سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
سلام زهراجان
وقتت بخیر
من می خوام از فیزیک یازدهم دو فصل رو حذف کنم
به نظرت کدوم فصلارو حذف کنم؟
نظر دیگه ای در رابطه با حذف یه فصل دهم بجای یازدهم داری بهم بگو و کمکم کن
ممنونم -
@Matrix در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام زهراجان
وقتت بخیر
ممنونمسلام به نظرم دما و گرما دهم
یازدهم فصل اول -
Kourosh Mousavi داش ولی من شنیدم دما و گرما از اون مباحث ساده و تست خیز که
-
Salman Gh در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Kourosh Mousavi داش ولی من شنیدم دما و گرما از اون مباحث ساده و تست خیز که
گلا دهم همه فصل هاش پایس برای سال هایه بالایی
تنها فصلش که برای تجربی وصل نیست و می توحه حذف کنه باید وصل نباشه اونجوری کل مباحث می ره، بگم کار و ارژی و حذف کن کل دینامیک و بخشی از نوسان رو نداری
ترکیبی هم که بماند
دما گرما ترکیبی نداره -
Kourosh Mousavi بنظرم فشار دهم رو حذف کنه بهتره
-
@mahdi_re در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Kourosh Mousavi بنظرم فشار دهم رو حذف کنه بهتره
فشار سخت تر از دما گرماعه ولی خیلی تست خیز تره
-
Kourosh Mousavi اره اینم هست من تو یک طرح شروع صفر دید بودم ک این مبحث گذاشته بود به هر حال برای یک شروع صفری یا اونی که دیر شروع می کنه فکر کنم درست نباشه مباحث سختی رو برداره که می تونه ترکیب بشه بسته به شرایط. و اوضاع درسیش بگذریم بازم حق می گی می گم نظرت راجب یازدهم چیه اگه بخوام فصل دو رو حذف کنم باید فصل یکم حذف کنم ؟مکمل همن یا نه ؟سه و چهار چی چقدر ربط دارن ؟اگرچه واژه حذف درست نیست تو اولویت قرار دادن منظورم هست
-
Kourosh Mousavi اره اینم هست من تو یک طرح شروع صفر دید بودم ک این مبحث گذاشته بود به هر حال برای یک شروع صفری یا اونی که دیر شروع می کنه فکر کنم درست نباشه مباحث سختی رو برداره که می تونه ترکیب بشه بسته به شرایط. و اوضاع درسیش بگذریم بازم حق می گی می گم نظرت راجب یازدهم چیه اگه بخوام فصل دو رو حذف کنم باید فصل یکم حذف کنم ؟مکمل همن یا نه ؟سه و چهار چی چقدر ربط دارن ؟اگرچه واژه حذف درست نیست تو اولویت قرار دادن منظورم هست
ببین توی فقط توی فیزیک 2 می تونی فصل اول رو حذف کنی
فصل 2 خیلی مهمه و قشنگ مفهوم توی اونه فصل نباشه کلا هیچی از فیزیک 2 نداری بجز فصل اولش -
Kourosh Mousavi عجب ممنون از نظرت
راستش من فکر کردم می خوان حذف کنن اینا رو حذف می کنن اگرچه فصل چهار می شه پیش برد ولی خب درست می گی سوال زیاد میاد و همینطور بنظرم وقت زیادی رو طلب می کنه غیر این ؟ -
چیچک
Zahra.HD
قیزلار
اقا من ی مشکلی برام پیش اومده
خودم معتقد بودم معدل بالای نوزده خوبه دیه خیلی مشکلی تو رتبه ایجاد نمیکنه بعد خیلی اتفاقی با ی ویس مشاوره ای روبرو شدم ک جوری ک میگفت حتی ی درستم زیر 19 باشه دیگه قبول نمیشی
حالا الان دچار اعصاب خوردی شدم حرفاش از مغزم نمیره بیرون
حس میکنم دیگه قبول نمیشم :|| -
Kourosh Mousavi عجب ممنون از نظرت
راستش من فکر کردم می خوان حذف کنن اینا رو حذف می کنن اگرچه فصل چهار می شه پیش برد ولی خب درست می گی سوال زیاد میاد و همینطور بنظرم وقت زیادی رو طلب می کنه غیر این ؟بستگی به آدمش داره کلا فیزیک ۲ خیلی آسونه مفهومی نداره که
-
Kourosh Mousavi شاید حق با تو باشه از فصل دو فیزیک دوازدهم سخت تره ؟
