آلاخونه

• درون آمدن
    • جستجو
    • پست‌های جدید برای شما
    • پست‌های جدید
    • دسته‌بندی‌ها
    • برچسب‌ها
    • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
    • دوره‌های آلاء
    • گروه‌ها
    • راهنمای آلاخونه
      • معرفی آلاخونه
      • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
      • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
      • استفاده از ابزارهای ادیتور
      • معرفی گروه‌ها
      • لینک‌های دسترسی سریع
    • امتحان ریاضی مهم 🥲

Fatemeh Hashemi 0

سلام وقتتون بخیر
      میشه لطفا بهم تو این چند تا سوال کمک کنید؟ فردا آزمون جامع میگیره مدرسمون، بعد نمونه پارسال رو بهمون دادن، من بلد نیستم بعضی هاشو 🥲،
      کسی رو هم الان ندارم که بپرسم ، ممنون میشم جواب بدین،
      اگر میشه فقط اگه مطمئنید درسته بگین 🌱🍒❤️

راه ابریشم آلاء
    • فیزیک استاد طلوعی راه ابریشم

Bahar**banoo

سلام دوستان
      وقتتون بخیر 🌸🌸
      من پارسال راه ابریشم فیزیک استاد طلوعی رو تهیه کردم و الان هم از اون استفاده میکنم
      تو فرسنگ ۱ راه ابریشم متاسفانه یه تیکه از فیلم جا افتاده یا حذف شده یا ....
      بخش مقایسه نیروی وارد بر کف ظرف
      تو جلسه ششم تا قبل این مبحث میگه
      تو جلسه هفتم میگن این مبحث گفته شده درس داده شده و ...
      بعد میرن سراغ نیروی وارد بر سطح افقی و پاسکال و ...
      میشه لطفا رسیدگی کنید اون قسمتو قرار بدن 🙏
      من برای این فصل به توضیحات استاد طلوعی نیاز داشتم 🌸

راه ابریشم آلاء
    • تست های راه ابریشم ریاضی

احمد رضا 0

سلام دوستان ما در راه ابریشم پرو ریاضی تست های ستاره دار داریم؟!
      یا اینکه سالهای قبل بوده؟
      @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
      behnam_esmaeeli

راه ابریشم آلاء
    • فرسنگ ۴ جلسه 24

حدیث حدیثی

سلام
      استاد دقایق ۲۲در فرسنگ ۴جلسه ۲۴ گفتند که اگر مبنای لگاریتم بین 0و1 باشد جواب می‌شود مثبت بی نهایت درصورتی که در مثال اولی جوابو گفتند منفی بی نهایت ![۲۰۲۳۰۱۲۴_۱۵۰۹۴۳.jpg](Input file contains unsupported image format)

راه ابریشم آلاء
    • بالا نیومدن فیلمهای راه ابریشم

Maryam Mousavi

سلام دوستان
      کسانی که از راه ابریشم پرو استفاده میکنن همین مشکلو دارن؟ الان نزدیک فک کنم یک ساعته ک فیلما کلا نمیارن
      اما توی سایت میاره 🙂@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی

راه ابریشم آلاء
    • چک لیست قولدی؟

AmirAbbas2767

سلام
      لطفا اگه کسی چک لیست های شیمی و فیزیک آقای طلوعی رو دانلود کرده، برای من بفرسته
      ممنون

@دانش-آموزان-آلاء

راه ابریشم آلاء
    • فیزیک راه ابریشم طلوعی رشته تجربی

Mohiw Sadat

سلام بچه ها
      فرسنگ 6 تو درسنامه کدوم جلسات برای ماست ؟
      کسی میدونه لطفا بگه من فقط 1 تا 3 و جلسه 8 رو دیدم
      4 تا 7 و جلسه 9 و 17 برای ریاضیاس؟
      ممنون میشم کسی پرس و جو کرده و میدونه بهم بگه من معلولا تیکت میزنم یه چیزی میپرسم یه چیز دیگ میگن:)

راه ابریشم آلاء
    • مشکل

Eelham R.r

سلام. داشبوردم کار نمیکن. نه فیلم های راه ابریشم بالا میاد. نه تیکت پشتیبانی .
      چیکار باید کرد؟؟؟؟

راه ابریشم آلاء
    • تیکت جواب ندادن .مدیر لطفا جواب بدید

Mehdi Yar

فیلم های همایش آرش فیزیک آقای کازرانیان وقتی میزنم روی لینک دانلود واسم باز نمیشه و دانلود نمیکنه الان بیشتر از یک ماه هست که اینطور شده لطفا بررسی کنید و جواب بدید

