلبان نمی دانند دقیقا چه چیزی را باید مطالعه کنند و سراغ برنامه های مختلف می روند و در آخر سر در گم از این همه تنوع برنامه، بی خیال برنامه ریزی می شوند و هر روز، با هر درسی که بیشتر دوست دارند، جلو می روند و در انتها نیز نتیجه ای از تلاش خود نمی گیرند. داوطلبان عزیز دقت کنید برنامه عید باید سلسله وار باشد و سر فصل مشخصی داشته باشد؛ یعنی اگر قرار است دروس پیش دوم و درس های پایه سال دوم را در عید مطالعه کنید، باید بدانید هر روز چه بخشی از هر درس را مطالعه و یا مرور می کنید. علاوه بر آن مطالعه ی امروز نیز باید با مطالعه ی فردای شما مرتبط باشد.️سین پنجم : سرعت مطالعه ی خود را تنظیم کنید.
در هر درس آنچه را که تا به حال نخوانده اید، مشخص کنید. زمان باقی مانده تا کنکور را نیز محاسبه کنید. سرعت مطالعه هر درس تا کنکور حاصل تقسیم حجم باقی مانده دروس بر زمان باقی مانده تا کنکور است.🦯یکی از مهم ترین عوامل اضطراب داوطلبان در روزهای بعد از عید، این است که با توجه به نزدیک شدن به کنکور، این بی برنامگی باعث سردرگمی و ایجاد اضطراب در افراد می شود. به همین منظور سعی کنید قبل از شروع عید، با توجه به برنامه ی جمع بندی دوران عید وبرنامه روزانه ی مدرسه، سرعت مطالعه و مرور دروس خود را تا کنکور در یک برگه مشخص محاسه کنید و حتما طبق آن پیش بروید.
نکته ی مهم بعدی این است که این برنامه باید واقعی و بر اساس توان مطالعاتی شما باشد. انتظار بیش از حد از خود و طراحی یک برنامه ی رویایی فقط اضطراب شما را زیاد می کند.
🧿سین ششم : سرگرم باشید، ولی فقط سرگرم درس!
برنامه های تلویزیون، دید و بازدید، بودن در طبیعت و ... همگی مهمند ولی مطمئن باشید اگر فقط همین امسال این برنامه ها را کمی محدود کنید، اتفاق بدی نخواهد افتاد. در ایام عید فقط روز اول عید را به دید و بازدیدها و روز سیزدهم فروردین را به گشت و گذار در طبیعت و دریافت آرامش از آن اختصاص دهید و مابقی روزها را به روزهای طلایی جمع بندی تبدیل کنید. یعنی روزهایی که ارزش زیادی دارند و برای موفقیت شما در کنکور بسیار تعیین کننده هستند.️سین هفتم : سرسری مطالعه کردن اکیدا ممنوع!
🧮اگر تا الان آرامش و تمرکز کافی برای مطالعه ی فردی پیدا نکرده اید، حتما روند مطالعه و برنامه ریزی خود را اصلاح کنید و یا این موضوع را با مشاور خود در میان بگذارید. از امروز هر زنگ مطالعاتی شما معنای متفاوتی پیدا می کند و خیلی مهم است که از تک تک این فرصت ها استفاده کنید.
@دانش-آموزان-آلاء -
️رئیس جمهور ابلاغ کرد:
️ مصوبه «آئین نامه جذب و پذیرش استعدادهای برتر ملی در حوزه های علمی، پژوهشی، فنّاوری، فرهنگی، هنری، تربیتی، قرآنی و ورزشی در دانشگاه فرهنگیان»
️ دکتر سیدابراهیم رئیسی، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه «آئین نامه جذب و پذیرش استعدادهای برتر ملی در حوزه های علمی، پژوهشی، فنّاوری، فرهنگی، هنری، تربیتی، قرآنی و ورزشی در دانشگاه فرهنگیان» که در جلسه ۸۹۴ مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۶ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است، را برای #اجرا ابلاغ کرد.
️ همین روزا شیوه نامه اش میاد و میزارم اینجا
ظرفیت و شرایط پذیرشسالانه حداقل ۱۰ درصد ظرفیت جذب در مقطع کارشناسی بر اساس مجوزهای سازمان اداری و استخدامی کشور مبتنی بر نیازسنجی نقطهای و همراه با تعیین رشته و شغل-محلهای بهکارگیری افراد در آموزشوپرورش، به جذب استعدادهای برتر #دانشآموزی به صورت پذیرش بدون آزمون از طریق روش جایگزین پیشبینیشده در این آئیننامه با رعایت انتشار آگهی عمومی، اختصاص مییابد.
