زیست درسی که دوسش دارم ولی خیلی اذیتم میکنه
-
سلام...
میدونم ممکنه سوالم تکراری باشه ولی باید یکم توضیح بدم که دقیقا مشکل چیه..
اویل که زیست میزدم درصدام تقریبا خوب بود تو آزمونا(دهمم امسال) ولی الان که شدیدا ترکیبی تر شده یکم انگار همه چی بهم ریخته و تو هم دیگه پیچ خورده گیجم شدیددد...
مثلا انقدر بد شده بود که من با این که تستای خیلی سبزمو زده بودم و حتی ماز هم زدم ولی درصد زیست این سری فقط میتونم بگم افتضاححح شد و خیلی خیلی ناراحت شدم که چرا اینطوری شده؟
میشه روش هایی که برای خوندن زیست دارید و تاثیرش رو خیلی دیدینو بگین؟
من عاشق زیستم ولی زیست داره بهم ضربه میزنه و این اصا خوب نیست -
سلام
شما دهمید و این طبیعیه که با تستای ترکیبی مشکل داشته باشید و نتونید اونارو به خوبی بزنید
اول سعی کنید درسنامه رو بخوبی بخونید
بعد برید سراغ تست نکات تست هارو از پاسخنامه تشریحی استخراج کنید و یادداشت کنید و همینطور تست زمان دار و آزمون بزنید زیاد -
سلام...
اویل که زیست میزدم درصدام تقریبا خوب بود تو آزمونا(دهمم امسال) ولی الان که شدیدا ترکیبی تر شده یکم انگار همه چی بهم ریخته و تو هم دیگه پیچ خورده گیجم شدیددد...
مثلا انقدر بد شده بود که من با این که تستای خیلی سبزمو زده بودم و حتی ماز هم زدم ولی درصد زیست این سری فقط میتونم بگم افتضاححح شد و خیلی خیلی ناراحت شدم که چرا اینطوری شده؟
من عاشق زیستم ولی زیست داره بهم ضربه میزنه و این اصا خوب نیست@M-Tina و اینکه من میتونم یه سوال زیست از فصل گوارش ازتون بپرسم؟!
چون حس میکنم با سالای گذشته یکم متفاوته موضوعی ک میخام بپرسم! -
سلام...
من عاشق زیستم ولی زیست داره بهم ضربه میزنه و این اصا خوب نیست@M-Tina سلام
️
ببین زیست واقعا از اون درساییه که فکر میکنم نیاز به صبر داره، گذر زمان و آشنا شدن شما با نکات مختلف.
در گذر زمان آنقدر تست میزنی که نکته ها برات بیشتر جامیفته و به مرور زمان بهتر میتونی از پس سوالای ترکیبی بر بیای، سوالای ترکیبی اولش برای همه چالشه مخصوصا شما که دهمی هستی و تازه وارد
ولی بهت قول میدم بعد یه مدت که تست زیاد بزنی و نکته های مختلف مدام به چشمت بخوره تست های ترکیبی هم میتونی راحت تر بزنی
اصلی ترین پیشنهادت بهت اینه که تا میتونی تست های متنوع بزن و اگر هم تو مفهوم مشکل داری از ویدئوهای آقای موقاری استفاده کن چون برای شروع خیلی عالین و واقعا به آدم در مورد زیست دید خوبی میدن
من خودم زیست بهطور جدی و تستی خوندن رو از یازدهم شروع کردم و اون اوایل خییلی تو تست های ترکیبی که حتی با خود یازدهم ترکیب میشدن مشکل داشتم اما بعد چندماه کم کم دستم راه افتاد و تست های ترکیبی رو بهتر میزدم و مشکلم تو دهمم بود و بعد تابستون که دهم رو خوندم باز دوباره بیشتر دستم راه افتاد و الان میتونم بگم خییلی راحت تر از قبل تست ترکیبی میزنم. پس صبر کن و به راهت با قدرت ادامه بده چون اینکه سوالای خیلی سبز و ماز رو بررسی میکنی خیلی خوبه -
یه چیز دیگه هم که هست اینه که تست ترکیبی رو شما وقتی میتونی خوب بزنی که خییلی روی مباحث مسلط باشی و یجورایی همشو تو ذهنت آماده داشته باشی که اینم گفتم با گذر زمان و مرور چندباره مطالب برات اتفاق بیفته
امیدوارم چیزایی که گفتم برات مفید باشهموفق باشی
-
@M-Tina سلام
️
ببین زیست واقعا از اون درساییه که فکر میکنم نیاز به صبر داره، گذر زمان و آشنا شدن شما با نکات مختلف.
