سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
سلام خسته نباشید
شرایت عضوت در الا را اگه میشه به ما هم بگید ما که هر کاری کردیم نتونستیم عضو بشیم -
سلام خسته نباشید
اگر میشه شرایط عضویت در الا را به ما هم بگید ما که هر کاری کردیم نتونستیم عضو بشیم -
Salman Gh من کنکور دی هیچ سوالی از سینماتیک جواب ندادم حتی سوالای آبی قلمچی رو هم نمیتونستم حل کنم گفتم ولش کن حذف میکنم. کلا هیچ مبحثی سخت نیست فقط نحوه خوندنهاشون فرق میکنه. خواهش میکنم سوالی داشتی در خدمتم
-
Mahdieh te سلام میشه بیشتر توضیح بدید درباره روش خوندنتون که چطور باید باشه؟
-
Mahdieh te ممنون
-
مارشمالو سینماتیک فیزیک؟ من روزی ۳ تا فیلم دیدم روی دور تند البته بعدم خودم تست زدم. دو هفته بعد از تموم شد فیلما دوباره جزوهم رو خوندم چون تستا و مفاهیم تعرفیش واقعا خوب بود هیچی دیگه همین. کار خاصی نکردم راستیتش
بعد مثلا یه چیز دیگهای هم که هست (این ربطی نداره صرفا چون مفیده میگم) اینه که آزمون فصل به فصل عالیه مثلا بیای بگی خب توی هفته من ۶ روزش رو آزمون میدم دو روز زیست، یک روز شیمی، یک روز فیزیک، یک روز ریاضی و یک روزم زمین حالا مبحثشم با توجه به مباحثی که توش مشکل داری درصداتم بد شد عیبی نداره هدف یادگیریه. این روش برای مرور مباحث فراموش شده عالیه. منبع هم موج آزمون یا آزمون های آخر فصل کتاب کارا
-
سلام . من یازدهم تجربی هستم . خواستم بپرسم ازتون برای این چند هفته عید یازدهم رو خوب جمع کنم و خوندن دهم بزارم برا تابستون یا دهم رو شروع کنم به خوندن چون اصن پارسال درسخون نبودم . البته خودم خواستم بندازم تابستون چون یه ماه یا بیشتر خوب امتحانات نوبت دوم است . حالا خواستم اینجا ازتون بپرسم که باید چی کار کنم ؟؟
-
Zahra.HD Zahra.HD ممنونم. اینکه همیشه باید تست رو توی کارمون داشته باشیم کاملا درسته ولی آخه چطوری این تستارو بزنیم. مثلا روزی یه آزمون از هرچهار تا درس بزنیم؟ یا هر روز دو درس رو کار کنیم. یا اینکه آزمون رو میزنیم بریم صفرتا صد جزوه رو مرور کنیم تا بهتر تثبیت بشه یا فقط همون جایی که مشکل داریم؟ یا اینکه با بودجه آزمون های آزمایشی پیش بریم یا اینکه خودمونو به بودجه بندی محدود نکنیم؟ و اینکه تحلیل ریز به ریز سوالات رو داشته باشیم یا صرفا پاسخنامه رو بخونیم و یاد بگیریم؟
اینا تقریبا سوالاتیه که ذهنمو درگیر کرده
راستی. شما رتبه تون با این روش جمع بندی توی کنکور چند شد؟ -
Zahra.HD سلام وقتتون بخیر
در رابطه با ماه رمضون نیاز به راهنمایی دارم
چون دهمم و خب اولین سالیه که قراره عید رو خوب بخونم و از قضا ماه مبارک هم شروع میشه نمیدونم ساعت مطالعمو چطوری باید تنظیم کنم!
یعنی از شب شروع کنم به درس خوندن تا صبح و تا زمانی که کشش دارم و بعد بخوابم تا شب؟
یا نه همون روال قبل فقط درطول روز بخونم و یه بخشی از شب؟
و خب از طرفی هم بعد از عید دوباره مدارس طبیعتا باز میشه و دیگه چالش اصلی اینجاس واسم که چطوری باید پیش برم؟(راسش اصلا نمیدونم با توجه به اینکه تا ظهر مدرسم و بعدش خونه قراره چطوری پیش برم)ممنون میشم راهنماییم کنین -
Mahdi Parandakht فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to Narges_ on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina سلام امیدوارم حالت خوب باشه
ببین برای ماه رمضون باید ببینی که خودت با چه تایمی بیشتر حال میکنی درس بخونی . من خودم پارسال توی ماه رمضون اینطوری بودم که تا ظهر میخوابیدم بعد شبا بیدار میموندم درسم رو ادامه میدادم -
Mahdi Parandakht سلام مرسی همچنین
آها یعنی کلا دست خودمه و با توجه به راحت بودنم
ممنونم -
@m-sina در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD Zahra.HD ممنونم. اینکه همیشه باید تست رو توی کارمون داشته باشیم کاملا درسته ولی آخه چطوری این تستارو بزنیم. مثلا روزی یه آزمون از هرچهار تا درس بزنیم؟ یا هر روز دو درس رو کار کنیم.
اینا دیگه به خودت ربط داره و هرطور راحتی میتونی جلو بری
ولی خب
مثلا استاد من میگفت یه روز وقت بزار یه کنکور رو بزن(مثل شرایط و زمانبندی کنکور) و مثلا ۲،۳ روز بشین اونو تحلیل کن
و دوباره برو سراغ کنکوری سال بعد...یا اینکه آزمون رو میزنیم بریم صفرتا صد جزوه رو مرور کنیم تا بهتر تثبیت بشه یا فقط همون جایی که مشکل داریم؟
اونجایی که مشکل داری رو عیب نداره وقت بیشتری بزاری ولی برای مباحث دیگه بزار توی تست ها مطالب برات مرور بشه.
یا اینکه با بودجه آزمون های آزمایشی پیش بریم یا اینکه خودمونو به بودجه بندی محدود نکنیم؟
من بیشتر با بودجه بندی جلو رفتم و گاهی هم سعی کردم ازش جلو تر بزنم چون با توجه به نهایی که خرداد داشتم من اردیبهشت رو برای جمعبندی وقت گذاشتم و قبلش سعی کردم همهی مطالب رو تموم کنم.ولی خب اینم سلیقهای هست
و اینکه تحلیل ریز به ریز سوالات رو داشته باشیم یا صرفا پاسخنامه رو بخونیم و یاد بگیریم؟
اینجا جای یادگیری نیس جای مرور کردن دوباره ی مطالب و گاهی دیدن مطالب از زاویه دید جدید هست. پس قرار نیس خیلی وقت بزاری روی تست و جوابش(باید تو زمان مشخص جواب بدی سوال رو)
اینا تقریبا سوالاتیه که ذهنمو درگیر کرده
راستی. شما رتبه تون با این روش جمع بندی توی کنکور چند شد؟دو هزار و هفتصد و اندی