سلام سلام خدمت همه دوستان آلایی😍💙💙💙
امیدوارممم حال دلتون هر جایی که هستید عالیه عالیه عالی باشه😁🔥
این تایپیک واس این زدیم که اگر دوست داشتین تایپ شخصیتی تون رو باهم دیگه به اشتراک بزاریم 🙂💙
اول از همه هم خودم استارتشو میزنم😂😂🤝🏻
Screenshot_۲۰۲۳۱۰۲۴-۱۹۴۰۴۹_Samsung Internet.jpg
خب بنده enfp درصد ها هم که پیداست😂💙
خوشحالم میشم شمام همراهی کنینن🥺💙🤝🏻😁✨️💞🥰
واسه شرکت تو آزمون هم به این سایت سر بزنید
https://www.16personalities.com/fa
اسکرین یادتون نره بگیرینااا🙃💙💙
دعوت میکنم از همه بچه های آلایی✨️
سلام
ايام به کامتون❤️
امیدوارم عالی باشید
از امشب استارت یه کتاب رو باهم میزنیم
یه کتاب روانشناسی که کمک میکنه در زمنیه های خودشناسی گاها رفتار شناسی و همچنین خودپیدایی🌱
لزومی نداره تما بخش های کتاب رو بخونید بلکه من عناوین هر مبحث رو میزارم و هر بخش که فکر میکنید مورد نیازتونه بخونید.
اینو باید بگم و همیشه به یاد داشته باشید:
همه کتاب ها کامل نیستن و همه مطالبش برای ما ممکنه مفید نباشه اما قطعا هر کتابی یه منطق و فلسفه ای داره برای خودش....
پس با خوندن چند خط از یک صفحه یک کتاب اونو نقد نکنید و کنارش بزارید،شاید حتی یک جمله وسط اون کتاب زندگیتونو متحول کرد :))🦋
با آرزوی تحولات خوب و لحظات ناب برای تک تکتون 💕
و امیدوارم براتون مفید واقع بشه این تاپیک🌿
IMG_20240402_194204.jpg
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم @یازدهم @دهم
حرفه ای های کار با گوشی جواب بدن
-
سلام
تاپیک مربوط به هیچ درسی نیست
یه سوال دارم
یه برنامه نصب کردم حالا هر چی میخام حذفش کنم نمیشه
چیکار کنم؟؟ -
-
@زهرا-محمدی-4 سلام برو داخل تنظیمات گوشیت قسمت برنامه ها
بعدش حذف نصب رو بزن -
@زهرا-محمدی-4 پس شاید مشکل از گوشیه میخوای یه ری استارت بکن البته باید اینجوری میشد
-
@زهرا-محمدی-4
-
@زهرا-محمدی-4 اگه با یکی از استور ها نصبش کردی برو داخل استور قسمت برنامههای من
از اونجا حذف کن -
وقتی به یک برنامه مجوز اضافی بدی اینجوری میشه برو توی تنظیمات ببین به چه مجوز هایی دسترسی داره بعد اونا رو کنسل یا خاموش کن بعدش حذف کن تنها راهش اینه اگه مدل گوشیتو بگی شاید بتونم دقیق تر راهنمایی کنم
ولی اغلب برو توی قسمت اپ های تنظیمات روی اون برنانه کلیک کن ببین چه مجوز هایی دادی بهش راستی زبان گوشیت فارسیه یا انگلیسی -
Mohammad Lotfi 0 اینکارم کردم جواب نداد
-
آرمین عنصرپور
مدل گوشی a13
زبانش فارسیه
اینکارارو هم انجام دادم ولی حذف نمیشه -
@زهرا-محمدی-4 عکس بده از برنامه
-
@زهرا-محمدی-4 یه بار روشن خاموش کن بعد حذفش کن (ری استارت نکن ها خاموش کن چن دیقه بمونه بعد بازش کن)
-
@زهرا-محمدی-4 اگه پیشفرض گوشی باشه که هیچی آپدیت کردی ولی اگه نیست بد افزار بوده احتمالا که توی گوگل بزنی برنامه میاره برای حذف کردن هرچیزی که بخوای حتی اندروید گوشی !
-
آرمین عنصرپور نمی تونم گوشی واسه من نیست
-
حسین کاظمی 0 چه برنامه ای!؟
متوجه نشدم -
-
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on آخرین ویرایش توسط Kourosh Mousavi انجام شده
@زهرا-محمدی-4
پاک کردن برنامه.mp3بعد از این که "توقف اجباری" رو زدی یه بار دیگه بزن رو "لغو نصب" یا همون برنامه رو پاک کن ممکنه پاک بشه
اگه باز مورد داشتی بزن
-
لازم به ذکره که روت کردن به تنهایی کارت رو راه نمی ندازه و باید یا از برنامه ها شخص ثالث استفاده کنی یا با کابل وصلش کنی به pc و cmd داستان رو ببری جلو