شرایط عمومی و اختصاصی متقاضیان برای پذیرش #بدون_آزمون در دانشگاه فرهنگیان
الف) شرایط عمومی جذب متقاضیان موضوع این آئیننامه مطابق با شرایط عمومی استخدام معلم در آموزشوپرورش خواهد بود.
ب) شرط اختصاصی جذب متقاضیان، موفقیت در کسب حدنصاب یا امتیازات تعیینشده در آئیننامه خواهد بود.
تبصره ۱- پذیرش برای دانش آموزان تا دو سال پس از دانش آموختگی و صرفاً برای یکبار امکانپذیر است.
تبصره ۲- پذیرش برای طلاب تا دو سال پس از فارغ التحصیلی از سطح یک و صرفاً برای یکبار امکانپذیر است.
تبصره ۳- مدت خدمت سربازی داوطلبان ذکور به حدود سنواتی این آئین نامه اضافه میگردد.
#امتیازات
پذیرفتهشدگان از طریق این آئیننامه از امتیازات و مشوقهای زیر بهرهمند خواهد شد:
اعطا بورسیه تحصیلی به دانشآموزان برگزیده نهایی، تا اتمام دوره تحصیل و ورود به دانشگاه.
متناسبسازی برنامه درسی تربیتمعلم مبتنی بر الگوهای استاد-شاگردی (رهیاری)، متناسبسازی الگوی کارورزی، و غنیسازی فرصتهای یادگیری مستعدان از طریق تسهیل شرکت در دورهها، بازدیدها، فرصتهای مطالعاتی و … بر اساس دستورالعملهای مربوطه.
اعطا تسهیلات مربوط اشتغال به تدریس در مدارس سمپاد و نمونه دولتی، ماندگار، هیأت امنایی در صورت اعلام نیاز و طی دورههای پودمان.
اعطا تسهیلات در زمینه تحصیل همزمان در دو رشته در دانشگاههای دولتی، حوزههای علمیه و دانشگاه فرهنگیان در رشتههای متناسب یا دو رشته معلمی در دانشگاه فرهنگیان و ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر.
اعطا تسهیلات برای ایفا مسئولیت اجتماعی بهویژه برای خدمت در مناطق محروم در قالب پژوهانه و ارتقا.
اعطا تسهیلات در انتخاب محل تحصیل و محل خدمت و سنوات آغازین خدمت و کاهش محدودیتهای مربوط به مأموریت و انتقال درون آموزشوپرورش و اعطا تسهیلات مرتبط با دستورالعملها و ضوابط انتصابات، ارتقا شغلی و تصدی مسئولیت بر اساس مقررات مربوط به جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی کشور.
تبصره ۱- بهرهمندی از امتیازات و مشوقها، منوط به تحقق شرایط پویایی در طول دوره تحصیل خواهد بود.
تبصره ۲- بهرهمندی استعدادهای برتر در حال تحصیل در دانشگاه فرهنگیان، از مشوقهای تعیینشده در این آئیننامه با تدوین شیوهنامه اختصاصی و تصویب ستاد تعلیم و تربیت بلامانع خواهد بود.
