مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
سلام سلام
حالتون چطوره کنکوری ها؟
خب همونطور که میدونید قضیه چیه() اینجا قراره شما کنکوری ها سوال های مشاوره ای تون رو بپرسید و با فارغالتحصیلان گفتگو کنید و تو تاپیک پایینی ما یعنی فارغ التحصیلان جواب سوال های شما رو در حد توان و ترجیحا به صورت ویس بدیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56517/مشاوره-کنکوری?_=1668095405331
درضمن حواستون باشه
:
️سوالات در زمینه کنکور و مشاوره کنکوری خواهد بود(نه هر مسئله ی روانشناسی یا اجتماعی)
️
️اسپم ممنوعه
️سوال هاتون رو تو این تاپیک بپرسین تا توی تاپیک اصلی تنها ریپلای روی سوالات شما و جواب های فارغ التحصیلان رو خیلی شیک و مرتب داشته باشیم
.
و در نهایت دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان که تجربه هاشون رو به اشتراک بزارن @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء@Zahra-HD سلام واسه کند زدن تست های آموزشی و گاها سنجشی
واسه رفع این مشکل چه پینشهادی دارید؟ -
سلام صبح بخیر
ببخشید واسه کسی که نمره زبانش
زیر پنج هستش و میخواد در این ۴۵ روز مونده تا امتحان نهایی، خودشو برای ۲۰ گرفتن آماده کنه،
غیر از بیخیال شدن چه پیشنهادی دارین :')))Heydar Chanani در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام صبح بخیر
زیر پنج هستش و میخواد در این ۴۵ روز مونده تا امتحان نهایی، خودشو برای ۲۰ گرفتن آماده کنه،
غیر از بیخیال شدن چه پیشنهادی دارین :')))سلام روز خوش
خبببب
ببین تو میخوای تو نهایی نمره بگیری خودتو بکشی بالا
ولی صادقانه بگم شااااید ۲۰ نشی حتی منی که زبانم خوبه ۲۰ نگرفتم سر یه بی دقتی
.
خب تو باید کتاب رو بجویی کتاب ۱۲ رو
همه جاش رو بخون درصد بالایی که مطالب از همون ۱۲ هستن حالا لغاتی که شاید از پایه بیاد رو بیخیال شو و فعلا ۱۲ رو بخون.
حالا اگه وقت آوردی سراغ لغتای پایه هم میری
ولی فعلا کتاب اصلی و کتاب کار رو خوب بخون
و آخر سر هم میری سراغ امتحان نهایی ها
.
اگه این کار رو کنی فکر میکنم یه نمره ی قشنگ بگیری.. -
@Sally سلام و تشکر فراوان بابت زمانی که برای وویس و تایپ گذاشتین
هرچند که حتی تصور اینکه از بخوام از هفتمشروع کنم خودش کافیه برای اینکه کلا شروع نکنم
ولی در کل یه مدت با گرامر دبیرستان پیش میرم ببینم فایده نداره و پایهام از بیخ داغونه حتما به پیشنهادای شما عمل میکنم
باز هم متشکرم از شما..Heydar Chanani
کسی نمره اش زیر پنج باشه و بخواد 20 بشه ؟؟؟ مثل اینه که شما ۴۵ کیلو باشی و بخوای اول کار یه وزنه خیلی سنگین رو برداری!!!!!( گرامر دوزادهم واقعا سنگینه ما توی سال های آخر اینا رو میخوندیم یعنی بعدش دیگه زبان تموم میشد )
بعدشم هرچی دایره لغاتت(در سطح مدرسه) بیشتر باشه راحت تر درک مطلب و بخش شنیداری رو جواب میدی
خود دانی!!!! -
هرچند که حتی تصور اینکه از بخوام از هفتمشروع کنم خودش کافیه برای اینکه کلا شروع نکنم
ولی در کل یه مدت با گرامر دبیرستان پیش میرم ببینم فایده نداره و پایهام از بیخ داغونه حتما به پیشنهادای شما عمل میکنم
باز هم متشکرم از شما..این پست پاک شده! -
@Sally
Kourosh Mousavi فک میکنم بتونه کمکت کنه -
Heydar Chanani در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام صبح بخیر
غیر از بیخیال شدن چه پیشنهادی دارین :')))سلام روز خوش
خبببب
ببین تو میخوای تو نهایی نمره بگیری خودتو بکشی بالا
ولی صادقانه بگم شااااید ۲۰ نشی حتی منی که زبانم خوبه ۲۰ نگرفتم سر یه بی دقتی
.
خب تو باید کتاب رو بجویی کتاب ۱۲ رو
همه جاش رو بخون درصد بالایی که مطالب از همون ۱۲ هستن حالا لغاتی که شاید از پایه بیاد رو بیخیال شو و فعلا ۱۲ رو بخون.
حالا اگه وقت آوردی سراغ لغتای پایه هم میری
ولی فعلا کتاب اصلی و کتاب کار رو خوب بخون
و آخر سر هم میری سراغ امتحان نهایی ها
.
اگه این کار رو کنی فکر میکنم یه نمره ی قشنگ بگیری..@Zahra-HD
سپاس فراوان
-
سلام صبح بخیر
غیر از بیخیال شدن چه پیشنهادی دارین :')))Heydar Chanani به نظرم بشین جاش فارسیت اگه پایینه بخون تائیرش ۲۱درصده!!!!
