چجوری جزوه ریاضی بنویسم؟
-
Taranommm
جزوه اصلی که دستتون باشه
(آندیزاین منظوره )
شما صفحه رو بنویسین
اصن به نظرم این کار لازم نیست
شما اگه مبحثی بخونی دیگه خودش به ترتیب پیش میره
مثلا اول تابع
جزوه + نکات
دوم حد و پیوستگی
جزوه + نکات
و الی آخر@Younes-Dehkhoda-0
مثلا اینجا
تیپ های مختلف تشابه داخل جزوه راه ابریشم آورده شده دیگه لازم نیست منم بیارمشون و بشینم تک تک بکشم
ولی یه سری نکته ها موقع توضیح دادن اقای ثابتی گفتن که من باید یادداشت کنم درباره اینا تا بفهمم بعدا چجوری از اینا استفاده میشه چون از رو شکلش نمیشه فهمید
ولی مشکل اینجاس که اگه نکته شو داخل جزوه م بنویسم و شکل هاشو نکشم تا از رو جزوه راه ابریشم نگاه کنم، چجوری بفهمم این نکته ای که توی جزوه مه مال این تیپ بندیا بوده -
Taranommm
چگد گشنگ 🥰
اگه قبل کنکور بود پیشنهاد میکردم
ولی چون خیلی وقت گیره اصن پیشنهاد نمیکنم -
@Younes-Dehkhoda-0
مثلا اینجا
تیپ های مختلف تشابه داخل جزوه راه ابریشم آورده شده دیگه لازم نیست منم بیارمشون و بشینم تک تک بکشم
ولی یه سری نکته ها موقع توضیح دادن اقای ثابتی گفتن که من باید یادداشت کنم درباره اینا تا بفهمم بعدا چجوری از اینا استفاده میشه چون از رو شکلش نمیشه فهمید
ولی مشکل اینجاس که اگه نکته شو داخل جزوه م بنویسم و شکل هاشو نکشم تا از رو جزوه راه ابریشم نگاه کنم، چجوری بفهمم این نکته ای که توی جزوه مه مال این تیپ بندیا بودهTaranommm
اصن این به نظرم کامل باید
وارد بشه چون خیلی مهمه
و
گفتم که مثلاً استاد
میاد ی سوال حل میکنه و ی نکته ای داره
اول نکته رو بنویس بعد حل کن مثل پاسخنامه آزمون های ماز -
Taranommm
اصن این به نظرم کامل باید
وارد بشه چون خیلی مهمه
و
گفتم که مثلاً استاد
میاد ی سوال حل میکنه و ی نکته ای داره
اول نکته رو بنویس بعد حل کن مثل پاسخنامه آزمون های ماز@Younes-Dehkhoda-0 اوه پس فک کنم بنا به همون نوشتن کامل باشه
چون برا هندسه فک کنم فقط این مشکل باشه
مثلا برای تابع همین کاری که گفتین و میشه کرد دیگه نیازی نیس بشینم از اول درس و تدریس شو بنویسم تو جزوه فقط نکته ها و تیپ بندیا رو مینویسم دیگه درسته؟ -
@Younes-Dehkhoda-0 اوه پس فک کنم بنا به همون نوشتن کامل باشه
چون برا هندسه فک کنم فقط این مشکل باشه
مثلا برای تابع همین کاری که گفتین و میشه کرد دیگه نیازی نیس بشینم از اول درس و تدریس شو بنویسم تو جزوه فقط نکته ها و تیپ بندیا رو مینویسم دیگه درسته؟Taranommm
بله اوکیه
در مورد هندسه این که معمولا نکات کپسولی هستن
و بیشتر سراغ تست باید برین
هندسه بیشتر درس غلقیه -
Taranommm
بله اوکیه
در مورد هندسه این که معمولا نکات کپسولی هستن
و بیشتر سراغ تست باید برین
هندسه بیشتر درس غلقیه -
سلام درس ریاضی جزوه مبحثی بنویسید خیلیی خوبه مثلا تابع از اول تا اخر جدا حدو مشتق جدا مثلثات جدا میتونید داخل دفتر باشه ولی من خودم به شخصه اول داخل دفتر فرمول هارو مینوشتم مثال ها رو هم همینطور و انواع تیپ سوال های متفاوت بعد هر فصلی رو روی دوتا برگه a3 تمام نکنته هاشو به صورت نموداری مینوشتم و بعدا هم اگر میخواستم مرور کنم ۲۰ دقیقه کل مبحث برام جمع میشد
-
سلام درس ریاضی جزوه مبحثی بنویسید خیلیی خوبه مثلا تابع از اول تا اخر جدا حدو مشتق جدا مثلثات جدا میتونید داخل دفتر باشه ولی من خودم به شخصه اول داخل دفتر فرمول هارو مینوشتم مثال ها رو هم همینطور و انواع تیپ سوال های متفاوت بعد هر فصلی رو روی دوتا برگه a3 تمام نکنته هاشو به صورت نموداری مینوشتم و بعدا هم اگر میخواستم مرور کنم ۲۰ دقیقه کل مبحث برام جمع میشد
-
Taranommm
خواهش میکنم من خودم چون الان دانشجو هستم این روش خیلی خوب بود -
Taranommm
خواهش میکنم من خودم چون الان دانشجو هستم این روش خیلی خوب بود