خسته ام از خسته شدن...
-
نوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
خب هرچی به ذهنم رسید هی نوشتم هی پاک کردم و این دور باطل، مثل زندگیِ من، انقد تکرار شد که تصمیم گرفتم بی مقدمه شروع کنم.
به طور جدی این روز ها به خودکشی فکر میکنم
راهکاری دارین؟
نه برای این که کاملا رها بشم
برای این که حداقل عملیش نکنم
چند بار هم تجربه ناموفق داشتم و یا نشد یا لحظه آخر منصرف شدم.
تیزهوشان درس خوندم، مدرسه خوبی بود... چند بار رتبه تک رقمی داده تو این چند سال اخیر
درسم خوب بود نمیدونم چیشد کار به اینجا کشید...دوستام سال سه پزشکی یا مهندسی رو شروع میکنن اونوقت من سال سه کنکور خوندنم رو...
کتاب های سخت میگیرم میذارم جلوم مثل آی کیو، خوشخوان، نردبام تا اعتماد به نفسم بره بالا... به نظر خودم خوب حلشون میکنم و 80 درصدشون رو بدون مشکل جواب میدم...ولی به امتحان که میرسم همه چی یادم میره، تو زمان نمیتونم کاری کنم چون تمرکز ندارم باید رها باشم بدون دغدغه وقت تا بازدهیم بره بالا
از طرفی وسواس شدید دارم...فکر کنم هندسه یازدهم فصل اول رو پنج بار از رو درسنامه خوندم و تست های مضرب 3 رو حل کردم...همش با خودم میگم خوب نخوندی باید دوباره بخونی و بعد بازم دوباره از صفر شروع میکنم
چند ساله که تو خونه موندم...شاید تو کل سه سال جمعا 5 ساعت بیرون از خونه نبودم...اینم فکر کنم افسردگیم رو بدتر کرده.
تا حالا اینارو جایی نگفتم...حتی خانواده ام هم فکر کنم نمیدونن وسواس دارم یا تمایل به خودکشی
به نظرتون باید چیکار کنم؟ راهکار موقت هم داشتین بگین، فقط میخوام امسال رو خوب هندل کنم و قبول بشم یه چیز خوب همین، بقیش دیگه مهم نیست... -
L Leo marked this topic as a regular topic on ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۰۵
-
سلام کنکور همه چیز آدم نیست خودتو با بقیه هم مقایسه نکن و اون وسواسه طبیعیه پیش میاد بعد این همه درس خوندن خب تفریح نداشتن چیز اشتباهیه وقتی میگی ۳ سال پشت کنکوری مطمئنا به ریکاوری نیاز داری بزار کلت یک بادی بخوره اینم همیشه به خودت بگو همه چی کنکور نیست که شد شد نشد نشد زندگی به آخر نرسیده که سخت نگیر بعدم خودت رو بکشی خودت راحت شی به قولت ولی حاضری بخاطر راحتیت کل خانوادت رو یک عمر عذاب بدی ؟
-
سلام کنکور همه چیز آدم نیست خودتو با بقیه هم مقایسه نکن و اون وسواسه طبیعیه پیش میاد بعد این همه درس خوندن خب تفریح نداشتن چیز اشتباهیه وقتی میگی ۳ سال پشت کنکوری مطمئنا به ریکاوری نیاز داری بزار کلت یک بادی بخوره اینم همیشه به خودت بگو همه چی کنکور نیست که شد شد نشد نشد زندگی به آخر نرسیده که سخت نگیر بعدم خودت رو بکشی خودت راحت شی به قولت ولی حاضری بخاطر راحتیت کل خانوادت رو یک عمر عذاب بدی ؟
نوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHesam007
قبلنا انگیزه داشتم برا کنکور میخوندم اما الان بی انگیزه ام نمیدونم رشته یا شغل مورد علاقه ام چیه حتی
نمیدونم دقیقا برا چه هدفی باید بخونم
این استدلال ها بی معنیه...من اگه همین الان تموم کنم همه چیو، خانواده ام نهایت چند ماه ناراحتن اما من یه عمر عذابو پایان دادم و راحت شدم...تو شرایطی نیستم که بخوام فکر بقیه هم باشم... -
نوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
میخوام بهت بگم که تو تا الان عالی پیش رفتی با توجه به حرفای که خودت گفتی فقط بخاطر عدم تمرکز جواب مورد دلخواهت رو نگرفتی منم شرایط مثل تو دارم تمایل به خودکشی ولی در حد فکر بوده و عملیش نکردم، میخوام بهت بگم که تو تمام تلاشت رو کردی پس وقتی میری سر جلسه، بیخیال همه چی بشو ،بیخیال نتیجه اش بیخیال اینکه چه رشته ای میری یا چه کاره میشی فقط همین کافیه که تو تمام تلاشت رو کردی تو تا الان حتی بیشتر از حد و توانست تلاش کردی پس چیزی کم نزاشتی توی درس خواندن بقیه اش رو بسپار دست خدا ،خدا همون که بهترین باشه رو بهت میده -
سلام
میخوام بهت بگم که تو تا الان عالی پیش رفتی با توجه به حرفای که خودت گفتی فقط بخاطر عدم تمرکز جواب مورد دلخواهت رو نگرفتی منم شرایط مثل تو دارم تمایل به خودکشی ولی در حد فکر بوده و عملیش نکردم، میخوام بهت بگم که تو تمام تلاشت رو کردی پس وقتی میری سر جلسه، بیخیال همه چی بشو ،بیخیال نتیجه اش بیخیال اینکه چه رشته ای میری یا چه کاره میشی فقط همین کافیه که تو تمام تلاشت رو کردی تو تا الان حتی بیشتر از حد و توانست تلاش کردی پس چیزی کم نزاشتی توی درس خواندن بقیه اش رو بسپار دست خدا ،خدا همون که بهترین باشه رو بهت میدهنوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فرناز-مقیمی
ممنون
نمیدونم شاید تو متن درست توضیح ندادم ولی من اتفاقا تلاشم خیلی کم بوده
تو این چند سال حتی بعضی فصل ها رو اصلا شروع نکردم بخونم!
دلیلش هم این بوده که یه فصل رو ده بار خوندم و تست های تکراریشو زدم و دیگه فرصت نکردم برم فصل بعدیش رو هم بخونم...
همین تلاش کم هم عذاب وجدانم رو زیاد کرده که همش تقصیر خودمه
این حرفا که شغل و رشته نهایی مهم نیست توی دل آدمو خالی میکنه واقعا...نمیدونم شاید باید منم این حقیقت رو بپذیرم... -
نوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بزار یه چیزی بگم بهت که خودمو خیلی آروم کرد
من نهایتش هفتاد سال زندگی میکنم این دنیا ابدی نیست برام اگه ابدی بود خیلی غصه اش میخوردم ولی چونکه ابدی نیست مثل یه مسافرت بهش نگاه میکنم من الان تو مسافرت هستم با همه بدی و خوبی هاش ولی دلم میخواد تا پایان مسافرت بمونم و ببینم تهش چی میشه و به کجا میرسه
این دلیلی شده که فکر خودکشی خیلی کم شده جدیدا برام -
بزار یه چیزی بگم بهت که خودمو خیلی آروم کرد
من نهایتش هفتاد سال زندگی میکنم این دنیا ابدی نیست برام اگه ابدی بود خیلی غصه اش میخوردم ولی چونکه ابدی نیست مثل یه مسافرت بهش نگاه میکنم من الان تو مسافرت هستم با همه بدی و خوبی هاش ولی دلم میخواد تا پایان مسافرت بمونم و ببینم تهش چی میشه و به کجا میرسه
این دلیلی شده که فکر خودکشی خیلی کم شده جدیدا برامنوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فرناز-مقیمی
این مسافرت برای من به قیمت از دست دادن تمام اعصابم و متلاشی شدن تمام روانم شده
اگه راه نجات پیدا نکنم ،چرا باید ادامه اش بدم به چه دلیل؟ نمیفهمم... -
@فرناز-مقیمی
ممنون
نمیدونم شاید تو متن درست توضیح ندادم ولی من اتفاقا تلاشم خیلی کم بوده
تو این چند سال حتی بعضی فصل ها رو اصلا شروع نکردم بخونم!