راه ابریشم آلاء
    • تست های راه ابریشم«همه‌دروس»

Shayan Eskandari

سلام وقت بخیر

یه سوال که ذهنم رو درگیر کرده بود زدن این بود اینکه تست های راه ابریشم «تست های فرسنگ هارو »بزنم یا بعد از درسنامه از کتاب تست جدا استفاده کنم برای تست زدن؟
      ممنون میشم هرچه زود تر پاسخ بدید

!! لطفاً کسایی که خودشون به این کار عمل کردن و نتیجه اش رو دیدن نظر بدن!!

@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دانش-آموزان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @همیار @تجربیا @ریاضیا

راه ابریشم آلاء
    • خواهشا این سوال فیزیک رو جواب بدین ممنون از شما

Fatemeh Hashemi 0

اولین هواپیمای خریداری شده در ایران در سال های اخیر چندی پیش از فرانسه وارد ایران شد جرم بدون مسافر ان حدود ۹۰ تن بالاترین ارتفاع پرواز ان ۱۲۰۰۰ متر است و تندی بهینه ان ۸۲۸ کیلومتر بر ساعت است.
      الف.انرژی جنبشی هواپیما وقتی با تندی بهینه اش پرواز میکند را به دست اورید

ب.کلر نیروی وزن تا رسیون هواپیما به ارتفاع چند ژول است؟

ج.با استفاده از قضیه کار و انرژی جنبشی کار کل وارد بر هواپیما از لحظه شروع حرکت تا رسیدن به تندی بهینه را حساب کنید

راه ابریشم آلاء
    • زیست دهم فصل اول

مهدیه حبیب زاده

سلام چندتا سوال داشتم
      1غشای سلولی درهمه5گروه جانداران وجودداره؟
      2 آقای موقاری توجزوه راه ابریشم گفتن انتشار ساده ازمنفذ غشاهم انجام میشه برای روش های دیگه مثل انتشارتسهیل شده وانتقال فعال موادمیتونن از طریق منفذ غشارد بشن؟
      3چرا خوداب میتونه ازمیان فسفولیپیدهاردبشه ولی ذراتی که محلول دراب هستن مثل سدیم وپتاسیم نمیتونن؟ سدیم وپتاسیم هم مثل آب جز ذرات کوچیکن

راه ابریشم آلاء
    • راه ابریشم پرو ریاضی

احمد رضا 0

سلام دوستان
      من حدود ۱ ماه راه ابریشم پرو ریاضی رو گرفتم
      و الان داخل فرسنگ ۱ هستم و وارد بحث تست زنی شدم
      اما یک ذره نا امید شدم چون مثلا داخل سوالات تستی فرسنگ اول همش مجبورم تحلیل های ویدیویی استاد ثابتی رو ببینم
      درسنامه رو خوب متوجه شدم اما داخل تست زنی هر چی تلاش میکنم باز سخته واسم حل کردنشون
      نظرتون چیه؟ طبیعیه؟ چطور تست های فرسنگ ها رو بزنم؟
      @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

راه ابریشم آلاء
    • راه ابریشم پرو

Aida Es

سلام بچه ها خسته نباشید. توی راه ابریشم پرو شیمی ،خود استاد پویان نظر آزمونا رو تحلیل می کنن؟
      @راه-ابریشم-پرو-شیمی

راه ابریشم آلاء
    • دهم شیمی

مریم مریمی

سلام من دهمم امتحان نوبت (میان ترم) دارم و می‌خواهم شیمی بخوانم ولی نمی دونم چجوری بخوانم براش
      میشه روش مطالعه تون رو بگید ؟ مخصوصا اگر برای نوبت هست

راه ابریشم آلاء
    • چاپار

Zahra Ilanlou 0

سلام دوستان وقتتون بخیر یه سوالی داشتم از دوستانی که مطابق برنامه آزمون ها پیش رفتن و از قسمت های چاپار استفاده کردند راستش من خیلی از برنامه عقب هستم و تصمیم گرفتم که کلا از چاپار ها استفاده کنم و خود ویدئو های اصلی رو دیگه نبینم به نظرتون میتونه پاسخ گوی تمام سوالات باشه و کافی هست برای حل تست ها یا خیر؟

راه ابریشم آلاء
    • پاسخنامه کنکورچه ریاضی

Aida Es

سلام . بچه ها می گم من پاسخ نامه کنکورچه 3 فرسنگ یک راه ابریشم ریاضی رشته تجربی رو پیدا نمی کنم .. کلا قرار نگرفته؟؟
      @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
      @دانش-آموزان-آلاء

راه ابریشم آلاء
    • چرا راه ابریشم کار نمیکنه؟

محمد قربانی 1

سلام، امروز هر چی سعی کردم ویدیو های راه ابریشم پرو برام بالا نیومد ، فقط خود داشبورد خالی لود میشه...!

