راه ابریشم پایه به پایه
-
نوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان! خدا قوت میگم به همتون!
بچهها من رشتم تجربی و ریاضی نیست!من رشتم فنی بوده و میخوام کنکور تجربی بدم و اولین دانش آموز فنی باشم که رتبه برتر کنکور تجربی میشه.
با دورههای رایگان آلا کاملا آشنا هستم و تا حدودی استفاده کردم و میدونم روال کارش چطوره.امّا میخوام از یه آموزش سطح بالاتر استفاده کنم.به نظرتون راه ابریشم به درد منم میخوره یا نه!
برنامش چطوریه دقیقا؟؟
من صفره صفرم و نیاز به یه آموزش پایه به پایه دارم.راه ابریشم رو میشه پایه به پایه و به ترتیب از دهم تا دوازدهم دید؟؟؟؟
یا جامع هست و منطبق با برنامه راهبردی قلم چی و ...؟؟؟
لطفا اگه کسی برنامه راهبردیش رو داره بفرسته تا بدونم به درد منم میخوره یا نه!ممنون از همه که وقت گذاشتن.
⚘
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
@راه-ابریشم-پرو-زیست
@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@المپیادیا
@تجربیا
@ریاضیا -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
اگر برای تیر امسال می خواهی که فکر کنم دوره
ولی برای سال اینده مناسبه و این که پایه به پایه نیست
و بر اساس بودجه بندی ازمون ها است. -
سلام
اگر برای تیر امسال می خواهی که فکر کنم دوره
ولی برای سال اینده مناسبه و این که پایه به پایه نیست
و بر اساس بودجه بندی ازمون ها است.نوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 نه واسه امسال نمیرسم.
چون باید دیپلم تجربی بگیرم با معدل بالا که تاثیرش واسم لحاظ بشه.
پس ایشالا از تابستون سال آینده میرم سراغ راه ابریشم. -
Erfan Iranmanesh 1 نه واسه امسال نمیرسم.
چون باید دیپلم تجربی بگیرم با معدل بالا که تاثیرش واسم لحاظ بشه.
پس ایشالا از تابستون سال آینده میرم سراغ راه ابریشم. -
بچهها من رشتم تجربی و ریاضی نیست!من رشتم فنی بوده و میخوام کنکور تجربی بدم و اولین دانش آموز فنی باشم که رتبه برتر کنکور تجربی میشه.
با دورههای رایگان آلا کاملا آشنا هستم و تا حدودی استفاده کردم و میدونم روال کارش چطوره.امّا میخوام از یه آموزش سطح بالاتر استفاده کنم.به نظرتون راه ابریشم به درد منم میخوره یا نه!
برنامش چطوریه دقیقا؟؟
من صفره صفرم و نیاز به یه آموزش پایه به پایه دارم.راه ابریشم رو میشه پایه به پایه و به ترتیب از دهم تا دوازدهم دید؟؟؟؟
لطفا اگه کسی برنامه راهبردیش رو داره بفرسته تا بدونم به درد منم میخوره یا نه!ممنون از همه که وقت گذاشتن.
⚘
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
@راه-ابریشم-پرو-زیست
@دانش-آموزان-آلاء
@المپیادیا
@تجربیا
@ریاضیادانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Mousavi1021 (: .ببین اگه فیلمای صفرتاصدو دیدی و بیس کار یا مفهومو فهمیدی میتونی از راه ابریشم یا پرو استفاده کنی اگرم نه اول بشین صفرتاصدارو ببین چون اساتید مخصوصا زیست متن خوانی نمیکنن البته پیله هم دارن که نکات مقدماتی رو میگن البته باید مث بنز بکوب بخونی تا خودتو برسونی ب برنامه
-
برنامش چطوریه دقیقا؟؟
⚘
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
@راه-ابریشم-پرو-زیست
@دانش-آموزان-آلاء
@المپیادیا
@تجربیا
@ریاضیادانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza 6 [)