سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
کنکور همزمان با امتحان نوبت اول
-
سلام بچه ها روزتون بخیر
یه سوال داشتم البته یکم دیر میپرسمش
بچه ها الان که موقع امتحاناته نوبت اول ( دوازدهمیا و کنکوریا منظورمه )
تستی تشریحی پیش میرید یا فقط تشریحی؟من را نیز آگاه بکنید و اینکه بگید چطور هم تستی پیش میبرید هم تشریحی آخه خودم اصلا بلد نیستم
کنکور دی هم داره میاد ی حس بدیه
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@تجربیا
@ریاضیا -
-
-
-
Mohammad Lotfi 0 مرسی
-
@نویسنده-کوچولو سلام و درود برشما دوست عزیز
خدمت شما باید عرض کنم که خب شما برای امتحان های ترم که قاعدتا باید تشریحی بخونی داخل فرجه امتحانی اول کتاب رو تاکید میکنم خود کتاب رو باز کنی و بخونی به صورت کامل متن و شکل ها و یه جورایی زیر وبم کتاب رو بخونی و بعد نمونه سوال تشریحی برای امتحان حل میکنی و جاهایی رو که اشکال داشتی به کتاب رجوع میکنی پس خیالت رو اول از بابت تشریحی وبعد اگه داخل این تایم منظورم فرجه امتحانی هست وقت اضافی اوردی میری سراغ تست زدن و کتاب کمک درسی اگرهم وقت نشد میتونی بعد ازینکه از امتحان برگشتی کل همون روز یا یکی دو ساعت رو تنظیم کنی برای بستن اون درست از لحاظ تستی و خیالت رو از بابت آزمونت هم راحت کنی:) -
@نویسنده-کوچولو در کنکور همزمان با امتحان نوبت اول گفته است:
Zahra.HD
@hanuنازنین خوب توضیح داد
ولی میدونی چیه
تو وقتی یه درسی رو طول چند ماه تستی خونده باشی دیگه قرار نیس برای تشریحی وقت زیادی بزاری فقط در حد این که روش های تشریحی حل کردن رو یاد بگیری و بعدش تست و تست و تست البته واسه درسای اختصاصی
ولی واسه عمومی ها خب باید وقت زیادی بزاری تا حفظ و تمرین و تکرار کنی و واسه اینا نمونه سوال امتحانی یادت نره
.
و راجب اختصاصی هم بگم که حتما یه جمعبندی عالی داشته باش براشون اینطوری تا ته سال خیالت راحته بابت اون بخش ها -
-
nazanin.mirzai ممنونم
-
Kourosh Mousavi متشکرم
-
Alireza Mousavi هستم
بله -
من خودم بیشتر تمرکزم رو کنکوره
چون ببین میدونم تو هم مث منی.. ینی دوازدهمی و تا جایی ک یادمه پایه رو خوب نبستی
پسسس
برا تشریحی در حد از کتاب خوندن و نمونه سوالای ترم زیاد حل کردن بسنده کن. چون این امتحان ترم اصن نمرش تاثیر خاصی نداره. همینکه قبول شی حله
بقیشو وقت بزار برا لکه گیری درسایی ک ضعف داری و حتی خوندن درسای جلوتر.
مثلا من شنبه زیست دارم. نشستم دوشنبه و سشنبه تا فصل 4رو جمعبندی کردم. امروز تست زدم و نمونه سوال ترم کار کردم
و قراره تو پنجشنبه و جمعه یکم ب بقیه زیست دوازدهم و شیمی برسم
اینم بگم ک من شیمیو دادم امتحانشو! ولی امتحان ترمش تموم شده کنکور ک تموم نشده:>