سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
مشاوره کنکوری
-
سلام و خسته نباشید به همه ی دانش آموزان کنکورری به خصوص انسانی ها که روی صحبتم با آن هاست و توجه کمتری به مشاوره های درسی آنها شده،انشالله قراره نکات مهمی درباره ی درساتون گفته بشه پس در حد امکان از مطالب استفاده کنید و دوستاتون رو مطلع کنید
انشالله یه نگاه مختصر به بعضی درساتون بشه
اولین درس ریاضی هست اما بپردازیم بهش️ درس ریاضی
قراره تو این بخش رمز و رازهایی رو بگم که بتونیبین ۵تا۱۵ درصد بیاریرویهر یکیازدرسات
اگه الان درصدت بین صفر تا ۱۰ هستش: روزی ۲ ساعت فصل ۱و۳ ریاضی یازدهم رو کار کن و خیلی سریع اگر خوندی مرورشون کن و سعی کن اون ۲ تا تستی که حفظی میاد از این قسمت و یا خیلی ساده از گزاره ها هستن و مسائل بیکاری رو جواب بدی️
️اگرم اینارو مسلطی بجاشون فصل ۳و۴ دهم رو کار کن و ۱ یا ۲ تست این فصول رو مسلط بشو
اینطوری میتونی به درصد ۱۵ تا ۲۰ برسی
اگه الان درصدت بین ۲۰ تا ۴۰ هستش:
فصل ۳و۴ دهم و فصل ۱و۳ یازدهم و فصل ۱ دوزادهم رو سریعا مرور کن تا اگر اولا ۴۰ درصدت از ایناس بتونی تثبیتش کنی و یا اگر از اینا غافل شدی مطمئن باش اینا ساده ترین سوالا رو دارن️
اونارو که تثبیت کردی ۲ تا سوال دیگه بهت میگم که مطمئن باش میتونی جواب بدی فقط چند ساعت تمرین میخوادش: فصل ۳ ریاضی دوازدهم سوالیک از توان و جذر میاد و سوالی که از تابع نمایی میادش️
اینممسلط شو و برو برس یه درصد۵۰️
اگه الان درصدت بالای ۵۰ هستش:اولا خیلی خیلی خدارو شکر کن چون کار هرکسی نیست ریاضی رو بالای ۵۰ بزنه️
️حالا یکاری کن: اول بشین و اینایی که میگم رو مرور کن: فصل ۳و۴ دهم و فصل ۱و۳ یازدهم و فصل ۱و۳ دوازدهم
اینا میشن ۵۰ درصد ریاضیت️
️حالا از بین( فصل توابع ثابت و پلکانی و چند ضابطه ای و اعمال بر رویتوابع) یا (تابع درجه یک و درجه دو) یا(دنباله ها:پیشنهاد نمیشه) یه فصل رو انتخاب کن و توی یه روز ببندش و خودتو برسون به درصد ۶۰ تا ۷۰️
اینجوری میتونی توی ۳۰ روز باقی مونده حسابی توی درس ریاضی رشد کنی
یادت باشه هر ۵ درصد ریاضی میتونه رتبه تورو بین ۲۰۰تا ۱۰۰۰نفر جابجا کنه
-
اما بپردازیم به دو درس دیگه یعنی فلسفه و منطق
درس فلسفه منطق️
قراره تو این بخش رمز و رازهایی رو بگم که بتونیبین ۵تا۱۵ درصد بیاریرویهر یکیازدرسات
🛟اول یچی کلی بگم واقعا کارتون توی فلسفه منطق سخته
واقعا باید خیلی تلاشتون رو زیاد کنید تا یه نتیجه عالی بگیرید
اگه الان درصدت بین صفر تا ۱۰ هستش:
اینایی که میگم رو دقیق مسلط بشو تا بتونی برسی به ۱۵ تا ۲۰️
️درس ۷و۸ منطق
️درس۹و۱۰و۱۱ فلسفه یازدهماگه الان درصدت بین ۲۰ تا ۳۰هستش:
درس ۴و۷و۸ منطق
درس ۸و۹و۱۰و۱۱ فلسفه یازدهم
درس ۱و۲و۸و۹ فلسفه دوزادهماینارو مرور خیلی قوی داشته باش️
اگه الان درصدت بالای ۵۰ درصدهستش:
تموم تلاشتو بکن حفظ بکنی این درصدو️
این مواردو مرور قوی بکن تا بهترین نتیجه رو بگیری
