سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی عزیز(بخونید ریاضی لعنتی)
-
مهسا استوار
سلام فقط یه توصیه ای
هرشب روتین ریاضی رو بزار
من تو شیمی و ریاضی ضعیف هستم علی الخصوص ریاضی خب؟
بعد شیمی رو بیشتراز ریاضی جدی گرفتم هر روز شیمی تو برنامم گذاشتم و الانم هست
بعد واقعا متوجه پیشرفت شدم
مثلا تو ازمون همش ۵ درصد ۱۰ درصد
بعد این بار مثلا ۴۵ درصد زدم
هر روز روتین ریاضی تو برنامت باشه
و اگه مثلا تو برنامه یه روزت گذاشتی که باید یک ساعت و نیم ریاضی بخونی اون روتینت جدا از این برنامه ریاضیته -
-
با درود
اگر از منی که رشته ام ریاضی بپرسید که ریاضی را چطور بخوانم؟
خوب، بهترین چیز این است که حد و مرزی برای خودتان معلوم نکنید و بدانید هر چقدر شکست بخورید، دارید به هدفتان نزدیک تر می شوید، اصلا اگر همه مسائل را یکی بتواند حل کند که دیگر ریاضی نیست که! ریاضی یعنی چالش و شکست، حتی در آسان ترین مسائل .جالب است بدانید که یکی مسائلی که سال ها مطرح است و ریاضیدانان بزرگی را نیز شکست داده و هنوز حل نشده در نگاه اول یک سوال بسیار بچگانه به نظر می رسد. اگر دوست داشتید می توانید درباره اش یک سرچی بکنید .اسمش حدس کولاتز است.
امیدوارم انرژی لازم را برای ادامه راه گرفته باشید....... -
مهسا استوار سلام مهسا جان صفر تاصد استاد ثابتی رو هم نگاه کن عالیه من دو فصل مثلثات و تابع و تا الان نگاه کردم خیلی خوب درک شد برام
-
درود
اول از همه باید ریاضی رو دوست داشته باشی . چجوری ؟ خیلی راحت به ضمیر ناخودآگاهت عوض اینکه یاد بدی که وای ریاضی بده بدم میاد ازش و اینا بهش یاد بده ریاضی خوبه و ازش خوشت میاد با تلقین کردن ضمیر ناخودآگاهت یاد میگیره و باور میکنه که ریاضی خوبه ! مبحثایی که تو ریاضی میدونی مهارت داری و برات جالبن رو دنبال کن اول به اونا توجه کن و توشون فول باش مثلا مبحث تابع... خیلی جالبه ضمیر ناخوداگاه آدم با تلقین یاد میگیره ! شاید بنظرت مسخره باشه ولی جواب میده . انقد بخودت گفتی ریاضی چقد لعنتیه و اخ تف توش که دیگه مغزت باور کرده اینو . درحالی که این فقط یه تلقینه تو برعکسشو می تونی انجام بدی مغزت یاد بگیره ریاضی خوبه .
تو اگه از ریاضی بدت بیاد بهترین منبع دنیا و بهترین معلم دنیا روهم داشته باشی فایده نداره چوم تلاشت بی انگیزه و با تنفره ! پس سعی کن رایضی رو دوست داشته باشی
جدا از اینا اقای ثابتی حرف نداره عالی درجه یک
ریاضی رو باید بفهمی و درک کنی حفظ کردنی نیست برا همین مهم ترین نکته اینه اول از همه کتاب درسی رو کامل بفهم تمرینارو کامل حل کن حتی فعالیت ها و کار در کلاس ها بعدش برو سراغ تست و کتاب کمک درسی
راه ابریشم هم اقای ثابتی همینکارو میکنن اول اموزش بر اساس کتاب و مفاهیم اولیه بصورت قابل درک و ساده کنارش نکته های ظریف و مهم , بعد تمرینای کتاب درسی و فعالیت هاش و اینا بعدم تست و نکات تستی . -
Houman M براین این آزمون سعی کردم بهتر و دوستانه تر باهاش برخورد کنم و خب تست های زیادی ازش زدم داشتم کم کم دوستدارش میشدم که دوباره رفتم سر آزمون و با یه سوالایی مواجه شدم که بعد این همه تست زدن هیییچ ایده ای واسه حلشون نداشتم، یعنی یجوری پیچیده و قاطی پاتی بودن که نگاهشون میکنم مغزم سوت میکشه! و این حسمو بد میکنه، یعنی من از کتاب تستم چیزی نخونده نذاشتم برای این آزمون، ولی یه چیزایی تو آزمون بود که اصلا نمونشو ندیده بودم و انگار باید حتما یکی باید میبوده که بهت اینارو یاد بده
-
مهسا استوار کدوم ازمون ازمایشی ؟ مال چه موسسه ای؟
و اسم کتابت هم بگو -
مهسا استوار خب قلمچی همیشه سابقه اینو داشته که سوالات عجیب و حتی غیر استاندارد بده تو امتحانا... برا همین نمیشه گفت کسی که تو قلمچی تراز بالایی میاره حتما تو کنکور هم رتبش خوب میشه . پس رو نتیجه ازمون حساس نباش اصلا . حالا جدا از اینا سر جلسه ارامش داشتن هم خودش مهمه . ولی پیشنهاد میکنم حتما برو سراغ فیلمای استاد ثابتی و عمیق درک کن هرچی میگه رو مطمئنم ازش خوشت میاد . من کتاب مهروماه رو ندیدم ولی بنظرم یه نگاهی به تستای خیلی سبز بنداز ببین چطوره و چقدر سطحشون فرق داره... مقایسشون کن . خیلی رو منبع حساس نباش رو کیفیت مطالعه تمرکز کن . سوالای قلمچی ام بزار جلوت ببین اشکال از کجا بوده و چه نکته هایی داشتن شاید واقعا سوالای بی ربطی بودن .
واسه یه نگاهی انداختن و مقایسه هم لازم نیس کتابو بخری میتونی pdf اش رو پیدا کنی خیلی راحت از کانالا... -
مهسا استوار من پک کامل تجربی رو خریدم و واقعلا از نحوه تدریس اساتید راضی ام مخصوصا ریاضی استاد ثابتی که مفهوم رو جا میندازه و اون روند پله به پله یادگیری تا تسلط رو قشششنگ طی میکنی با اینکه من ریاضی دوست نداشتم و صفر مطلق بودم ولی الان علاقه مند شدم و با عمق وجودم میفهممش و لذت میبرم از حل تستاش