راه ابریشم آلاء
    • کلیپ های جدید مشاوره ای راه ابریشم پرو

Arya A B

سلام
      امروز 5 دی ماه هست
      من 24 روز دیگه کنکور دارم
      2 ماهه منتظر کلیپ های جدید مشاوره ای هستم
      آقای اسماعیلی خودشون توی کلیپ ها گفتن برای کنکور دی برنامه دارن برای بچه های راه ابریشم . نمی‌دونم چرا تا الان کلیپ ها آپلود نشده هرچی هم پیگیری میکنم میگن بزودی و روز ها میگذره . لطفاً هرچه سریعتر آپلود کنید کلیپ ها رو تا ما از بلاتکلیفی در بیاییم . و اینکه میخواستم از دوستان راه ابریشمی بپرسم شما این روزا در چه حالید ؟

Arshia Yazdian behnam_esmaeeli M.an @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @دانش-آموزان-آلاء

راه ابریشم آلاء
    • برنامه مطالعاتی قلمچی

محمدرضا خانی

سلام بچه ها
      من الان برنامه مطالعاتی که تو راه ابریشم پرو برای جلو رفتن با آزمون های قلمچی هست رو دانلود کردم اما متاسفانه فکر میکنم برای آزمون بعدی برنامه ای چیده نشده تو اون الان من برای آزمون بعدی که جمعبندی پایه دهم و یازدهم هست نمیدونم چطور خودم رو آماده بکنم و کدوم فرسنگ هارو باید بخونم اگه میشه کمک کنید

راه ابریشم آلاء
    bio

ویژه راه ابريشمی های پرو

راه ابریشم آلاء
    9
    21
    327
    بارگذاری پست‌های بیش‌تر
    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
    • بیشترین رای ها
    پاسخ
    • پاسخ به موضوع
    وارد شوید تا پست بفرستید
    این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
    • حسین دلشاد
      حسین دلشاد بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو تجربیا آخرین ویرایش توسط حسین دلشاد انجام شده