برهان علتالعلل ابن سینا
برهان فارابی
اصالت وجود ملاصدرا
نظرات سقراط
نظرات تجربه گرایان و عقلگرایان -
درس بعدی فنون ادبی هست
درس فنون ادبی
قراره امروز رمز و رازهایی رو بگم که بتونیبین ۵تا۱۵ درصد بیاریرویهر یکیازدرسات
اگه الان درصدت بین صفر تا ۱۰ هستش:
قافیه رو یادبگیر(همراه با عیوبش)+ این آرایه هارو هم مسلط شو(حسن تعلیل،پارادوکس،حس آمیزی،اسلوب معادله) و در کنارش درس ۱و۷ دوازدهم رو هم بخوناینطوری میتونی به درصد ۱۵تا ۳۰ برسیاگه الان درصدت بین ۲۰ تا ۴۰ هستش:
1️⃣علاوه بر قافیه و مخلفاتش روی اوزان همسان کامل مسلط بشو
2️⃣علاوه بر آرایه هایی که بالا گفتم روی لفونشر و موازنه و ترصیح هم مسلط بشو
3️⃣علاوه بر درس۱و۷ دوازدهم روی درس ۱و۷ یازدهمم تسلط کامل داشته باش️اینطوری میتونی به ۵۰ برسی️
اگه الان درصدت بالای ۵۰ هستش:
حتما اختیارات وزنی روبدون تقطعی مسلط بشو(هر کدوم ک برات راحت تره اگ زبانی راحت تره اونو مسلط بشو)🥹
تموم سعیت رو بکن تموم آرایه هارو جز ایهام مسلط باشی(احتمالا ۲ تا سوالو از دست میدی)
علاوه بر موارد بالا اوزان دوری رو هم کامل مسلط بشو️
روتین قرابت یادت نره
️اینطوری به ۶۰-۷۰ میرسی
یادت نره که فنون مهم تریندرس انسانی هستش و هر ۵ درصدش میتونه رتبهتورو بین
۵۰۰تا ۱۰۰۰ نفر جابجا کنه️
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@انسانیا -
اما بپردازیم به سایر درس ها
جامعه و روان و اقتصاد
قراره تو اینجا رمز و رازهایی رو بگم که بتونیبین ۵تا۱۵ درصد بیاریرویهر یکیازدرسات
بچه ها بقیه دروسی که باقی مونده ماهیت حفظی مفهومی دارن ینی چی؟
ینی باید براتون مهمترین دروسشون رو بگم تا همونا رو بخونید و مرور بکنید و انشاالله بالاترین درصد ممکن رو بزنید
️اگر این دروسی که پایین نوشتم رو که حدودا ۵۰ درصد هر کتابه فقط رو بخونید قطعا درصد روان و جامعه تون بالای ۵۰ میشه
️این موارد بر اساس اهمیت دروس از کنکور ۹۸ تا همین کنکور ۱۴۰۲ نوشته شده️
جامعه دهم
🫥درس4و7جامعه یازدهم
🫥درس 5و6و13و14و15جامعه دوزادهم
🫥درس 1و2و5و6🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠
روانشناسی یازدهم
🫥سبک های تصمیمگیری/ روش های حل مسئله/تفاوت انگیزه و نگرش/اصول گشتالت/رشد در نوجوانیاقتصاد دهم
🫥درس 1و4و5و8 و11نکته مهم: مسائل اقتصاد واقعا خیلیاشون فقط 4 عمل اصلی ️رو برا جواب دادن نیاز دارنا️
️اصلا غافل نشید ازشون بچه ها️
@انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام و خسته نباشید
آرزوی قبولی طاعات و عبادات و التماس دعا
از اونجا که دوست داشتم به صورت رایگان براتون جمع بندی بزارم و به قولی که قبلا تو یکی از تاپیک ها داده بودم عمل کنم پس انشالله قراره براتون خلاصه بنویسم یا مطالب مهم کتابها رو پی دی اف کنم بفرستم که بعضی درسها ممکنه برای کنکورتون هم مناسب باشه پس به امید خدا شروع میکنیم این کار رو امیدوارم براتون مفید باشه و برای عاقبت بخیری همه مردم دعا کنید
