مرگ بر عادت های بد
-
برای ترک عادت های بدتان چه میکنید تا رستگار شوید؟
وقتی که نه تنبیه فایده دارد نه تشویق و نه هیچی؟
چگونه اراده میکنید برای انجام ندادنش؟
بگویید ما نیز به راه راست بلکه هدایت شدیم@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا
@تجربیا
@انسانیافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط Younes.D.IUT انجام شده@AmirAbbas2767
ببین
ی چیزی بوده
که این تبدیل شده به ی عادت بد دیگه
اونم به نظرم عدم کنترل هست
مثلا فضای مجازی
به نظرم برای ی کنکوری حداکثر ۲ ساعت در روز
ولی اگه مدیریت نشه تبدیل میشه به ی عادت
و ترک عادت خیلی سخت تره
با یکی داشتم در مورد عادت به چیزی صحبت میکردم
میگفت ما اگه بخوایم عوض بشیم( منظورش ترک عادت بود)
باید بریم بمیریم
در این حد سخته -
@ریاضیا
@تجربیا
@انسانیا@AmirAbbas2767
ببین اگه واقعا عاشق درس باشی یه تلنگر ناخوداگاه تو یه زمانی بهت زده میشه و خودبخود میخونی
حداقل من اینجوری ام... -
@AmirAbbas2767
آهان فهمیدم
لعنتی نکن موهات میریزهمنم همینم
خودت رو سرگرم یک کار دیگه کن تا حدی که انقدر غرق اون کار بشی تا نتونی به چیز دیگه ای فکر کنی...
برا من که جواب داد -
@AmirAbbas2767
آهان فهمیدم
خودت رو سرگرم یک کار دیگه کن تا حدی که انقدر غرق اون کار بشی تا نتونی به چیز دیگه ای فکر کنی...
برا من که جواب دادنوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib در مرگ بر عادت های بد
گفته است:
@AmirAbbas2767
آهان فهمیدم
برا من که جواب دادخیلیییییییی سختههههههههه مرگ و میزاره جلو چشت فق مو نیس ک ترکش هم ب تنهایی واقعا سخته
و با توجه ب وضع مسخره جامعه اینقدر ریاددددد شده ک حد نداره سنم نمیشناسه
ب هر قیمتی شده بنظرم برو کتابخونه آخر شب بیا خونه
من خودم اگ شرایطش بود 7 صب میرفتم 12 میومدم ولی خب....حالا بریم سراغ راهکارها @AmirAbbas2767
مهم تر همه اول صب اگ کسی صب نماز بلند میشه یا صب زود ساعتی که نزدیک ب دلبخواه تو باشه بگو صدات بزنه و گوشیت و تو اتاق خواب یکی از اعضا خانواده بزار ک نتونی بری
ظهر هنگام استراحت شاید مسخره بنظرت بیاد ولی آهنگ ک در جهت آرزو هات هست گوش بده مثلا دلت رابطه عاشقانه میخواد در این باره یا آهنگ انگیزشی هرچي....
