بازده درصدی و درصد خلوص
-
این پست پاک شده!
-
من سوال اولی رو میتونم جواب بدم ببین باید بیای مقدار گرم سدیم هیدروژن کربنات رو تقسیم بر(جرم مولی*ضریب استوکیومتری)کنی بعد ضرب در(درصد خلوص تقسیم بر صد کنی) در اینجا میشه 84 تقسیم بر صد بعد ضرب در درصد تجزیه که میشه پنجاه تقسیم بر صد بعد مساوی با جرم گاز ها تقسیم بر مجموع جرم مولی گازهای فروارده قرار میدی جرم گازها که مجهوله به دست میاد از مقدار هیدروژن کربنات که بیست هست کم میکنی چون جرم جامد واکنش دهنده برابر است با جرم جامد با گاز ها پس جرم جامد کلی که باقی میمونه به دست میاد
(20تقسیم بر2*84)(84تقسیم بر100)(پنجاه تقسیم بر صد) = جرم گازهاتقسیم بر (جرم مولی کربن دی اکسید+جرم مولی اب)
جرم هیدروژن کربنات ناخالص _ جرم گاز به دست امده از واکنش -
سلام ممنون میشم این دوتا تست رو برام حل کنید
. پاسخنامه نداره.
@Razieh-Kosari
جواب تست دوم هم میشه گزینه ۲ -
من سوال اولی رو میتونم جواب بدم ببین باید بیای مقدار گرم سدیم هیدروژن کربنات رو تقسیم بر(جرم مولی*ضریب استوکیومتری)کنی بعد ضرب در(درصد خلوص تقسیم بر صد کنی) در اینجا میشه 84 تقسیم بر صد بعد ضرب در درصد تجزیه که میشه پنجاه تقسیم بر صد بعد مساوی با جرم گاز ها تقسیم بر مجموع جرم مولی گازهای فروارده قرار میدی جرم گازها که مجهوله به دست میاد از مقدار هیدروژن کربنات که بیست هست کم میکنی چون جرم جامد واکنش دهنده برابر است با جرم جامد با گاز ها پس جرم جامد کلی که باقی میمونه به دست میاد
(20تقسیم بر2*84)(84تقسیم بر100)(پنجاه تقسیم بر صد) = جرم گازهاتقسیم بر (جرم مولی کربن دی اکسید+جرم مولی اب)
جرم هیدروژن کربنات ناخالص _ جرم گاز به دست امده از واکنش@زینب-جهانگیر خیلی ممنونم
پس یعنی جواب میشه گزینه ۴؟
-
@Razieh-Kosari
جواب تست دوم هم میشه گزینه ۲پرستو بابایی ممنونمم
-
@Razieh-Kosari
سلام عزیزم جواب تست اول میشه گزینه ۱پرستو بابایی
منم این جوابو آوردم ولی انگار منم اشتباه کردم و جواب میشه گزینه ۴ فک کنم طبق توضیحات ایشون@زینب-جهانگیر -
پرستو بابایی
منم این جوابو آوردم ولی انگار منم اشتباه کردم و جواب میشه گزینه ۴ فک کنم طبق توضیحات ایشون@زینب-جهانگیر@Razieh-Kosari در بازده درصدی و درصد خلوص گفته است:
پرستو بابایی
منم این جوابو آوردم ولی انگار منم اشتباه کردم و جواب میشه گزینه ۴ فک کنم طبق توضیحات ایشون@زینب-جهانگیر@زینب-جهانگیر
-
@Razieh-Kosari در بازده درصدی و درصد خلوص گفته است:
پرستو بابایی
منم این جوابو آوردم ولی انگار منم اشتباه کردم و جواب میشه گزینه ۴ فک کنم طبق توضیحات ایشون@زینب-جهانگیر@زینب-جهانگیر
Hhh Hh متشکرم
-
@زینب-جهانگیر خیلی ممنونم
پس یعنی جواب میشه گزینه ۴؟
@Razieh-Kosari دقیقا
-
چرا نمیشه مستقیم جرم جامد رو به دست آورد
-
چرا نمیشه مستقیم جرم جامد رو به دست آورد
@H-hy زیرا جرم اولیه ناخالصه وکامل واکنشش انجام نمیشه
-
آها ممنون
-
آها ممنون
@H-hy خواهش
-
M melancholy marked this topic as a regular topic on
-
منم هنوزم متوجه نشدم
️
زینب جان میشه شما لطف کنی بگی چرا نمیشه از همون اول گرم جامد رو به دست آورد ؟ و دقیقا به جاش باید چیکار کرد
@زینب-جهانگیر -
منم هنوزم متوجه نشدم
️
زینب جان میشه شما لطف کنی بگی چرا نمیشه از همون اول گرم جامد رو به دست آورد ؟ و دقیقا به جاش باید چیکار کرد
@زینب-جهانگیرپرستو بابایی اگر استوکیومتری ت کمی ضعیف هست برو بنویس سایت کنکوریم مال استاد شهاب دانش هست خیلی خوب توضیح دادن . رایگان هم هست
-
پرستو بابایی اگر استوکیومتری ت کمی ضعیف هست برو بنویس سایت کنکوریم مال استاد شهاب دانش هست خیلی خوب توضیح دادن . رایگان هم هست
@H-hy
نه اصلا هیچ مشکلی توی استوکیومتری رو مسائل شیمی ندارم فقط این یه مسئله رو نفهمیدم -
منم هنوزم متوجه نشدم
️
@زینب-جهانگیرپرستو بابایی سلام پرستو جان ببین به این دلیل نمیشه جرم جامد رو به دست اورد چون اون جامدی که به دست میاد هم ناخالصی واکنش دهندست هم جامد فراورده
در این حالات چون جرم گاز و جامد درون ظرف با جرم واکنش دهنده اولیه برابراست ما اول جرم گاز هارو به دست میارم بعد از جرم اولیه که جرم واکنش دهندست کم میکنیم
در اینجا جرم سدیم هیدروژن کربنات= جرم جامد +جرم گاز ها -
پرستو بابایی سلام پرستو جان ببین به این دلیل نمیشه جرم جامد رو به دست اورد چون اون جامدی که به دست میاد هم ناخالصی واکنش دهندست هم جامد فراورده
در این حالات چون جرم گاز و جامد درون ظرف با جرم واکنش دهنده اولیه برابراست ما اول جرم گاز هارو به دست میارم بعد از جرم اولیه که جرم واکنش دهندست کم میکنیم
در اینجا جرم سدیم هیدروژن کربنات= جرم جامد +جرم گاز ها@زینب-جهانگیر
حالا متوجه شدم که چی شد مرسی عزیزم -
@زینب-جهانگیر
حالا متوجه شدم که چی شد مرسی عزیزمپرستو بابایی قربونت عزیزم
خدارو شکر -
این پست پاک شده!