انشالله لینک تاپیک ها رو به مرور میزارم
پس این پست رو نشانک بزنید که گم نکنید
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا -
Hamid.s در مشاوره کنکوری گفته است:
سلام و خسته نباشید
از اونجا که دوست داشتم به صورت رایگان براتون جمع بندی بزارم و به قولی که قبلا تو یکی از تاپیک ها داده بودم عمل کنم پس انشالله قراره براتون خلاصه بنویسم یا مطالب مهم کتابها رو پی دی اف کنم بفرستم که بعضی درسها ممکنه برای کنکورتون هم مناسب باشه پس به امید خدا شروع میکنیم این کار رو امیدوارم براتون مفید باشه و برای عاقبت بخیری همه مردم دعا کنید
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیاتاپیک اول جمع بندی زمین شناسی
https://forum.alaatv.com/post/3347603 -
Hamid.s در مشاوره کنکوری گفته است:
سلام و خسته نباشید
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیاتاپیک جمع بندی فلسفه و منطق
https://forum.alaatv.com/post/3347608 -
داوطلبان نگران نباشند ، ثبت نام ترمیم معدل در ماه جاری انجام خواهد شد
با توجه به شروع ثبت نام کنکور سراسری نوبت تیر ماه از ۷ فروردین، ثبت نام داوطلبان ترمیم معدل یا ایجاد سابقه تحصیلی همزمان یا با فاصله کمی پس از پایان ثبت نام کنکور تیر ماه انجام خواهد شد.
تمامی جرئیات و آموزش نحوه ثبت نام در ترمیم معدل به محض باز شدن سایت my.medu.ir در کانال رسمی بنیاد سنجش اطلاع رسانی می شود.
-
چرا شرط معدل حذف شد؟
️با توجه به عدم آماده شدن #معدل_کل تا آخر اردیبهشت، شرط معدل کل ١۴ از شرایط آزمون اختصاصی فرهنگيان حذف شد و فقط معدل کتبی (نهایی) تاثیر ۵٠ درصدی در قبولی فرهنگیان خواهد داشت!
-
اطلاعیه ثبتنام در آزمون سراسری سال 1403 (نوبت دوم)️
️ثبتنام از روز سهشنبه بهتاريخ 1403/01/07منحصراً از طريق درگاه اطلاعرساني اين سازمان آغاز و در روز یکشنبه بهتاريخ 1403/01/12پايان ميپذيرد؛ لذا داوطلبان واجد شرایط ميتوانند در مهلت مقرر براي شركت در اين آزمون ثبتنام نمايند
️هزينه ثبتنام در این آزمون مبلغ 2/080/000 (دو میلیون و هشتاد هزار) ريال است که داوطلبان پس از تکمیل اطلاعات در سامانه میبایست نسبت به پرداخت آن بصورت الکترونیکی اقدام نمایند
️داوطلبانی که متقاضی گزینش با نمرات اختصاصی آزمون سراسری سال 1402 هستند لازم است جهت انتخابرشته و گزینش در اين آزمون ثبتنام نمایند. این دسته از داوطلبان نیازی به شرکت در جلسه آزمون و پاسخگویی به سؤالات آزمون را ندارند -
شرایط تحصیل همزمان دانشجویان پیام نور در دو رشته متفاوت چیست؟
تحصیل همزمان دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور در یک رشته دیگر در یک دانشگاه دیگر و یا در دانشگاه پیام نور با عنوان رشته دوم بلامانع است، مشروط بر آنکه هر دو ورود او بر اساس کنکور سراسری نباشد، سال ورودشان متفاوت باشد و حداقل یکی از این تحصیلات به شیوه آموزشی الکترونیکی باشد.