سلام آقای اسماعیلی روز بخیر
      بحث مشاوره و برنامه در چه حالیه ؟ امیدی داشته باشیم ؟!
      من از ۲۵ تیر دارم با آلا و برنامه هاش پیش میرم به امید اون روزی که برنامه شخصی یا حداقل یه برنامه بهتر داده بشه
      منم و آزمون ها و مدرسه و تدریس های آلا و یه برنامه ضعیف که خودم مینویسم
      هیچ تجربه ای تو برنامه نوشتن ندارم
      قانون هاش رو نمیدونم
      اینکه کی مرور کنم و...
      من که نمیتونم سال به این مهمی رو با آزمون و خطا بگذرونم
      این همه تبلیغ که دوره متناسب با سطح شما تغییر میکنه و یه تیم مشاوره از بهترین ها .... چی شد ؟ خیلی نگرانم
      تعاریف برنامه و تبلیغ خدماتش با اصل ماجرایی که الان داره اجرا میشه از زمین تا آسمون متفاوته
      نه برنامه داده شد
      نه کوئیزی که تاثیری در دادن برنامه داشته باشه
      شما خودتون رو بذارین جای ما
      تابستون رو بهتون بگن با برنامه‌ پیش بیاین از مهر برنامه شخصی دریافت میکنین
      مهر میشه و آزمون تعیین سطح میدین که هیچ تاثیری نداشت
      تا ۱۶ مهر از برنامه‌ آزمون ها عقب موندین و بعد از اون یه برنامه ۱ ساله بهتون میدن که مناسب یه کنکوری نیست و میگن تعداد زیاده و امکانش نیست برنامه شخصی بدن
      سعی میکنین خودتون برنامه بنویسین ولی برنامه مطابق با آزمون ها یا دیر میاد روی سایت (مثلا پنجشنبه بعد آزمون ) یا همونم مشکل داره
      برنامه آزمون ۵ ام که الان قرار گرفته برای فیزیک ۱ (استاد کازرانیان) مشخص نکرده اصلا
      تحلیل آزمون ها هم که عملا ۰
      تنها درسی که کامل داره تحلیل میشه فیزیک هست
      زیست از ۲۵ شهریور تحلیل نشده ....
      شیمی هم همین طور
      ریاضی هم فقط یک جلسه
      کوئیز ها هم که دفترچه ندارن ک من به شخصه بعد از شرکت در چند کوئیز دیگه شرکت نکردم چون دیدم فایده ای نداره
      بعد کوئیز نه فایل سوالات قابل دسترسه نه پاسخنامه
      خیلیییی شرایط استرس زایی هست
      فیلم ها و تدریس ها عالیییییی ولی فقط با تدریس عالی که نمیشه موفق شد
      باید یه پلن قوی پشت این تدریس های فوق العاده باشه
      تا الان هررر مشکلی رو تیکت زدیم فقط گفتن به مدیر محصول ارجاع داده شد !
      نه خدمات ابريشم پرو ارائه میشه
      نه میشه که حداقل هزینه ای که بابت پرو بیشتر پرداخت کردیم برگردونده بشه تا حداقل با اون بتونیم بحث مشاور رو اوکی کنیم
      چون واقعا نمیتونیم از خانواده دوباره بخوایم هزینه مشاور بدن
      این هزینه رو اضافه کرده بودن مدیر محصول بابت تحلیل آزمون ها که الحمدلله انجام نمیشه
      و همین تحلیل آزمون ها سال پیش به راه ابريشم معمولی ارائه میشد بدون هزینه بیشتری
      بابت مشاوره شخصی که انصافا اون طور که انتظار داشتیم نبود و یه مدتی هم هست که چیزی به پنل مشاوره ای اضافه نشده ...
      بابت کوئیز ها که می‌بیند وضعیت رو....
      حتی راه ابريشم معمولی همایش های دیگه مثل گدار رو هم دارن و پرو نداره
      لطفا یه تصمیم جدی و موثر گرفته بشه
      این حجم از استرس کار و برامون خیلی سخت کرده

Amir Reza Babahabib 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 8
      • حسین دلشاد
        حسین دلشاد بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو تجربیا @عطا آخرین ویرایش توسط انجام شده

@S-A-L-V-A-D-O-R
        خواهش میکنم برادر 🌹
        تو هر شرایطی هستی خودتو دست کم نگیر
        به قول دبیر زیستم منو تو که بایولوژیست ایم میدونیم چقدر سلول دارن واسه ما از جون و دل مایه میزارن
        پس تو هم از جون و دل مایه بزار ✨️
        با این حرفم استرس نگیر ...اگه کاملا با برنامه پیشنهادی الا اومدی جلو ولی از نتیجه راضی نیستی روش تو عوض کن
        من خودم وقتی برنامه رو دیدم احساس کردم با تغییر به نتیجه بهتری میرسم
        چون تابستون با برنامه الا اول فقط درسنامه دیدم و هفته های آخر تست زدم یکم کار برام سخت شده بود و نتونستم به قول شما تست های هر مبحث رو بزنم
        مثلا فرض کن یه مبحث مهم که برای تسلط تست زیادی نیاز داره رو نمیشه فقط با چند جلسه درسنامه به تسلط رسید
        مهر برنامه رو تغییر دادم و از برنامه های مطابق آزمون که آلا میزاره برنامه مو مینویسم
        به سرعت برنامه خود الا نیست که هر فصل زود تموم بشه اما حداقل هر فصل بدون تست تموم نمیشه
        گاهی وقتا تو شیمی و ریاضی به سرحد آزمون هم نمیرسم ولی تا مطمئن نشدم تسلطم کافیه نمیرم مبحث بعدی
        خودت رو هم درگیر تراز نکن چیزی که تو این آزمون ها مهمه رفع اشکالات هست
        و اگه میتونی بجز آزمون های آلا آزمون های دیگه رو دانلود کن حتی اگه ثبت نام نمیکنی چون فعلا کوئیز های پرو بدون دفترچه ان
        برات آرزوی موفقیت دارم

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
        • عطا
          عطا تجربی راه ابریشم پرو-زیست راه ابریشم پرو-شیمی راه ابریشم پرو -فیزیک کازرانیان راه ابریشم پرو-ریاضی تجربی راه ابریشم پرو تجربیا دوازدهم @حسین دلشاد آخرین ویرایش توسط انجام شده