در گذر زمان آنقدر تست میزنی که نکته ها برات بیشتر جامیفته و به مرور زمان بهتر میتونی از پس سوالای ترکیبی بر بیای، سوالای ترکیبی اولش برای همه چالشه مخصوصا شما که دهمی هستی و تازه وارد
ولی بهت قول میدم بعد یه مدت که تست زیاد بزنی و نکته های مختلف مدام به چشمت بخوره تست های ترکیبی هم میتونی راحت تر بزنی
اصلی ترین پیشنهادت بهت اینه که تا میتونی تست های متنوع بزن و اگر هم تو مفهوم مشکل داری از ویدئوهای آقای موقاری استفاده کن چون برای شروع خیلی عالین و واقعا به آدم در مورد زیست دید خوبی میدن
من خودم زیست بهطور جدی و تستی خوندن رو از یازدهم شروع کردم و اون اوایل خییلی تو تست های ترکیبی که حتی با خود یازدهم ترکیب میشدن مشکل داشتم اما بعد چندماه کم کم دستم راه افتاد و تست های ترکیبی رو بهتر میزدم و مشکلم تو دهمم بود و بعد تابستون که دهم رو خوندم باز دوباره بیشتر دستم راه افتاد و الان میتونم بگم خییلی راحت تر از قبل تست ترکیبی میزنم. پس صبر کن و به راهت با قدرت ادامه بده چون اینکه سوالای خیلی سبز و ماز رو بررسی میکنی خیلی خوبه -
یه چیز دیگه هم که هست اینه که تست ترکیبی رو شما وقتی میتونی خوب بزنی که خییلی روی مباحث مسلط باشی و یجورایی همشو تو ذهنت آماده داشته باشی که اینم گفتم با گذر زمان و مرور چندباره مطالب برات اتفاق بیفته
امیدوارم چیزایی که گفتم برات مفید باشهموفق باشی
-
سلام
شما دهمید و این طبیعیه که با تستای ترکیبی مشکل داشته باشید و نتونید اونارو به خوبی بزنید
اول سعی کنید درسنامه رو بخوبی بخونید
بعد برید سراغ تست نکات تست هارو از پاسخنامه تشریحی استخراج کنید و یادداشت کنید و همینطور تست زمان دار و آزمون بزنید زیاد -
@M-Tina و اینکه من میتونم یه سوال زیست از فصل گوارش ازتون بپرسم؟!
چون حس میکنم با سالای گذشته یکم متفاوته موضوعی ک میخام بپرسم! -
@M-Tina داخل فصل گوارش
برای لوله گوارش جمعاً چند اسفنکتر معرفی شده؟
۵ یا ۷؟؟ -
@M-Tina
-
مهسا استوار خیلی ممنونم
واقعا حالم بهترشد.. چون حس اینکه اگه بخواد اینطوری ادامه دار باشه این روند آزار دهنده بود
@M-Tina حتی تا یه روز قبل کنکور هم جای بهتر شدن هست، چه برسه از الان سه سال فرصت دارید
️
-
@M-Tina داخل فصل گوارش
برای لوله گوارش جمعاً چند اسفنکتر معرفی شده؟
۵ یا ۷؟؟@Zhra8393 توی خود کتاب زیست با توجه به اطلاعاتی که داده 5 تامیشه
1- کاردیا انتهای مری
2- پیلور
3-انتهای روده باریک
4-داخلی مخرج
5- خارجی مخرج
6-ابتدای مری
میدونم اینا رو قطعا خودتون بلد بودین ولی چون گفته بودین منم میخواستم راحت منظورمو برسونم باید مینوشتمشون...5تای اول قطعا هستن اما واسه شیشمی مثل اینکه برداشته شده ولی خب من یادمه وقتی درسنامه میخوندم(خیلی سبز همین امسالم بود) اسم شیشمی رو آورده بود ولی خب دیگه جدا از اون به تستی نرسیدم که دوباره تکراش کنه...در نیتیجه فکر می کنم همون 5 تا باشه
-
@Zhra8393 توی خود کتاب زیست با توجه به اطلاعاتی که داده 5 تامیشه
1- کاردیا انتهای مری
2- پیلور
3-انتهای روده باریک
4-داخلی مخرج
5- خارجی مخرج
6-ابتدای مری
میدونم اینا رو قطعا خودتون بلد بودین ولی چون گفته بودین منم میخواستم راحت منظورمو برسونم باید مینوشتمشون...5تای اول قطعا هستن اما واسه شیشمی مثل اینکه برداشته شده ولی خب من یادمه وقتی درسنامه میخوندم(خیلی سبز همین امسالم بود) اسم شیشمی رو آورده بود ولی خب دیگه جدا از اون به تستی نرسیدم که دوباره تکراش کنه...در نیتیجه فکر می کنم همون 5 تا باشه
@M-Tina ممنونم ازت
می خواستم مطمئن شم که جدیداً ۵ تاست که شما محبت کردین و گفتین -
@M-Tina ممنونم ازت
می خواستم مطمئن شم که جدیداً ۵ تاست که شما محبت کردین و گفتین -
سلام...
