کنکور ریاضی دی ماه ۱۴۰۱ از دیدگاه من
-
الان هر کی رو میبنی میگه کنکور امروز گلابی بود؟؟راست یا غلط؟؟
-
الان هر کی رو میبنی میگه کنکور امروز گلابی بود؟؟راست یا غلط؟؟
Mahdi Rezaie
هر سال بعد کنکور تا نیومدن کارنامه ها این شکلی صحبت میشه ولی بعدش لقب ....ترین بش میدنمیتونید برید پیامای صفحه کنکور 1400 قلم چی رو بخونید
-
Mahdi Rezaie
هر سال بعد کنکور تا نیومدن کارنامه ها این شکلی صحبت میشه ولی بعدش لقب ....ترین بش میدنمیتونید برید پیامای صفحه کنکور 1400 قلم چی رو بخونید
@0Farzam0 اره توی 1400 خیلی دیدم هنوز بدنشون گرمه حالیشون نیس میگن گلابیه بعدش معلوم میشه
-
Kourosh Mousavi
سلام یه سوالی در باره مسائل شیمی داشتم بنظر شما برای مسائل شیمی کسر های تناسب بهترین روش هست یا روش های فرعی که بعضی معلم ها میگن «مثلا محاسبات شیمی آقای صنیعی » -
Kourosh Mousavi
سلام یه سوالی در باره مسائل شیمی داشتم بنظر شما برای مسائل شیمی کسر های تناسب بهترین روش هست یا روش های فرعی که بعضی معلم ها میگن «مثلا محاسبات شیمی آقای صنیعی »فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Kourosh Mousavi
دمتگرم -
Kourosh Mousavi من مخالفم باهات توی مسائل کسری نوشتن سرعت توی بعضی سوالات استوکیومتری میاره پایین و توی باید چند تا کسر بنویسی اقای صنیعی هم روش بهتر از تناسب و کسر دارن که واقعا عالیه اینکه گفتید اگه از کسر استفاده کنید میفهمید چی به چیه خب توی تناسب هم میفهمی چی به چیه چیز سختی نیسس واقعا استفاده از تناسب سرعتو میبره بالا واینکه اصلا مهم نیس چه روشیه مهم اینه که تو اون روش درک کنی بهترین روش روشی هست که تو بفهمی و باهاش راحت باشی.
-
Kourosh Mousavi من مخالفم باهات توی مسائل کسری نوشتن سرعت توی بعضی سوالات استوکیومتری میاره پایین و توی باید چند تا کسر بنویسی اقای صنیعی هم روش بهتر از تناسب و کسر دارن که واقعا عالیه اینکه گفتید اگه از کسر استفاده کنید میفهمید چی به چیه خب توی تناسب هم میفهمی چی به چیه چیز سختی نیسس واقعا استفاده از تناسب سرعتو میبره بالا واینکه اصلا مهم نیس چه روشیه مهم اینه که تو اون روش درک کنی بهترین روش روشی هست که تو بفهمی و باهاش راحت باشی.
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Rezaie محاسبات عددی استاد صنیعی راحت تره
-
Mahdi Rezaie محاسبات عددی استاد صنیعی راحت تره
@Danial-al منم همینو میگم واقعا روش اقای صنیعی عالیه
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Rezaie ولی تا دستت بیاد سبک حل زمان بره و وقتی دستت بیاد حله
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Rezaie پشت کنکوری هستی یا 12 ؟
-
@0Farzam0 اره توی 1400 خیلی دیدم هنوز بدنشون گرمه حالیشون نیس میگن گلابیه بعدش معلوم میشه
Mahdi Rezaie
دقیققن -
Mahdi Rezaie ولی تا دستت بیاد سبک حل زمان بره و وقتی دستت بیاد حله
@Danial-al دستت بیاد که حل مسئله هارو شخم میزنی
-
Mahdi Rezaie پشت کنکوری هستی یا 12 ؟
@Danial-al من 11
-
Kourosh Mousavi اصلا یه چیزی که هست اینه که دفترچه شیمی فیزیک رشته ریاضی اینقدر بدجور داده بودن که من خودم اصلا فرصت نشد مسئله حل کنم . از این لحاظ بد بود که اینقدر فیزیک ها آسون بود که همه ترجیح میدادم رپ سوالات فیزیک بمونن و حل کنن که ضریبش هم بیشتره . تایم شیمی هم اینثدر کمه که آدم 2 تا مسئله حل کنه شاهکار کرده . من که خودم شیمی نقطه قوتمعه فرصت نشد مسئله ازش بزنم . 9 تا زدم 9 تاش مفاهیم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۱، ۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Rezaie در کنکور ریاضی دی ماه ۱۴۰۱ از دیدگاه من گفته است:
-
Kourosh Mousavi اصلا یه چیزی که هست اینه که دفترچه شیمی فیزیک رشته ریاضی اینقدر بدجور داده بودن که من خودم اصلا فرصت نشد مسئله حل کنم . از این لحاظ بد بود که اینقدر فیزیک ها آسون بود که همه ترجیح میدادم رپ سوالات فیزیک بمونن و حل کنن که ضریبش هم بیشتره . تایم شیمی هم اینثدر کمه که آدم 2 تا مسئله حل کنه شاهکار کرده . من که خودم شیمی نقطه قوتمعه فرصت نشد مسئله ازش بزنم . 9 تا زدم 9 تاش مفاهیم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۱، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArya A B در کنکور ریاضی دی ماه ۱۴۰۱ از دیدگاه من گفته است: