می خوام درس بخونم بدنم نمی زاره
-
[audio/HtqOvjI5ClMgf_XenZBm7h_K.m4a]
اگه کمک کنید من به شما یک پاستیل می دهم🦶Kourosh Mousavi حیف نمیشه بعضی چیزارو گفت 🙃
-
[audio/aeLQ6Gq40uzu2aAeBT6W0IC7.m4a]
Kourosh Mousavi ورزش و امتحان نکردین؟
-
سلام
بنظرم کارای لپتابت که تفریحین رو بزار روی تلویزیون ببین چون هم بزرگ تره هم میتونی با فاصله بیشتر بشینی
و اینکه به این نتیجه رسیدم گوشی خیلی بیشتر لپ تاب و تلویزیون بدن رو خسته میکنه پس سعی کنه کمش کنی
موفق باشید -
کاملا با @fateme-goli موافقم و اگه همچنان به کارت پا فشاری کنی با این که میدونی اشتباهه پا میشم میزنمت😐
جدی میگم😐😂
آخه ببین
آقا کوروش شما هیچ مشکلی نداری
درواقع یه مشکلی داری که راه حلش رو هم میدونی
ولی نمیخوای مسیر درست رو بری
خب از اینجا به بعدش به خودت ربط داره نه بقیه🤷♀️
مثل اینه که یه معتاد به مواد مخدر(دور از شما) بگه من دارم عوارضش رو میبینم ولی دلم میخواد ادامه بدم ، چون دوستش دارم و ازش لذت میبرم
خب به این یارو هیچی نمیشه گف واقعا😑🚶@Zahra-HD
بلد نیستم بدون تکنولوژی باشم شیخ -
سلام
بنظرم کارای لپتابت که تفریحین رو بزار روی تلویزیون ببین چون هم بزرگ تره هم میتونی با فاصله بیشتر بشینی
و اینکه به این نتیجه رسیدم گوشی خیلی بیشتر لپ تاب و تلویزیون بدن رو خسته میکنه پس سعی کنه کمش کنی
موفق باشید@mehdi-mosavi
خیلی ایده قشنگی دادی حتما بهش فکر می کنم -
Kourosh Mousavi ورزش و امتحان نکردین؟
Taranommm
کردم از مهر دیگه باشگاه رو گذاشتم کنار فقط درس -
[audio/aeLQ6Gq40uzu2aAeBT6W0IC7.m4a]
Kourosh Mousavi
مهم اینه استرس نداشته باشی که از صحبت هاتون معلومه نداریدش خداروشکر.
والا منم نزدیکای کنکور بود شروع کردم به خوندن فکر کنم دوماه وقت داشتم شایدم یکم بیشتر .
رتبه ام هم بد نشد خوب بود راضی بودم .
به قول معروف آهسته و پیوسته برید جلو
ان شاءالله که خیره -
به نظر من الان وقت این نیس عادت هاتو تغییر بدی یه جوری برنامه هاتو بچین که برسی به کنکور دی
-
منم این مشکلو دارم
انگاری اصتحلاک پیدا کردم نمیدونم چرا ؟
@Zahra-HD -
طبیعیه منم اینطوری میشم مثلا دیروز اینطوری بودم البته من هر دوماه یکبار هست به خاطر همین دیروز کلا نتونستم درس بخونم و البته روز قبلش هم اینطوری شدم تایم درسم کم شد
دیروز که دیگه کلا حالم بد بود فکر کنم دیروز 14 ساعت خوابیدم انقدر خسته بودم تا امروز که دوباره دارم برای دو روز رو جبران میکنم نگران نباش عادیه Kourosh Mousavi
-
[audio/99dm9-4EUc5gXlQmW4Q_NLVt.m4a]
-
وقتی چیزی و از نزدیک میبیند چشم انرژی زیادی مصرف میکنه و خب همین باعث خستگی میشه و خب به خاطر همین نباید چند ساعت پشت سرم هم زل بزنید به صفحه گوشی یا لپ تاپ
میتونید وقتی احساس کردید چشماتون خسته داره میشه یه رب تا بیست دقیقه چشماتونو ببندید تا خستگی چشم کم بشه و تو استراحت بین درساتون یا بعده ناهار و شامم سراغ گوشی و کارای غیر درسی نرید
من خودمم به خاطر اینکه بعد از ظهر نمیتونم بخوابم
نیم ساعت فقط چشمامو میبندم اگ اینکارو نکنم دیگ بقیه روزو اصلا انرژی خوندن ندارم و به شدت خستم -
طبیعیه منم اینطوری میشم مثلا دیروز اینطوری بودم البته من هر دوماه یکبار هست به خاطر همین دیروز کلا نتونستم درس بخونم و البته روز قبلش هم اینطوری شدم تایم درسم کم شد
دیروز که دیگه کلا حالم بد بود فکر کنم دیروز 14 ساعت خوابیدم انقدر خسته بودم تا امروز که دوباره دارم برای دو روز رو جبران میکنم نگران نباش عادیه Kourosh Mousavi
آرمین عنصرپور دیروز که اینقدر خوابیدی امروز تایم خوابت بهم نریخت ؟
-
آرمین عنصرپور دیروز که اینقدر خوابیدی امروز تایم خوابت بهم نریخت ؟
Patima Moinaldini از کجا فهمیدی الان با اون درگیرم
-
Patima Moinaldini از کجا فهمیدی الان با اون درگیرم
آرمین عنصرپور منو بگو گفتم اگ با ی روز بهم نریختی جمعه ی هفته ی بعد ی روز کاملل بخوابم
-
Patima Moinaldini چی تموم شد
-
-