-
️تکلیف مردودی های #امتحان_نهایی خرداد برای ورود به دانشگاه فرهنگیان
پرسش:
سلام ببخشید بچه هایی که مردود شدن و نتونستن درساشون رو حتی تو خرداد و حتی شهریور پاس کنند میتونند فرهنگیان بیان؟؟️پاسخ:
پذیرش امسال از مهر هست و نهایت تا #شهریور فرصت دارید که درس ها رو پاس کنید. چون ریزنمرات نیاز هست برای این که به محل مصاحبه برده بشه و اونجا حتی معدلتون، سنتون و... رو چک میکنند. -
️نکات مهم سوابق تحصیلی️
️محسن زارعی با تاکید بر اینکه فقط آزمون خردادماه در ایجاد «سابقه تحصیلی» دانشآموزان ملاک عمل قرار میگیرد، گفت: همه تلاش دانشآموزان باید این باشد که در آزمون خردادماه توفیق داشته و نمره لازم را کسب کنند اما در عین حال نگران نباشند چرا که دانشآموزان پایههای دهم و یازدهم اگر بیمار شده یا به هر دلیلی نتوانند در آزمون شرکت کنند، فرصت «ترمیم نمره» برای آنها وجود دارد و میتوانند در نوبتهای خردادماه سالهای بعد در قالب ترمیم، درس خود را دوباره امتحان دهند
️رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش ادامه داد: اما دانشآموزان پایه دوازدهم، توجه داشته باشند نمرهای که در هر درس در خردادماه تولید میکنند، ملاک ایجاد «سابقه تحصیلی» آنها خواهد بود لذا حتی اگر «غیبت» آنها موجه هم باشد فرصت را از دست داده و از آن درس نمره «صفر» میگیرند و وقتی این صفر به تراز تبدیل میشود، تراز آنها منفی شده و دانشآموز ضرر میکند
️دروس عمومی صرفا در آزمون نهایی سابقه تولید میکند، بنابراین دانشآموزان به دروس عمومی برای ایجاد سابقه بیشتر توجه داشته باشند -
سلام من مسائل شیمیم ضعیفه
برای کنکور میخوام تستهای حفظیات محورشو جواب بدم با مسائل راحت و روتین ترشو
و کلا برای مسئله حتی برای امتحان نهایی هم مشکل دارم !
میخواستم از کسایی که شیمی قوی بودن یا ضعیف بودن بپرسم الان بهترین استراتژی من برای شیمی چی باشه که هم برای کنکور اردیبهشت و نهایی و تیر نتایج خوبی بگیرم و درصد بیشتری بگیرم و شیمی بالای ۱۹ باشم ؟ ضعیف ترین درس تخصصی من شیمی بود که از اونجایی که من بیشتر تمرکزم روی حفظیات بود و برای مسائلش زیاد کار نکردم زیاد از ضعیف تغییری نکرد... راهنمایی میکنید ؟ -
@mk-mahdi
سلام ببینید شیمی کلا چیزی هم که پارسال بود خیلی مفهمومی شده. یعنی در کنار حفظیات به مفاهیم و جزئیاتش هم توجه کنید که جوابگو باشه
من خودم با همین مشکل مواجه بودم و کاری که کردم این بود( شما میتونین یه بار تو آزمون آزمایشی انجام بدین ببینین چقدر جوابگوعه) برای حل دفترچه اول میومدم فقط سوالای تشریحی طورش رو حفظی و مفاهیم جواب میدادم بعد دوباره میامدم مسائلی رو که حس میکردم بلدم جواب میدادم. بعید میدونم وقتی برا دسته سوم بمونه ولی این روش رو یکی از اساتید شیمی هم دیدم که گفته بودن. -
فصل های مهم برای جمعبندی رشته تجربی
🟥 ریاضی: 50٪
✓ معادله ونامعادله و تابع 4تست
✓تابع نمایی و لگاریتم 2یا3تست
✓مثلثات 4تست
✓حدوپیوستگی3تست
✓آمارو احتمال 3تست🟥 زیست:35٪
✓دهم: فصل های 3-5-6
✓یازدهم: فصل های 2 -3-4-5-9
✓دوازدهم: فصل های1-2-7-8🟥 شیمی:35٪
✓فصل 1دهم : 4تست
✓فصل 2دهم :3تست