نمی دونم والا من خوب شروع نکردم زیاد از توانایی های خودم مطمئن نیستم از طرفی مثلا دیدم حرکت شناسی رو حذف می کنن بنظر خودم که فصل جالبیه و مفاهیم پایه ای رو داره از حرکت شناسی سخت تره یا نه؟سوالاتش می تونن پیچیدگی خاصی بهش بدن؟
مثلا من خودم قراره درس هارو تو الویت خاصی قرار بدم فکر کردم شاید از اون مباحث که باید حذف بشه هندسه هم همینطور حالا یک چیز های مهمی داره مث دوازدهم و ... -
Kourosh Mousavi شاید حق با تو باشه از فصل دو فیزیک دوازدهم سخت تره ؟
نمی دونم والا من خوب شروع نکردم زیاد از توانایی های خودم مطمئن نیستم از طرفی مثلا دیدم حرکت شناسی رو حذف می کنن بنظر خودم که فصل جالبیه و مفاهیم پایه ای رو داره از حرکت شناسی سخت تره یا نه؟سوالاتش می تونن پیچیدگی خاصی بهش بدن؟
مثلا من خودم قراره درس هارو تو الویت خاصی قرار بدم فکر کردم شاید از اون مباحث که باید حذف بشه هندسه هم همینطور حالا یک چیز های مهمی داره مث دوازدهم و ...چی سخت تره؟ کلا فیزیک ۲ خیلی آسونه
سینماتیک هم آره مفهومی و چالشیه و آره از فیزیک ۲ سخت تره
چون سوالت رو درست نفهمیدم نمی دونم دارم درست جواب می دم یا نه
ولی بین سینماتیک و دینامیک سینماتیک می تونه تست های چالشی تری داشته باشه -
@Matrix در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام زهراجان
وقتت بخیر
ممنونمسلام عزیزم
خب...
ببین واقعا من نمیتونم قطعی بگم بهت فلان بخش رو حذف کن و فلان جارو نه...
چرا؟ چون که واقعا به خود آدم بستگی داره که چقدخوب میتونه با مباحث یه فصلی ارتباط بگیره و راحت تر یادش بگیره
مثلا من خودم با جریان بیشتر از فصل یک حال میکنم ولی خب فصل یک نسبتا اسون تره
یازدهم از اوناست که همه ی فصل هاش ارزشمنده و هرجایی رو ول کنی آدم حیفش میاد...
الکتریسیته که حجمش شاید به نظر یکم زیاد بیاد ولی اسون تره
جریان درسته سخت تره یکم ولی خیلی دوست داشتنیه و اگه یادش بگیری از خیلی از رقیب ها جلو زدی
و فصل ۳ هم که هم آسونه ،
اگه من جای تو بودم و وقتم خیلیییییییی کم بود جریان رو شاید حذف میکردم.(این حرف رو واسه خودم میزنم نه واسه کس دیگه ای)(اما مطمئن نیستم از این حرفم)
و واقعا به خودت بستگی داره
هیشکی نمیتونه برات نسخه بپیچه چون فقط خودت میدونی که چقد با کدوم درسا ارتباط گرفتی و کدومارو بهتر بلدی و بیشتر خوندی
.
ولی با کوروش موافقم که میگه از دهم گرما رو حذف کنی -
@Soniaaa در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
چیچک
Zahra.HD
قیزلار
اقا من ی مشکلی برام پیش اومده
خودم معتقد بودم معدل بالای نوزده خوبه دیه خیلی مشکلی تو رتبه ایجاد نمیکنه بعد خیلی اتفاقی با ی ویس مشاوره ای روبرو شدم ک جوری ک میگفت حتی ی درستم زیر 19 باشه دیگه قبول نمیشیاز چی قبول نمیشی؟ کجا قبول نمیشی؟کی گفته اینارو؟ اصلا رتبه رو داره که اینو میگه؟ مگه فقط معدل مهمه؟مگه نمرات درسا تک تک برسی میشن؟(این سوالو واقعا پرسیدم)بیخیال این حرفارو دم کنکوری/:
حالا الان دچار اعصاب خوردی شدم حرفاش از مغزم نمیره بیرون
حس میکنم دیگه قبول نمیشم :||ببین دختر خوب
درسته که هرچی بیشتر بهتر
ولی بازم قضیه نسخه پیچیه
اصلا اون یارو چطوری تونسته واسه تو و کنکوری که چند ماه دیگه قراره بدی و جوابش چند ماه بعد تر میاد و نتیجه انتحاب رشته چند ماه بعد تر تر میاد پیشبینی کنه؟
بیخیال سونیا/:
ذهنتو با این چیزا درگیر نکن
اینا فقط تمرکزت رو به هم میریزه