دلیلش هم این بوده که یه فصل رو ده بار خوندم و تست های تکراریشو زدم و دیگه فرصت نکردم برم فصل بعدیش رو هم بخونم...
همین تلاش کم هم عذاب وجدانم رو زیاد کرده که همش تقصیر خودمه
این حرفا که شغل و رشته نهایی مهم نیست توی دل آدمو خالی میکنه واقعا...نمیدونم شاید باید منم این حقیقت رو بپذیرم...نوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLeo تو خود منی انگار
منم قسم میخورم همین شرایط درس خواندن رو دارم که همین عامل اصلی در کنار هزار تا عامل دیگه باعث شده من افسردگی شدیدی یه مدت بگیرم الان که یکم حالم بهتر شده بخاطر اینه تلاشم رو بیشتر کردم تو درس و دیدگاهم رو واقعا سیع کردم تغییر بدم -
Leo تو خود منی انگار
منم قسم میخورم همین شرایط درس خواندن رو دارم که همین عامل اصلی در کنار هزار تا عامل دیگه باعث شده من افسردگی شدیدی یه مدت بگیرم الان که یکم حالم بهتر شده بخاطر اینه تلاشم رو بیشتر کردم تو درس و دیدگاهم رو واقعا سیع کردم تغییر بدمنوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فرناز-مقیمی
آها
خوبه شما تونستید
امیدوارم منم بتونم.. -
@فرناز-مقیمی
این مسافرت برای من به قیمت از دست دادن تمام اعصابم و متلاشی شدن تمام روانم شده
اگه راه نجات پیدا نکنم ،چرا باید ادامه اش بدم به چه دلیل؟ نمیفهمم...نوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLeo برای منم همین طور بوده منی که قبل از یازدهم سرزنده ترین عضو خانواده ام بودم بعد کنکور شدم یه آدمی که تو تنهایی هاش فقط گریه میکرد
ولی بازم میخوام ببینم آخر این سفر چیه چونکه خدا بی دلیل من و تو رو وارد این دنیا و این مسافرت و این بازی نکرده -
Leo برای منم همین طور بوده منی که قبل از یازدهم سرزنده ترین عضو خانواده ام بودم بعد کنکور شدم یه آدمی که تو تنهایی هاش فقط گریه میکرد
ولی بازم میخوام ببینم آخر این سفر چیه چونکه خدا بی دلیل من و تو رو وارد این دنیا و این مسافرت و این بازی نکردهنوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فرناز-مقیمی
نمیدونم
من ترجیح میدم یه نفس راحت بکشم تا نقشه های خدا با عذاب کشیدنم خوب پیش بره -
Leo من تازه تونستم شاید بشه گفت چند روز
تو هم باید خودت بخوای، باید با اون عاملی که باعث میشه جلوت رو میگیره که تلاش نکنی بجنگیم
باید با خودت یه مدت تمرین کنینوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فرناز-مقیمی
آها پس شما هنوز تحت درمانین
اونوقت بهتره به حرفای من توجه نکنید که به تنظیمات کارخانه برنگردید -
@فرناز-مقیمی
نمیدونم
من ترجیح میدم یه نفس راحت بکشم تا نقشه های خدا با عذاب کشیدنم خوب پیش برهنوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLeo نمیدونم رو بزار کنار
تو بهتر از هر کسی شرایط خودت رو میدونی ،و بهتر از هر کسی میدونی چی جلوت رو گرفته ،هواست باید به اون عامل ها باشه ،نمیشه یهو همه این عامل هارو حذف کرد ولی میتونی کمشون کنی