-
سلام و خسته نباشید به همه ی دانش آموزان کنکورری به خصوص انسانی ها که روی صحبتم با آن هاست و توجه کمتری به مشاوره های درسی آنها شده،انشالله قراره نکات مهمی درباره ی درساتون گفته بشه پس در حد امکان از مطالب استفاده کنید و دوستاتون رو مطلع کنید
انشالله یه نگاه مختصر به بعضی درساتون بشه
اولین درس ریاضی هست اما بپردازیم بهش️ درس ریاضی
قراره تو این بخش رمز و رازهایی رو بگم که بتونیبین ۵تا۱۵ درصد بیاریرویهر یکیازدرسات
اگه الان درصدت بین صفر تا ۱۰ هستش: روزی ۲ ساعت فصل ۱و۳ ریاضی یازدهم رو کار کن و خیلی سریع اگر خوندی مرورشون کن و سعی کن اون ۲ تا تستی که حفظی میاد از این قسمت و یا خیلی ساده از گزاره ها هستن و مسائل بیکاری رو جواب بدی️
️اگرم اینارو مسلطی بجاشون فصل ۳و۴ دهم رو کار کن و ۱ یا ۲ تست این فصول رو مسلط بشو
اینطوری میتونی به درصد ۱۵ تا ۲۰ برسی
اگه الان درصدت بین ۲۰ تا ۴۰ هستش:
فصل ۳و۴ دهم و فصل ۱و۳ یازدهم و فصل ۱ دوزادهم رو سریعا مرور کن تا اگر اولا ۴۰ درصدت از ایناس بتونی تثبیتش کنی و یا اگر از اینا غافل شدی مطمئن باش اینا ساده ترین سوالا رو دارن️
اونارو که تثبیت کردی ۲ تا سوال دیگه بهت میگم که مطمئن باش میتونی جواب بدی فقط چند ساعت تمرین میخوادش: فصل ۳ ریاضی دوازدهم سوالیک از توان و جذر میاد و سوالی که از تابع نمایی میادش️
اینممسلط شو و برو برس یه درصد۵۰️
اگه الان درصدت بالای ۵۰ هستش:اولا خیلی خیلی خدارو شکر کن چون کار هرکسی نیست ریاضی رو بالای ۵۰ بزنه️
️حالا یکاری کن: اول بشین و اینایی که میگم رو مرور کن: فصل ۳و۴ دهم و فصل ۱و۳ یازدهم و فصل ۱و۳ دوازدهم
اینا میشن ۵۰ درصد ریاضیت️
️حالا از بین( فصل توابع ثابت و پلکانی و چند ضابطه ای و اعمال بر رویتوابع) یا (تابع درجه یک و درجه دو) یا(دنباله ها:پیشنهاد نمیشه) یه فصل رو انتخاب کن و توی یه روز ببندش و خودتو برسون به درصد ۶۰ تا ۷۰️
اینجوری میتونی توی ۳۰ روز باقی مونده حسابی توی درس ریاضی رشد کنی
یادت باشه هر ۵ درصد ریاضی میتونه رتبه تورو بین ۲۰۰تا ۱۰۰۰نفر جابجا کنه
-
اما بپردازیم به دو درس دیگه یعنی فلسفه و منطق
درس فلسفه منطق️
قراره تو این بخش رمز و رازهایی رو بگم که بتونیبین ۵تا۱۵ درصد بیاریرویهر یکیازدرسات
🛟اول یچی کلی بگم واقعا کارتون توی فلسفه منطق سخته
واقعا باید خیلی تلاشتون رو زیاد کنید تا یه نتیجه عالی بگیرید
اگه الان درصدت بین صفر تا ۱۰ هستش:
اینایی که میگم رو دقیق مسلط بشو تا بتونی برسی به ۱۵ تا ۲۰️
️درس ۷و۸ منطق
️درس۹و۱۰و۱۱ فلسفه یازدهماگه الان درصدت بین ۲۰ تا ۳۰هستش:
درس ۴و۷و۸ منطق
درس ۸و۹و۱۰و۱۱ فلسفه یازدهم
درس ۱و۲و۸و۹ فلسفه دوزادهماینارو مرور خیلی قوی داشته باش️
اگه الان درصدت بالای ۵۰ درصدهستش:
تموم تلاشتو بکن حفظ بکنی این درصدو️
این مواردو مرور قوی بکن تا بهترین نتیجه رو بگیری
برهان علتالعلل ابن سینا
برهان فارابی
اصالت وجود ملاصدرا
نظرات سقراط
نظرات تجربه گرایان و عقلگرایان -
درس بعدی فنون ادبی هست
درس فنون ادبی
قراره امروز رمز و رازهایی رو بگم که بتونیبین ۵تا۱۵ درصد بیاریرویهر یکیازدرسات
اگه الان درصدت بین صفر تا ۱۰ هستش:
قافیه رو یادبگیر(همراه با عیوبش)+ این آرایه هارو هم مسلط شو(حسن تعلیل،پارادوکس،حس آمیزی،اسلوب معادله) و در کنارش درس ۱و۷ دوازدهم رو هم بخوناینطوری میتونی به درصد ۱۵تا ۳۰ برسیاگه الان درصدت بین ۲۰ تا ۴۰ هستش:
1️⃣علاوه بر قافیه و مخلفاتش روی اوزان همسان کامل مسلط بشو
2️⃣علاوه بر آرایه هایی که بالا گفتم روی لفونشر و موازنه و ترصیح هم مسلط بشو
3️⃣علاوه بر درس۱و۷ دوازدهم روی درس ۱و۷ یازدهمم تسلط کامل داشته باش️اینطوری میتونی به ۵۰ برسی️
اگه الان درصدت بالای ۵۰ هستش:
حتما اختیارات وزنی روبدون تقطعی مسلط بشو(هر کدوم ک برات راحت تره اگ زبانی راحت تره اونو مسلط بشو)🥹
تموم سعیت رو بکن تموم آرایه هارو جز ایهام مسلط باشی(احتمالا ۲ تا سوالو از دست میدی)
علاوه بر موارد بالا اوزان دوری رو هم کامل مسلط بشو️
روتین قرابت یادت نره
️اینطوری به ۶۰-۷۰ میرسی
یادت نره که فنون مهم تریندرس انسانی هستش و هر ۵ درصدش میتونه رتبهتورو بین
۵۰۰تا ۱۰۰۰ نفر جابجا کنه️
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@انسانیا -
اما بپردازیم به سایر درس ها
جامعه و روان و اقتصاد
قراره تو اینجا رمز و رازهایی رو بگم که بتونیبین ۵تا۱۵ درصد بیاریرویهر یکیازدرسات
بچه ها بقیه دروسی که باقی مونده ماهیت حفظی مفهومی دارن ینی چی؟
ینی باید براتون مهمترین دروسشون رو بگم تا همونا رو بخونید و مرور بکنید و انشاالله بالاترین درصد ممکن رو بزنید
️اگر این دروسی که پایین نوشتم رو که حدودا ۵۰ درصد هر کتابه فقط رو بخونید قطعا درصد روان و جامعه تون بالای ۵۰ میشه
️این موارد بر اساس اهمیت دروس از کنکور ۹۸ تا همین کنکور ۱۴۰۲ نوشته شده️
جامعه دهم
🫥درس4و7جامعه یازدهم
🫥درس 5و6و13و14و15جامعه دوزادهم
🫥درس 1و2و5و6🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠
روانشناسی یازدهم
🫥سبک های تصمیمگیری/ روش های حل مسئله/تفاوت انگیزه و نگرش/اصول گشتالت/رشد در نوجوانیاقتصاد دهم
🫥درس 1و4و5و8 و11نکته مهم: مسائل اقتصاد واقعا خیلیاشون فقط 4 عمل اصلی ️رو برا جواب دادن نیاز دارنا️
️اصلا غافل نشید ازشون بچه ها️
@انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام و خسته نباشید
آرزوی قبولی طاعات و عبادات و التماس دعا
از اونجا که دوست داشتم به صورت رایگان براتون جمع بندی بزارم و به قولی که قبلا تو یکی از تاپیک ها داده بودم عمل کنم پس انشالله قراره براتون خلاصه بنویسم یا مطالب مهم کتابها رو پی دی اف کنم بفرستم که بعضی درسها ممکنه برای کنکورتون هم مناسب باشه پس به امید خدا شروع میکنیم این کار رو امیدوارم براتون مفید باشه و برای عاقبت بخیری همه مردم دعا کنید
انشالله لینک تاپیک ها رو به مرور میزارم
پس این پست رو نشانک بزنید که گم نکنید
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا -
Hamid.s در مشاوره کنکوری گفته است:
سلام و خسته نباشید
از اونجا که دوست داشتم به صورت رایگان براتون جمع بندی بزارم و به قولی که قبلا تو یکی از تاپیک ها داده بودم عمل کنم پس انشالله قراره براتون خلاصه بنویسم یا مطالب مهم کتابها رو پی دی اف کنم بفرستم که بعضی درسها ممکنه برای کنکورتون هم مناسب باشه پس به امید خدا شروع میکنیم این کار رو امیدوارم براتون مفید باشه و برای عاقبت بخیری همه مردم دعا کنید
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیاتاپیک اول جمع بندی زمین شناسی
https://forum.alaatv.com/post/3347603 -
Hamid.s در مشاوره کنکوری گفته است:
سلام و خسته نباشید
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیاتاپیک جمع بندی فلسفه و منطق
https://forum.alaatv.com/post/3347608