در چه حالید قبل از کنکور![😜 😜](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f61c.png?v=58be64c4cce)
-
چند روز بیشتر تا کنکور دی نمونده خیلی ها ثبت نام کردن برای ازمون .
یه سری ها میخوان اشتباهات کنکور تیرشون رو اصلاح کنن یه سری ها هم دوازدهمن و از بیکاری و به بهانه اشنا شدن با سوالات و جو کنکور ثبت نام کردن (خودم هم جزوشونم)
یه سری ها از استرس موهاشون ریخته (سوءتفاهم نشه موها سر رو میگم چون یکی از همکلاسیام اینقدر استرس داره از الان داره کچلی میگیره)بگذریم حالا
یه سری هم اعتماد به نفس بالایی دارن جوریه که هیچی نخوندن ولی فکر میکنن پزشکی قبولن (مشکلی نداره ارزو برجوانان عیب نیست#
این همه رو گفتم که اخر سر برسم سر اینکه بگم شما الان در چه حالید و جز کدوم یک از حالت هایی یا شاید هم یه حالتی که من نگفته باشم .خودتون رو خالی کنید
-
من با اینکه به خیلی از مطالبی که خوندم تسلط زیادی ندارم ولی اعتماد به نفس بالایی دارم
کلا هر درس حدود 60 درصد مطالبش خوندم و حس میکنم یعنی در واقع فکر میکنم 20 تا 30 درصد بتونم بزنم
خدا بخیر کنه
-
یه سری ها میخوان اشتباهات کنکور تیرشون رو اصلاح کنن یه سری ها هم دوازدهمن و از بیکاری و به بهانه اشنا شدن با سوالات و جو کنکور ثبت نام کردن (خودم هم جزوشونم)
یه سری ها از استرس موهاشون ریخته (سوءتفاهم نشه موها سر رو میگم چون یکی از همکلاسیام اینقدر استرس داره از الان داره کچلی میگیره)بگذریم حالا
یه سری هم اعتماد به نفس بالایی دارن جوریه که هیچی نخوندن ولی فکر میکنن پزشکی قبولن (مشکلی نداره ارزو برجوانان عیب نیست#
این همه رو گفتم که اخر سر برسم سر اینکه بگم شما الان در چه حالید و جز کدوم یک از حالت هایی یا شاید هم یه حالتی که من نگفته باشم .خودتون رو خالی کنید
@Mohammad-hm من که به طرز عجیبی اصلا استرس ندارم، همه میگن فکر کنین اینم کنکوراصلیتونه و هرکاری یه هفته قبل کنکور اصلیتون میخواید انجام بدید الان هم انجام بدید که جو شبیه سازی بشه، ولی من اصلا نمیدونم یک هفته قبل کنکور اصلی باید دقیقا چکار کرد
مرور میکنن؟ آزمون میزنن؟
تنها کاری که فعلا در راستای شبیه سازی از دستم بر میاد اینه که شب قبل کنکور غذای سبک بخورم و زود بخوابم -
من با اینکه به خیلی از مطالبی که خوندم تسلط زیادی ندارم ولی اعتماد به نفس بالایی دارم
کلا هر درس حدود 60 درصد مطالبش خوندم و حس میکنم یعنی در واقع فکر میکنم 20 تا 30 درصد بتونم بزنم
خدا بخیر کنه
Arya A B همه رو سی درصد بزن حله
-
Erfan_JvN یه چیزی اونورتر از خیطه
-
@Mohammad-hm من که به طرز عجیبی اصلا استرس ندارم، همه میگن فکر کنین اینم کنکوراصلیتونه و هرکاری یه هفته قبل کنکور اصلیتون میخواید انجام بدید الان هم انجام بدید که جو شبیه سازی بشه، ولی من اصلا نمیدونم یک هفته قبل کنکور اصلی باید دقیقا چکار کرد
مرور میکنن؟ آزمون میزنن؟
تنها کاری که فعلا در راستای شبیه سازی از دستم بر میاد اینه که شب قبل کنکور غذای سبک بخورم و زود بخوابممهسا استوار اره واقعا من عین تو درک نمیکنم که واقعا تو یه هفته مونده به کنکور باید چی کار کرد
اخه تو یه هفته میشه چیکار کرد اخر کار فقط میشه زمین شناسی رو جمعش کرد
-
@_POUYA_ درود به شرفت .با جملت حال کردم
اره کی گفته ما کنکور داریم نشون من بدید من باهاش کار دارم
-
@Nastaran-Aghaei پس بی حالی چون هیچ حالی نداری.فکر کنم خوب تشخیص دادم
-
@_POUYA_ درود به شرفت .با جملت حال کردم
اره کی گفته ما کنکور داریم نشون من بدید من باهاش کار دارم
-
@Mohammad-hm وقتی دیدم بچه ها نوشتن کنکور رفتم گوگل زدم ببینم چیه
نوشته بود آزمونی است که برای ورود به مراتع بالا تر برگزار میشود ...
چیز جالبی به نظر میرسه
چطوری باید شروع کنم؟@_POUYA_ من خودم هم نمیدونم .مشترک الحالیم
-
@Mohammad-hm وقتی دیدم بچه ها نوشتن کنکور رفتم گوگل زدم ببینم چیه
نوشته بود آزمونی است که برای ورود به مراتع بالا تر برگزار میشود ...
چیز جالبی به نظر میرسه
چطوری باید شروع کنم؟@_POUYA_ من جای تو باشم به جای شروع میرم سریال میبینم
اصلا کنکور چیه
کنکور بچه بازی ،اصلا درس چیه . یه معلم داشتیم میگفت من رو نگاه کنید درس نخوندم ولی الان دارم ساختمون میسازم (فقط نمیدونم مدیرمون اینو از کجا پیدا کرده بود
)
-
سلام
وقت شما بخیر
من هیچ استرسی ندارم ولی یکی از دوستان پشت کنکوریم میگه تو باید الان تموم میکردی و با ادبیاتی غیر مستقیم میگه خاک بر سرت که تام لند، ماز و ... تموم کردند اما تو نه.
من تابستون هم خونده بودم با راه ابریشم ولی الان هیچی یادم نیست.
ولی از اول مهر نه ولی الان چند وقته روی روال میرم و برنامهام رو متناسب با خودم تنظیم میکنم.
بالاخره اصلا مدرسه اجازه نداده که برای کنکور دی آماده بشم. -
@Mohammad-hm
اگه قرار باشه خودمو خالی کنم که از آلاخونه اخراجم میکنن
فوشا غمباد شده....
ولی در کل این آزمون برای من صرفا آشناییه و استرسی براش ندارم ولی از الان برا تیر و دروسی که بلد نیستم استرس دارم... -
@Mohammad-hm
مدرسه اجازه نداد بخونیم، هر روز امتحان داشتیم. -
@Mohammad-hm
مدرسه اجازه نداد بخونیم، هر روز امتحان داشتیم.حنانه خیری مگه شما مدرسه میرفتید .والا ماکه کلا تعطیل بودیم
-
@Mohammad-hm
اگه قرار باشه خودمو خالی کنم که از آلاخونه اخراجم میکنن
فوشا غمباد شده....
ولی در کل این آزمون برای من صرفا آشناییه و استرسی براش ندارم ولی از الان برا تیر و دروسی که بلد نیستم استرس دارم...@Amir-Reza-Babahabib خودت رو خالی نکن الان وقتش نیست بزار بعد نتایج کنکور تیر
منم همون موقع خودم رو خالی میکنم
-
@Mohammad-hm گریه کردم