یه سوال بزرگ از کنکور دی
-
من دیروز که کارتم رو گرفتم رفتم راهنما رو خوندم و رفتم یک دور هم کارت رو بخونم ببینم چی نوشته اخر اون دو صفحه که کارت هم جزوش بود نوشته تا پایان زمان کنکور نمیشه از حوزه رفت بیرون . من الان دارم دوازدهم میخونم و تجربه کنکور دادن ندارم .خواستم این همه مقدمه چینی کنم بعد بگم که به نظرتون میخوان مارو تا 2نگه دارن ناهار هم میدن؟؟؟!؟ذهنم رو خیلی در گیر کرده خواهش میکنم کمکم کنید
-
من دیروز که کارتم رو گرفتم رفتم راهنما رو خوندم و رفتم یک دور هم کارت رو بخونم ببینم چی نوشته اخر اون دو صفحه که کارت هم جزوش بود نوشته تا پایان زمان کنکور نمیشه از حوزه رفت بیرون . من الان دارم دوازدهم میخونم و تجربه کنکور دادن ندارم .خواستم این همه مقدمه چینی کنم بعد بگم که به نظرتون میخوان مارو تا 2نگه دارن ناهار هم میدن؟؟؟!؟ذهنم رو خیلی در گیر کرده خواهش میکنم کمکم کنید
@Mohammad-hm کی گفته کنکور ۶ ساعته
-
@Mohammad-hm کی گفته کنکور ۶ ساعته
@Matrix داوطلبان توجه داشته باشند تا پایان زمان برگزاری آزمون، حق خروج از حوزه امتحانی را نخواهند داشت)اینو تو اپن فایل کارت ورود به جلسه زدن
-
-
@Matrix داوطلبان توجه داشته باشند تا پایان زمان برگزاری آزمون، حق خروج از حوزه امتحانی را نخواهند داشت)اینو تو اپن فایل کارت ورود به جلسه زدن
@Mohammad-hm من پارسال ۱۲ از سر جلسه بلند شدم
-
@Mohammad-hm من پارسال ۱۲ از سر جلسه بلند شدم
فکر کنم واسه امسال عوض کردن . هر سال یه ثانون میزارن دیگع🫤
-
داش کلا 2 ساعت 40 کل کنکوره تو چطور تا ساعت دو اونجایی؟
-
احتمالا امسال اینطوریه
صبح ساعت ۸ که باید سر صندلی هامون باشیم،و احتمالا ۸/۳۰ آزمون شروع میشه پارسال اینطور بود:/
دیگه ۱۱/۳۰ آزمون تموم میشه چون تایم پاسخگویی ۳ ساعته
یادمه پارسال تقریبا ۳۰ یا ۴۵ دقیقه قبل از اتمام آزمون اجازه میدادن اونایی که آزمونشون تموم شده زودتر برن -
فکر کنم واسه امسال عوض کردن . هر سال یه ثانون میزارن دیگع🫤
@Mohammad-hm من قوانین جدید نخوندم
اما فکر نمی کنم تا ۲ طول بکشه
بالاخره جزییات دفترچههای کنکور سراسری دی ماه اعلام شد
️گروه آزمایشی علوم تجربی
دفترچه شماره ۱: زیست شناسی | ۴۵ سوال در ۴۵ دقیقه
دفترچه شماره ۲: فیزیک (۳۰ سوال) و شیمی (۳۵ سوال) در ۷۵ دقیقه
دفترچه شماره ۳: ریاضی (۳۰ سوال) و زمین شناسی (۱۵ سوال) در ۶۰ دقیقه
که یعنی ۱۸۰ دقیقه برای ۱۵۵ سوال
۳ ساعت کنکوره تایم استانداردشه یعنی ۸ تا ۱۱ حالا با یکساعت معطلی و وقت تلف شده میشه ۱۲
-
داش کلا 2 ساعت 40 کل کنکوره تو چطور تا ساعت دو اونجایی؟
توی بند ۹ کارت ورود به جلسه نوشته که تا پایان تایم برگذاری ازمون حق خروج از حوزه رو نداریم
-
Alec یه دفعه دیدی شانسمون زد ناهار دادن
-
Alec یه دفعه دیدی شانسمون زد ناهار دادن
-
Alec لواسون؟چطور مگه؟!
-
Alec لواسون؟چطور مگه؟!
-
-
توی بند ۹ کارت ورود به جلسه نوشته که تا پایان تایم برگذاری ازمون حق خروج از حوزه رو نداریم
@Mohammad-hm
-
Alec لواسون؟چطور مگه؟!
@Mohammad-hm
منم از پاریسم دارم پرواز می گیرم جمعه بیام کنکور بدم برم -
@Mohammad-hm
Kourosh Mousavi
تجربیا ۳ ساعتن -
@Mohammad-hm
منم از پاریسم دارم پرواز می گیرم جمعه بیام کنکور بدم برمنیا یه موقع دیدی همون ساندیسم ندادن