شبم قبل خواب سخت ترین کار ینی ورزش تا جایی ک نا نداشته باشیحالا اگ کنکوری نیستی دانشگاه میری
داداش برو کتابخونه با بچه ها شرو ور بگین تا جونت در بیاد بیخیال فضا فکری هات شو و برو چن وقت دنبال بچه های سرخوش دانشگاه ک دنبال حرف و.... هستن
حالا چیز جدیدی باز یادم اومد میگم
-
ی سوال
شما میدونین این موضوعی که به ذهن شما
خطور کرده
مشکل اون بنده خداست ؟
یکم مطمئن بشین بعد شروع کنین
@Danial-al
amir Reza Babahabib -
ی سوال
خطور کرده
مشکل اون بنده خداست ؟
@Danial-al
amir Reza Babahabibنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۱، ۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Younes-Eng آره من ک 90 درصد احتمال میدم این نباشه ب دلیل..... ولی خب گفتنش حالا عیب نیس ک یا بوده یا نیست اولین نفری هم نیست ک اینطوره و ته سختی ترک عادت همین ب اصطلاح شهوته مگر عادت ب گوشی و اینا واقعا ترکش ی چیز خیلی ساده تری نسبت به ایناس
-
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۱، ۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ی دفتر بردار و عادت های بدت رو بنویس و ی برگه ی A4 هم بزن داخل اتاقت روش بنویس اگر من این کار رو بکنم اینجا ی دونه ضربدر میزارم حقیقتا من اینجوری ترک گوشی کردم برای خودم الان روز میاد نمیدونم گوشیم کجاست
-
ی سوال
خطور کرده
مشکل اون بنده خداست ؟
@Danial-al
amir Reza Babahabib@Younes-Eng
تقریبا 90 درصد کسایی که دغدغه ی کنکور و درس خوندن رو دارن یا با این مشکل مواجه هستن یا بودن
صرفا راهکار هایی برای دوری ازش گفتیم -
@Amir-Reza-Babahabib در مرگ بر عادت های بد
گفته است:
@AmirAbbas2767
آهان فهمیدم
برا من که جواب دادخیلیییییییی سختههههههههه مرگ و میزاره جلو چشت فق مو نیس ک ترکش هم ب تنهایی واقعا سخته
و با توجه ب وضع مسخره جامعه اینقدر ریاددددد شده ک حد نداره سنم نمیشناسه
ب هر قیمتی شده بنظرم برو کتابخونه آخر شب بیا خونه
من خودم اگ شرایطش بود 7 صب میرفتم 12 میومدم ولی خب....حالا بریم سراغ راهکارها @AmirAbbas2767
مهم تر همه اول صب اگ کسی صب نماز بلند میشه یا صب زود ساعتی که نزدیک ب دلبخواه تو باشه بگو صدات بزنه و گوشیت و تو اتاق خواب یکی از اعضا خانواده بزار ک نتونی بری
ظهر هنگام استراحت شاید مسخره بنظرت بیاد ولی آهنگ ک در جهت آرزو هات هست گوش بده مثلا دلت رابطه عاشقانه میخواد در این باره یا آهنگ انگیزشی هرچي....
شبم قبل خواب سخت ترین کار ینی ورزش تا جایی ک نا نداشته باشیحالا اگ کنکوری نیستی دانشگاه میری
داداش برو کتابخونه با بچه ها شرو ور بگین تا جونت در بیاد بیخیال فضا فکری هات شو و برو چن وقت دنبال بچه های سرخوش دانشگاه ک دنبال حرف و.... هستن
حالا چیز جدیدی باز یادم اومد میگم
@Danial-al
اره حاجی
یهویی هم نمیشه ترک کرد
نه تنها این عادتو بلکه هر چیزی رو
هر اعتیادی که به یه چیزی یا کاری داری با کم کردنش متوقفش کنی نه اینکه فاز برداری یهو همه چیزو بزاری کنار
سنگ بزرگ علامت نزدنه... -
@Danial-al
اره حاجی
یهویی هم نمیشه ترک کرد
نه تنها این عادتو بلکه هر چیزی رو
هر اعتیادی که به یه چیزی یا کاری داری با کم کردنش متوقفش کنی نه اینکه فاز برداری یهو همه چیزو بزاری کنار
سنگ بزرگ علامت نزدنه...نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۱، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib عادتا راهکار دارن عادت گوشی راهکار داره فیلم راهکار داره عادت حرف نزدن راهکار داره
ولی این بی پدر هیچی نداره هر کیم میگه داره شرور محظه فق اراده عظیم چون بعضی وقتا میاد سراغت ی دفه همه چی مهیا میشه ک بری سراغش