حسین دلشاد داداش دست گلت درد نکنه♥
          واقعا همینطوره، حرفات قوت قلب شد واسم
          دقیقا نگرانی منم همینه که اطمینان بدن که راهی که داریم میریم درسته
          راستش من یخورده شرایطم فرق میکنه، دو سال از درس دور بودم و دوران مدرسه هم کنکوری نخوندم، با این اوصاف امسال میخوام کنکور بدم و کارم سخته، با برنامه آلا که کلا این دو سه ماه رو درسنامه خوندیم نتونستم تا اینجا تراز خوبی تو آزمونای آلا داسته باشم، و واقعنم واسم سخته، چون حداقلش واسه هر مبحث باید 20، 30 تا تست بزنم بعد آزمون بدم
          این منو بیشتر نگران میکنه که الان با این شرایط میتونم به هدفم برسم یا نه، نکنه عقب باشم از رقبا

https://uupload.ir/view/video_2023-01-07_11-43-08_che.mp4/

حسین دلشاد 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
          • علی طهماسبی
            علی طهماسبی تجربی @حسین دلشاد آخرین ویرایش توسط انجام شده

حسین دلشاد خیلی گشنگ بود حرفت
            بعضیا توهم میزنن که اونی که مشاور داره یجوری موفقه انگار سوالات کنکور دست اونه ولی بعد یه مدت میفهمه (اگه بفهمه) خودش کل مسیرو اومده
            هیچ کسی بهتر از ما به خودمون تسلطی نداره
            با آرزوی موفقیت وسربلندی🌱 🌱 🌱

... همــــــه ی مــــــــــا غــــربال خواهیم شــــد ...

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
            • حسین دلشاد
              حسین دلشاد بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو تجربیا @عطا آخرین ویرایش توسط انجام شده

@S-A-L-V-A-D-O-R
              مشاور شخصی پک های مختلف و ... موفقیت منو شما رو تضمین نمیکنه هر چقدر بیشتر درگیر شون بشیم بیشتر قربانی مافیای کنکور شدیم
              منم به فکر این بودم که یه مشاور دیگه بگیرم ولی دیدم خیلی ها با تلاش های خودشون تونستن موفق بشن و خیلیا با مشاور هم موفق نشدن
              حتی بین همکلاسی هام چند نفری هستن که از تابستون با مشاور شخصی دارن میخونن تراز آزمون ها شون از منی که ندارم کمتر میشه
              هیچ منبعی قرار نیست برای ما معجزه بکنه
              هر معجزه ای که دنبالش ایم با تلاش خودمون رقم میخوره
              من مشاوره شخصی ندارم ولی آخر شب عددی که کرنومتر بهم نشون بده برام حکم مشاوری رو داره که راضیه یا بهم هشدار میده باید جبران کنم
              درسته و قبول دارم بی تجربگی ما تو برنامه نوشتن این حس و بهمون میده که نکنه دارم اشتباه میرم و... ولی همین که تلاش می‌کنیم و برنامه خودمون رو داریم کمک کنندست
              در کنار تلاش و توکل، من از تیم الا خواستم تا این نگرانی که نکنه داریم اشتباه میریم رو کمتر کنن طبق قول های خودشون و ما رو از مسیری که میریم مطمئن کنن اینطوری انگیزه بیشتری برامون به وجود میاد
              امیدوارم که اقدامی صورت بگیره
              به توانایی هات اعتماد کن و دست از تلاش برندار 💪🏼
              تو دنیا هر ثانیه ای که برای رشد خودت تلاش میکنی هدر نمیره و ثانیه ثانیه جمع میشه و روزهایی رو میسازه که تو قراره به خودت و جنگیدنات افتخار کنی

علی طهماسبی عطا 2 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
              • عطا
                عطا تجربی راه ابریشم پرو-زیست راه ابریشم پرو-شیمی راه ابریشم پرو -فیزیک کازرانیان راه ابریشم پرو-ریاضی تجربی راه ابریشم پرو تجربیا دوازدهم @Amir ali Nikfard آخرین ویرایش توسط انجام شده

Amir ali Nikfard در ویژه راه ابريشمی های پرو گفته است:

استرس گرفتم اصن نمیدونم دارم درست میرم یا نه
                نمیدونم مشاور بگیرم یا مشاوره آلا کفایت میکنه

حسین دلشاد 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                • Amir ali Nikfard
                  Amir ali Nikfard بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو-زیست دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاء @عطا آخرین ویرایش توسط انجام شده

@S-A-L-V-A-D-O-R هر دو هفته میرم پیش مشاور تا برام برنامه بنویسه

زندگى پيشنهاديست كه يكبار بيشتر بهت داده نميشه، هدرش نده !

