سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
سلام سلام
حالتون چطوره کنکوری ها؟
خب همونطور که میدونید قضیه چیه() اینجا قراره شما کنکوری ها سوال های مشاوره ای تون رو بپرسید و با فارغالتحصیلان گفتگو کنید و تو تاپیک پایینی ما یعنی فارغ التحصیلان جواب سوال های شما رو در حد توان و ترجیحا به صورت ویس بدیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56517/مشاوره-کنکوری?_=1668095405331
درضمن حواستون باشه:
️سوالات در زمینه کنکور و مشاوره کنکوری خواهد بود(نه هر مسئله ی روانشناسی یا اجتماعی)️
️اسپم ممنوعه
️سوال هاتون رو تو این تاپیک بپرسین تا توی تاپیک اصلی تنها ریپلای روی سوالات شما و جواب های فارغ التحصیلان رو خیلی شیک و مرتب داشته باشیم
.
و در نهایت دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان که تجربه هاشون رو به اشتراک بزارن @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء -
-
به یک مشاور با تجربه جهت پیگیری نیازمندیم
-
Arian Armo گزارش کار منظورته?
-
@haniehno
بله -
Arian Armo لطفا تو تاپیک گفتگو
سوال بپرسین و آگهی نیازمندی بزنین -
سلام وقت بخیر
درباره برنامه ریزی برای ازمون ها و ویژگی هاش لطفا توضیح بدین
چطور هر 3 پایه رو پیش ببریم و ... -
حسین دلشاد سلام روز خوش
منظورتون اینه که چطوری برنامه بنویسیم؟(منظورم قانون های برنامه نوشتنه)
یا این که آزمون رو چطوری با برنامهمون سازگار کنیم و پیش ببریم؟ -
@Zahra-Hamrang در واقع هر دو
و اولی مهم تر -
حسین دلشاد باشه
سعی میکنم همین امروز یه ویس بگیرم -
@Zahra-Hamrang
ممنونم -
-
@Zahra-Hamrang
سلام من وقتی برنامه هام رو مینویسم ، و میبینم شلوغه اصلا نمیخونم ، مثلا یک روزی با اشتیاق و ذوق یه برنامه برای فردا نوشتم و رفتم خوابیدم و رفتم مدرسه وقتی برگشتم اومدم برنامه ام رو خوندم دیدم خیلی کار دارم ! و خیلی سنگین بود و گفتم خدا بزرگه رفتم خوابیدم و اگه ننویسم و بهش فکر نکنم خوب انجام میدم از طرفی واقعا بهش نیاز دارم ، یعنی باید بدونم چه کارا دارما ولی در عین حال خبرم نداشته باشم که چه حجمیه هم بهش نیاز دارم ، چکار کنم -
@محمد-مهدی-کاووسی خب همونطور که گفتم یه برنامه باید درحد خودتون باشه یعنی در حد توانایی های شما
قرار نیس وقتی یه برنامه سنگین مینویسین بیشتر از توانایی تون بخونید.
بلکه این به شما آسیب میزنه
برنامهتون رو در حدی که میدونید میتونید بخونید سبک کنید
حتی ممکنه باعث بشه بعضی درس ها رو کمتر بخونید یا تست کمتری بزنید یا موکول کنید به زمان دیگه ای
ولی این خیلی بهتر از اینه که بی برنامه و دلبخواهی پیش برید -
-
سلام .. من پایه یازدهم تجربی هستم . الان فیزیک و شیمی دهم رو نخوندم . به نظرتون اگر تابستون کلاس جامع شرکت کنم میتونم درصد خوبی رو در کنکور بدست بیارم. (مثلاً راه ابریشم های الا ).کلاس جامع اگر تو شهرمون شرکت کنم به نظرتون چند ماه باشه خوب هست
-
ی سوال کلیشه ای..
چطوری متمرکز باشم؟
خدایی راه های رو کاغذ بنویس و اینچیزا جواب نمیده خیلی شدیددد خیالپردازم -
ی سوال دیگ
من عادت کردم همه کارامو همون لحظه اخر انجام بدم و خب راستش این روش تو امتحانای ترم و مدرسه و اینا جواب داده اما تو ازمونام اصلا.. چجوری ازمونمو نندازم دقیقه اخر؟ -
میخوام تا دی درسامو تموم کنم.. نصف بیشتر دوازدهمم خوندم.. پیشنهادتون چیه؟
*نگو ک برا تیر برنامه بریز و اینا چون من واقعا میخوام دی رو خوب بدم و حالا بعدشم برا تیر کلا تست و مرور داشته باشم
-
اصلا حوصله ندارم صبح زودتر از 7 پاشم و شب دیر تر از 9 و نیم اینا بخونم.. چ کنم
-
سلام تا چه حد برای امتحانات مستمر و ماهانه وقت بزاریم و اصلا این امتحانات چقدر روی کنکورمون تاثیر داره؟
-
@H-hy در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام .. من پایه یازدهم تجربی هستم . الان فیزیک و شیمی دهم رو نخوندم . به نظرتون اگر تابستون کلاس جامع شرکت کنم میتونم درصد خوبی رو در کنکور بدست بیارم. (مثلاً راه ابریشم های الا ).کلاس جامع اگر تو شهرمون شرکت کنم به نظرتون چند ماه باشه خوب هست
سلام
صددرصد میتونین درصد های خوبی بیارین به اندازه کافی وقت دارین و اگه خوب از وقتتون استفاده کنین حتما موفق میشین
چند ماه بودنش بستگی داره به شما و این که تو چه مدت میتونین مطلب جدید رو یاد بگیرین
ولی معمولا روال اینه که توی تابستون پایه مرور میشه و شما که فیزیک و شیمی نخوندین باید تابستون سال بعد حسابی وقت بزارین و فکر میکنم توی تابستون میتونین بخونین مباحث جدید رو به شرطی که الان یازدهم رو خیلی خوب بخونین طوری که دیگه سال کنکورتون مشکل اساسی روی مباحث یازدهم نداشته باشین.
یه پیشنهاد هم دارم
این که
همین الان که یازدهم میخونید میتونید شب ها یا وقت اضافه تون یه باکس دهم داشته باشین که درسنامه دهم بخونین و اگه از ویدئو های آلا استفاده کنین هم خیلی خوب یاد میگیرین و هم نگرش خوبی به دهم توی تابستون خواهید داشت
مثلا واسه فیزیک استاد یاری فوقالعاده هستن
.
موفق باشین