خیلی خلاصه هر کی بتونه این عادتو ترک کنه مرده مرد کسیم ک تا بحال سراغش نرفته نور الا نورو این دوستمون اگ مشکلت این نیست بدون ک خیلی این مشکلاتی ک گفتیم دارن و مشکل تو هر چی باشه در برابر این هیچه هر چی ک باشع و خب فک کنم مشکلت برگرده هم همون جریان رابطه تو سال کنکور
تاثیر ب هم خوردن رابطه بعد 5.6 سال مره دگ؟
میره و مریضت میکنه اینو میدونم
ولی این خیلی خلاصه میکشتت -
خب مرسی از همه
و عادته ربطی به اون تاپیک که گفتید نداره(درگیری عاطفی تو سال کنکور)
و همینطور حدسی که زدید. حدس که چی بگم
آما راهکار ندادید هیچکدوم
من میگم تنبیه و تشویق فایده نداره
هیچی اذییت نمیکنه
انگیزه نمیده -
خب مرسی از همه
هیچی اذییت نمیکنه
انگیزه نمیدهنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۱، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده@AmirAbbas2767 https://forum.alaatv.com/post/2685212
اگ مشکلت اینه ک بیا -
@AmirAbbas2767 https://forum.alaatv.com/post/2685212
اگ مشکلت اینه ک بیانوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۱، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey مگ ما چی میگفتیم میگه مشکلم این نیس
-
خب مرسی از همه
هیچی اذییت نمیکنه
انگیزه نمیدهنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۱، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirAbbas2767 اگ ک این نیس پس راحتی داداش با کارایی مانند ورزش و برنامه ریزی و اراده حل میشه واقعا عادتی بدتر اون نیس و من انواع عادتا داشتم کل روز فیلم میدیدم الان یادم نیس آخرین بار کی دیدم
یا مثلا کل روز بازی و چن ساله ک بازی نکردم اخلاقات عوض میشه و... خلاصه خیلی جدی نگیر بازم میگم اگ ب اون دوتا موضوع مربوط نیس
-
Michael Vey مگ ما چی میگفتیم میگه مشکلم این نیس
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۱، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al اها من فک کردم گف مربوط ب درگیری عاطفی نیس ولی حدستون درست بود
-
@Amir-Reza-Babahabib عادتا راهکار دارن عادت گوشی راهکار داره فیلم راهکار داره عادت حرف نزدن راهکار داره
ولی این بی پدر هیچی نداره هر کیم میگه داره شرور محظه فق اراده عظیم چون بعضی وقتا میاد سراغت ی دفه همه چی مهیا میشه ک بری سراغش
خیلی خلاصه هر کی بتونه این عادتو ترک کنه مرده مرد کسیم ک تا بحال سراغش نرفته نور الا نورو این دوستمون اگ مشکلت این نیست بدون ک خیلی این مشکلاتی ک گفتیم دارن و مشکل تو هر چی باشه در برابر این هیچه هر چی ک باشع و خب فک کنم مشکلت برگرده هم همون جریان رابطه تو سال کنکور
تاثیر ب هم خوردن رابطه بعد 5.6 سال مره دگ؟
میره و مریضت میکنه اینو میدونم
ولی این خیلی خلاصه میکشتت@Danial-al
داداش من تو ترکم وسوسم نکن -
@Danial-al
داداش من تو ترکم وسوسم نکننوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib نترس 70 درصد پسرا تو ترکن کیه ک تو ترک نباشه من الان خودم قیمت لبتابا میبینم وسوسه میشم از زندگی ناامید میشم
خنده عه از درده ولی خب....
-
@ریاضیا
@تجربیا
@انسانیادانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط Houman M انجام شده@AmirAbbas2767 دوست عزیز برنامه مس به طلا رو نصب کن یه دوره رایگان داره اگه جدی دنبالش کنی کولاک میکنه اونم برای هر عادتی ...
زیاد اینجا نمیگم خودت نصبش کنی میبینی همشو . بحثی نیس ک با یه پیام اینجا حل شه . اگه میخوای اساسی درستش کنی و اهمیت میدی ب خودت و ایندت برو جدی دنبال کن دوره رو .