من عاشق زیستم ولی زیست داره بهم ضربه میزنه و این اصا خوب نیست@M-Tina منم مثل شما عاشق زیستم ولی خوندنش ی مقدار صبر میخواد ینی وقتی میخوای ی مبحث تازه بخونی شاید اولش کلا بیل مزِ بیل مز باشی ولی وقتی چندین بار میخونیش و مرورش میکنی با تست و راه های دیگ به اصطلاح اون مفاهیم تو ذهنت رسوب میشه و وقتی مباحث جدید میخونی میتونی با داشته های قبلت که رسوب کرده و جا افتاده ترکیبش کنی ینی با این کار شما حتی نمیخواد بری نکات ترکیبی بخونی بلکه نکات ترکیبی رو میتونی خودت استخراج کنی ب قول اوس موقازی ماهیگیری یاد بگیر نه فقط ماهی گرفتن از دست بقیه رو
ج بندی حرفام اینه ک اول باید صبور باشی
دوم باید مباحثو با مرور زیاد و تست رسوب بدی تو ذهنت
سوم اینکه وقتی مبحث جدید میخونی اینو باید رسوب بدی و با قبل ترکیبی کار کانی
اینم یاد باشه که زیست ی درسه ک بعضی مباحث رو باید خیلی مرور کنی و تست بزنی و با منطق با مباحث برخورد کنی
در اخر بگم که زیست عشقه و هر کی زیست میخونه عاشقه -
@M-Tina منم مثل شما عاشق زیستم ولی خوندنش ی مقدار صبر میخواد ینی وقتی میخوای ی مبحث تازه بخونی شاید اولش کلا بیل مزِ بیل مز باشی ولی وقتی چندین بار میخونیش و مرورش میکنی با تست و راه های دیگ به اصطلاح اون مفاهیم تو ذهنت رسوب میشه و وقتی مباحث جدید میخونی میتونی با داشته های قبلت که رسوب کرده و جا افتاده ترکیبش کنی ینی با این کار شما حتی نمیخواد بری نکات ترکیبی بخونی بلکه نکات ترکیبی رو میتونی خودت استخراج کنی ب قول اوس موقازی ماهیگیری یاد بگیر نه فقط ماهی گرفتن از دست بقیه رو
ج بندی حرفام اینه ک اول باید صبور باشی
دوم باید مباحثو با مرور زیاد و تست رسوب بدی تو ذهنت
سوم اینکه وقتی مبحث جدید میخونی اینو باید رسوب بدی و با قبل ترکیبی کار کانی
اینم یاد باشه که زیست ی درسه ک بعضی مباحث رو باید خیلی مرور کنی و تست بزنی و با منطق با مباحث برخورد کنی
در اخر بگم که زیست عشقه و هر کی زیست میخونه عاشقه -
Alireza Mousavi مرسی مرسی
راستش من داشتم موضوع های خودمو نگاه میکردم که یهو چشمم به این تاپیک خورد....
دلم نیومد این پیاممو نزارم
و بله زیست دقیقا همینطوره@M-Tina ینی اینهمه طومار نوشتم الکی بود
شوخی کردم ایشالا که کمک کرده باشم -
@M-Tina ینی اینهمه طومار نوشتم الکی بود
شوخی کردم ایشالا که کمک کرده باشم