برای خودم یه عامل اصلیش فیلم بود که برای خودم شرطی کردی مثلا روزی یک ساعت بعد شروع میکنم به درس خواندن ،اگخ من کلا بزارمش کنار بیشتر ضرر میکنم چونکه کل حواسم دنباله ولی اگه متعادل نگهش دارم میتونم مقدار سودش رو بیشتر کنم تا ضررش -
@فرناز-مقیمی
آها پس شما هنوز تحت درمانین
اونوقت بهتره به حرفای من توجه نکنید که به تنظیمات کارخانه برنگردید -
نوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام سخت گیری بیش از حد و نداشتن تفریح،حبس شدن تو خونه باعث افسردگی میشه
در این صورت درسها هم خوب پیش نمیره
کسی به خودکشی فکر می کنه که ناامید شده باشه دیگه هدف و انگیزه ای نداشته باشه،هیچ چیزی خوشحالش نکنه
باید تفریح داشته باشید با دوستهاتون صحبت کنید،افراد موفق رو ببینید تا انگیزه درونتون بیدار بشه -
Leo نمیدونم رو بزار کنار
تو بهتر از هر کسی شرایط خودت رو میدونی ،و بهتر از هر کسی میدونی چی جلوت رو گرفته ،هواست باید به اون عامل ها باشه ،نمیشه یهو همه این عامل هارو حذف کرد ولی میتونی کمشون کنی
برای خودم یه عامل اصلیش فیلم بود که برای خودم شرطی کردی مثلا روزی یک ساعت بعد شروع میکنم به درس خواندن ،اگخ من کلا بزارمش کنار بیشتر ضرر میکنم چونکه کل حواسم دنباله ولی اگه متعادل نگهش دارم میتونم مقدار سودش رو بیشتر کنم تا ضررشنوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فرناز-مقیمی
چیز هایی که جلوم رو گرفتن بیشتر عوامل درونی هستن
مثل نبود انگیزه و اشتیاق، وسواس و عدم تمرکز
فکر کنم بدونم چی هستن اما نمیدونم چطور باید کنترلشون کنم -
سلام سخت گیری بیش از حد و نداشتن تفریح،حبس شدن تو خونه باعث افسردگی میشه
در این صورت درسها هم خوب پیش نمیره
کسی به خودکشی فکر می کنه که ناامید شده باشه دیگه هدف و انگیزه ای نداشته باشه،هیچ چیزی خوشحالش نکنه
باید تفریح داشته باشید با دوستهاتون صحبت کنید،افراد موفق رو ببینید تا انگیزه درونتون بیدار بشهنوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655
سلام
به نظرتون چه تفریحی کنم؟
در ضمن من دوستی ندارم -
@فرناز-مقیمی
چیز هایی که جلوم رو گرفتن بیشتر عوامل درونی هستن
مثل نبود انگیزه و اشتیاق، وسواس و عدم تمرکز
فکر کنم بدونم چی هستن اما نمیدونم چطور باید کنترلشون کنمنوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLeo انگیزه رو بزار روی این مورد که دیگه بعد کنکور کتاب هارو جمع میکنی میزاری یه گوشه و تمام
انگیزه من یه جوری دیگه دنبالش بودم مثل پزشکی و این حرفا ولی بیشتر بهم صدمه زد
وسواس رو واقعا نظری ندارم باید با توجه به شرایط خودت و اینکه چقدر میتونی روی مغزت کنترل داشته باشی کمش کنی
عدم تمرکز مشکل خودم هم هست قبلا تمرکز بالای داشتم ولی جدیدا خیلی کم شده راهی واقعا براش سراغ ندارم