سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
___ پیشنهاد من اینه حتمن به یه مشاوری که رزومه شو میدونی از قبولیاش از گذشته ش از کارکشته بودنش خبر داری مراجعه کنی الان اینجا خیلیا خیلی تجربه دارن میتوننم کمکت کنن ولی ی سری مطالب کلی بهت میگن که هیچ دردی ازت دوا نمیکنه ولی حضوری (نه آنلاین) خودت بری کامل رو برگه برات مینوسه چیکار کنی چیو حذف کنی اصلن کدوم کنکور رو بذاری ملاکت و ... همه چی خلاصه
-
___ سلام
@khanoomi با ایشون موافقم
من میتونم یه راهنمایی های کلی کنم اینجا
ولی این قضیه شما خیلی شخصیه و جزئیات و وقت زیادی میخواد
این که هدفتون چیه چقد میتونین براش تلاش کنین و چه تعداد از مطالب رو خوندین و...
اگر منو قابل بدونین بیاین چت بیشتر حرف بزنیم درباره ش و تا جایی که میتونم کمکتون کنم
اگرم کسی رو دارین که حضوری میتونین باهاش درارتباط باشین ایشون رو اولویت قرار بدین️ -
سلام بچه ها یه سوال همه میدونیم ترم دوم چه کلاسی بریم یا توی آزمونی باشیم سرعتش نسب به ترم اول خیلی میره بالا واقعن نمیشه همه تستارو زد (باز بعضیا نیان بگن اونی که پایه ش قویه فلانو بیسار اون 4 منبع میزنه روی صبحتم با اونیه که پایه ش متوسطه 10 بار نجوییدتش) حالا شما چیکار میکنید همه تستارو میزنیدو از ازمون عقب میوفتید یا اون تستایی که خود کتاب گفته مهمه رو میزنین و با ازمون میرین جلو برای مثال ی فصل شیمی مبتکران 600 تا تست داره خب نمیشه با این حجمی که تو ازمون میاد همشو زد اگ پیشنهادی دارین بگین مرسی
-
@khanoomi سلام
اگر مقدمه ابتدای کتاب مبتکران رو بخونید متوجه میشین که یه پیشنهاد داره برای داوطلبان اورژانسی
اول بررسی تست های وی ای تی بعدش دسا بعدش بدون علامت بعدش چکاپ و آزمون
شما با زدن تست های وی آی تی در حد تست زدن بقیه از سایر کتاب ها آمادگی پیدا میکنید
و هر چقدر این مراحل رو بیشتر جلو برین قوی تر میشین پس لزومی نداره همه تستاشو بزنیدسایر منابع هم اینجوری هستش به عنوان مثال فیزیک نشر الگو علامت هایی تحت عنوان مرور سریع
ایکیو تست های تی ان تی و ریپیت و نیویا اگه نشد مشخص کردن تعداد از ریز مبحث ها که با مضربی چیدن مخصوص همون عنوان بتونید یه مرور سریع و یا بررسی قوی تر منبعتون رو داشته باشین
-
f.nalist ممنونم
این یعنی تعداد تست کمتر ولی خارج نشدن از برنامه
اگ الان این کارو نکنیم وقتی که باید جمع بندی کنیم مطالب نخوانده خیلی زیاد میشن به اونجام ضرر میرسه
منتها من دچار وسواسم نمیتونم از رو تست رد بشم دارم تست میزنم میخام رد شم میگم این همه میزنی ولی میبینی نکته ای که میاد از این تستس که نمیزنی
باید اصلاح کنم خودمو -
Zahra.HD سلام
من سر فصل یک فیزیک دوازدهم الان دو ماه گیر کردم بعضی قسمت ها مثل سهمی ها رو اصلا در حد نهایی هم نمی فهمم و نمی تونم جواب بدم فیلم آموزشی هم دیدم از آلا ولی چندان موثر نبود پارسال هم سوالا این فصل رو در امتحان نهایی نتونستم جواب بدم به نظرتون چه کار کنم دارم دیوونه میشم -
@Parisa-Azimi هاییی
یه سوال
وقتی فیلم هارو نگا میکنی
استاد که نمونه سوال حل میکنه
اونارو پاز کنی میتونی حل کنی؟ -
Zahra.HD بعضی مبحث ها آره میتونم ولی بعضی مبحث ها مثل سهمی ها رو نه
-
Zahra.HD سلام
یه سوال داشتم اما دودل بودم بپرسم یا نهمن امسال اولین سالیه که آزمون قلم چی رو شرکت کردم
ترم اول نزدیک ۸۰ درصدش رو نخوندم_دلیل خاصی هم نداشته فقط برای تنبلی و فکر بیش از حد و خیال پردازی و فلان و بهمان_ اون بیست درصد رو هم خوب نخوندم و تست هم کم زدم
نمیخوام بگم که میخوام از صفر شروع کنم و بترکونم و اینا...چون از بس گفتم حالم از خودم و قول هایی که به خودم دادم بهم میخوره
فقط دارم شروع میکنم که شاید اینبار پا پس نکشم
الان موندم چیکار کنم خب الان که نیم سال دومه و وضع من هم اینیه که گفتم...
باید ازمونو کلا ول کنم و بشینم برای خودم برنامه بچینم؟
اینم بگم که حتی اگه با ازمون پیش نرم هم باید سر جلسه ازمون برم ( نمیتونم به خانواده بگم که پولی رو که برای ازمون ریختین رو من میخوام سطل اشغال بریزم)
یا با ازمون پیش برم و برای قبلی ها توی برنامم جا باز کنم؟
این خیلی خوب میشه اما فک نکنم بتونم برسم
همین ازمون امروز رو که اولین ازمون نیم سال دوم بود باز نتونستم به بودجه ازمون برسم_ساعت مطالعم خیلی پایینه مدرسه هم اصلا نمیزاره وقت بمونه هر چند سعی میکنم زیادش کنم اما نمیدونم از پسش بر بیام یا نهدر کل پیشنهاد تون برای کسی که توی موقعیت من قراره داره چیه
و اینکه برای کسی که از الان شروع میکنه پیشنهاد میکنید که یه سری مباحث رو حذف کنه؟!ببخشید که پیامم طولانی شد 🥲
الان که میبینم بیشتر شبیه غر زدن بود تا اینکه سوال مشاوره ای -
Sama_neh
برنامه ترم دوم نیمسال دوم دوازدهم و یازدهم رو خوب ببند با یه برنامه فشرده میشه دهمرو عید جمع کرد ، ولی این جمع بندی به شرطیه دیگه این نیمسال دومرو خوب بخونی
بعدم برای کسی که ساعت مطالعه اش پایینه کلاس خیلی خوبه
حداقل باعث میشه ساعت یادگیریت بره بالا مدرسه نرفتن برای کسی مجازه که ۷۰/۸۰ درصد وقتی که قرار بوده بره مدرسه رو بره خونه تست بزنه در غیر این صورت اون دانش آموز حق مدرسه نرفتن نداره