-
سلام
چند روزه درست و حسابی مثل قبل نمیتونم درس بخونم شده روزی ۳یا۴ ساعت میشه بگید چیکار کنم درست شه اصلا اینجوری نمیشدم روزای قبلی اگه کم میخونم فوقش ۷ساعت میخوندم اما الان خیلی کم شده -
سلام
چند روزه درست و حسابی مثل قبل نمیتونم درس بخونم شده روزی ۳یا۴ ساعت میشه بگید چیکار کنم درست شه اصلا اینجوری نمیشدم روزای قبلی اگه کم میخونم فوقش ۷ساعت میخوندم اما الان خیلی کم شدهزهرا عزیزی 0 طبیعیه، اکثرا بعد عید خسته میشن یه مدت همینقدر بخون بعد دوباره افزایشش بده. این برای من جواب داد خیلی بهتر از اینه که صفر بشه
-
سلام صبح بخیر
غیر از بیخیال شدن چه پیشنهادی دارین :')))Heydar Chanani
@Sally -
باز هم متشکرم از شما.. -
@Zahra-HD در مشاوره کنکوری
گفته است:
@_uuu_ قشنگ بود
.
ولی برا لغات ادبیات من درحد لغات کتاب خوندم و فکر می کنم کافی بودسلام
ممنونم.
شاید منظور این قسمت اینه که:
به لغات ته کتاب به تنهایی اکتفا نکنید و لغاتی که داخل متن هست و ته کتاب آورده نشده رو هم بخونید. -
سلام سلام
حالتون چطوره کنکوری ها؟
خب همونطور که میدونید قضیه چیه() اینجا قراره شما کنکوری ها سوال های مشاوره ای تون رو بپرسید و با فارغالتحصیلان گفتگو کنید و تو تاپیک پایینی ما یعنی فارغ التحصیلان جواب سوال های شما رو در حد توان و ترجیحا به صورت ویس بدیم.
درضمن حواستون باشه
:
️سوالات در زمینه کنکور و مشاوره کنکوری خواهد بود(نه هر مسئله ی روانشناسی یا اجتماعی)
️
️اسپم ممنوعه
️سوال هاتون رو تو این تاپیک بپرسین تا توی تاپیک اصلی تنها ریپلای روی سوالات شما و جواب های فارغ التحصیلان رو خیلی شیک و مرتب داشته باشیم
.
و فارغ التحصیلان که تجربه هاشون رو به اشتراک بزارن @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء@Zahra-HD سلام وقتتون بخیر
سلام به همه دوستان
فروردین هم داره تموم میشه و من پر از استرسم
استرس آزمون زدن
خودم آزمون ماز میزنم ولی احساس میکنم به ازمونای دیگه ای هم نیاز دارم
سرعتم پایینه و الان مشکلم اینه همون مباحثی رو که خوندم هم نمیتونم کامل داخل آزمون پیاده کنم درصد بگیرمالان باید برم تستای علامت دارمو دوباره بزنم یا تست جدید بزنم؟ (چون کتاب زیاد دارم)
الان آزمون مبحثی زدن جوابه یا آزمون جامع زدن؟
از اواسط اردیبهشت باید کنکور زدن رو شروع کنم؟ممنون میشم کمک کنید
وقتی به قبول نشدن فکر میکنم و ناراحتی خانوادم میاد جلوی چشمم
سردرگم بودنم بیشتر خودشو نشون میده
️
-
سلام سلام
حالتون چطوره کنکوری ها؟
درضمن حواستون باشه
:
️
️اسپم ممنوعه
.
و فارغ التحصیلان که تجربه هاشون رو به اشتراک بزارن @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء@Zahra-HD
سلام
ممنون بابت وقتی که برای ما میزارید
من بهتره که اولویتم رو بزارم روی تست های ستاره دار و ازمونی که شرکت کردم یا اینکه بخشی از وقت تست ستاره دار حل کردنمو بدم به ازمون های سنجش؟
اینم بگم که در حالت عادی هم به بودجه بندیا نمیرسم و اگه بخوام وقت بزارم روی ازمونای سنجش خیلی عقب میمونم -
@Zahra-HD
سلام
ممنون بابت وقتی که برای ما میزارید
من بهتره که اولویتم رو بزارم روی تست های ستاره دار و ازمونی که شرکت کردم یا اینکه بخشی از وقت تست ستاره دار حل کردنمو بدم به ازمون های سنجش؟
اینم بگم که در حالت عادی هم به بودجه بندیا نمیرسم و اگه بخوام وقت بزارم روی ازمونای سنجش خیلی عقب میمونم -
فقط یه دلیل بیارین برای اینکه ادامه بدمبه خدا دیگه خسته شدم پ کی من درس میخونم ؟!
چرا هر کاری میکنم حتی نمیتونم روزی ۲ ساعت روی کتابو باز کنم؟
باور کنین میانگین مطالعه این هفتم کم تر از یه ساعت بود@Mammal
دقیقا چیکار میکنی که نمیخونی؟ -
@Mammal
خب درس بخون اگه بیکاری
کمال گرایی رو بزار کنار
فیلم و سریال و ایناتم کمش کن مثلا فقط پنجشنبه جمعه ها میتونی ببینی
امروز برنامه هفته آیندتو قشنگ بچینگ و براش بخون
چرا نمیخونی دقیقا ؟
نمیخوای قبول بشی علاقه نداری یا چی -
@Mammal
خب درس بخون اگه بیکاری
کمال گرایی رو بزار کنار