Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
سوال جالب سینماتیک
-
Kourosh Mousavi آخ این سواله حالا خوبه یهسری تست داره همن دو متحرکی ها باید فقط نگاش کنی و رنج ببری
-
@Soniaaa می شه توضیح بدید چطور با سرعت نسبی رفتید؟
@Rahman-Atafat -
Kourosh Mousavi ببین سرعت نسبیو بلدی کلیتش رو ؟؟؟
-
@Rahman-Atafat یس
-
Kourosh Mousavi خب تو این تیپ تست ها که میگه بعد فلان ساعت فاصله دو متحرک از هم مثلا ایکس میشود باید این کارو کرد اول شکل فرضیش که من کشیدم میکشی بعد یک متحرک ثابت فرض کنی یکی رو متحرک بعد بیا یکی رو به اندازه دلتا ایکس جابه جا کن تا بیای برسی به فاصله ای که طراح گفته مثل قسمت یک سوال من
-
@Rahman-Atafat حله گرفتم چی شد
سرعت متحرک هم جمع سرعت ها می شه
بعدش چه کنم؟ -
@Rahman-Atafat بعد میگی احتمال داره این دو متحرک بعد از رسیدن به هم از هم 10 متر دیگه فاصله بگیرن مثل شکل دو که خود پپاسخنامه کشیده دوباره همون متحرک قبلی که حرکت دادی از سرجای اولش به اندازه دلتا ایکس میبری تا به فاصله ای که طراح گفته برسی قسمت دوم حل من
-
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Rahman Aa on آخرین ویرایش توسط Kourosh Mousavi انجام شده
@Rahman-Atafat نفهمیدم
یعنی متحرک رو ادامه بدم تا از ثابته باز دلتا x تا فاصله بگیره؟
خب چه فرقی داره؟ -
Kourosh Mousavi نه نه چون متحرک ها دارن در خلاف جهت هم حرکت میکنن پس سرعت نسبی میشه اختااف این دو تا سرعت که اینجا میشه دو V ( دقت در حرکت نسبی با %(#ff0000)[تندی] دو متحرک رو باهم جمع یا منها میکنیم اینجا چون درخلاف جهت هم هستن منها و اگر در جهت هم حرکت کنند %(#ff0000)[تندی هارو باهم جمع میکنیم]
-
Kourosh Mousavi اینو شکل بالا کشیدم برات دیدیش ؟؟
-
@Rahman-Atafat فهمیدم چی شد
دستت درد نکنه شیخ