عطا 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                  • Amir ali Nikfard
                    Amir ali Nikfard بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو-زیست دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاء @عطا آخرین ویرایش توسط انجام شده

@S-A-L-V-A-D-O-R از اواسط مهر

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                    • عطا
                      عطا تجربی راه ابریشم پرو-زیست راه ابریشم پرو-شیمی راه ابریشم پرو -فیزیک کازرانیان راه ابریشم پرو-ریاضی تجربی راه ابریشم پرو تجربیا دوازدهم @Amir ali Nikfard آخرین ویرایش توسط انجام شده

@S-A-L-V-A-D-O-R خودش یک برنامه دیگه داده که خیلی بهتر از آلا است. چون بیشتر تطبیق داره باهام

آهان، از کی با اون برنامه دارین پیش میرین؟

Amir ali Nikfard 2 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                      • Amir ali Nikfard
                        Amir ali Nikfard بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو-زیست دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاء @عطا آخرین ویرایش توسط Amir ali Nikfard انجام شده

@S-A-L-V-A-D-O-R خودش یک برنامه دیگه داده که خیلی بهتر از آلا است. چون بیشتر تطبیق داره باهام

عطا 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                        • عطا

من که مشاور گرفتم تو شهرمون. دیدم کار اینا معلوم نیست

مشاورتون با برنامه آلا جلو میره؟ یا خودش یه برنامه دیگه داده؟

Amir ali Nikfard 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                          • S
                            S.F.R.M دانش آموزان آلاء بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو تجربیا راه ابریشم پرو-زیست راه ابریشم پرو-شیمی راه ابریشم پرو-فیزیک طلوعی راه ابریشم پرو-ریاضی تجربی @Amir_Gharebagheri آخرین ویرایش توسط انجام شده

Amir_Gharebagheri
                            سلام. مثل اینکه کسی پاسخگو نیست.ای کاش حداقل آزمون ها و کوییزها پاسخنامه تشریحی داشتن

• shabnam zahraie
                              shabnam zahraie دانش آموزان آلاء آخرین ویرایش توسط انجام شده

دقیقا همه حرف ها درست بود ما میتونستیم چند نفره بشیم راه ابریشم رو بخریم ولی چون گفتن حق الناسه من این کارو نگردم ولی الا پول منو حق الناس کرد با این کاراشون

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                              • Amir ali Nikfard
                                Amir ali Nikfard بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو-زیست دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاء @حسین دلشاد آخرین ویرایش توسط انجام شده

حسین دلشاد آره

• Amir Reza Babahabib
                                  Amir Reza Babahabib تجربی @حسین دلشاد آخرین ویرایش توسط انجام شده

حسین دلشاد
                                  حق
                                  به دادمون برسین

• حسین دلشاد
                                    حسین دلشاد بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو تجربیا @Amir ali Nikfard آخرین ویرایش توسط انجام شده

Amir ali Nikfard
                                    برخورد مشاور تون با داشتن پک چیه ؟ ینی تو برنامه بازم ویدیو میزاره ؟

Amir ali Nikfard 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                                    • D
                                      Dr.Toxic اخراج شده @Amir ali Nikfard آخرین ویرایش توسط Dr.Toxic انجام شده

Amir ali Nikfard سلام
                                      پیشنهاد میکنم بقیه هم اینکار رو بکنن
                                      چون با توجه به حجم کاری گروه الا معلوم نیست بشه یا نه

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 5
                                      • Amir ali Nikfard
                                        Amir ali Nikfard بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو-زیست دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاء @Amir_Gharebagheri آخرین ویرایش توسط انجام شده

Amir_Gharebagheri واقعا همایش گدار کجاست؟

• Amir ali Nikfard
                                          Amir ali Nikfard بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو-زیست دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاء آخرین ویرایش توسط Amir ali Nikfard انجام شده

من که مشاور گرفتم تو شهرمون. دیدم کار اینا معلوم نیست

D حسین دلشاد عطا 3 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                                          • A
                                            Amir_Gharebagheri آخرین ویرایش توسط انجام شده

Arshia Yazdian
                                            behnam_esmaeeli
                                            M.an
                                            sohrab

به توکل نام اعظمت

Amir ali Nikfard S 2 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • اولین پست
                                              آخرین پست