-
-
سلام دوستان
صدبار تو بله پیام دادم اقا اسماعیلی جواب ندادن کسی هست شرایطش مثل من باشه و چیکار کرده
از اول مهر با پرو اومدم جلو و تقریبا ۷۰درصدو خورده ای مطالبو خوندم الانم پیام اوومده که چتر نجات تو داشبوردم فعال شده تا قبل چترم داشتم تورقارو میدیدم
خب الان تکلیف چیه چترو بیام جلو یا پرو رو ادامه بدم ؟
ممنون میشم کمک کنید
@راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان -
-
سلام
بعضی از مسائل فیزیک هستند واقعا تیپ های مختلفی دارند و آدم نمیدونه از کدوم فرمول بره
مثل دما و گرما که واقعا توی بعضی مسائل اش همه چی قاطی میشه
بنظرتون این تفکیک چطور میتونه انجام بشه
در ضمن راه ابریشم آقای طلوعی رو دارم(تجربی)@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@مشاور-ابریشم -
-
سلام
برای من فیلم های مشاوره جدید اومدن که تاریخ آپلود ۲۹ اسفند هست و آخرین فیلم هم مربوط به ماه رمضان. اما برنامه ای مبنی بر نوروز و نوروز به بعد دریافت نکردم. میشه یکی بگه جریان چطوره
@مشاور-ابریشم -
سلام
وقت همگی بخیر
چتر نجات رو که گفتند برای همه رایگانه اما سایت دانا باز نمیکنه.
از طرفی هم، گفتند که روی تمامی دورهها تا ۱ فروردین تخفیف ۷۰ درصد داریم، اما روی چتر نجات تخفیف ۴۰ درصد خورده و این یک دبه کردن محسوب میشه! 😅
سال قبلیای راه ابریشم هم میگفتند، چتر نجات رو رایگان به ما دادند، برای کسانی هم که پرو هستند باید رایگان بدهند، دیروز منم توی تیکت پرسیدم، گفتند که اطلاع میدیم.
و حالا از شما امت همیشه در صحنه میخوام که با ابراز لطفتون و با اتحادی راسخ(دیگه ضایع نکنید منو😅)، کامنتها رو بمباران کنید تا مسئولین آلا در ما نظری بنمایند.🙋🥲 -
بچههای راه ابریشمی که چتر نجات 1 رو دادن راهنمایی کنید لطفا
باچتر نجات 1 پیش برم یا 2؟
مثلا درس زیست دبیر هر دو چترنجات یکیه
ممنون میشم راهنمایی کنید🤍 -
-
Screenshot (102).png Screenshot (101).png
اقااا دبیرای ریاضی چرا یهو از گیسو بلند به کچل تغییر یافتن؟؟🤣 🤣 🤣
واقعا میتونی تغییر رو با آلا حس کنی😅 😅 😅@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
@راه-ابریشم-پرو-زیست
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@ریاضیا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
پارسال که چتر نجات ها تولید شد رایگان به راه ابریشمی ها دادن
خواستم بدونم الان که چتر نجات 2 داره ساخته میشه هم مثل پارسال رایگان در دسترس راه ابریشمی ها یا راه ابریشم پرویی ها قرار میگیره یا نه ؟@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-شیمی
-
-
دوستان کسی میدونه کلاسای رفع اشکال واسه راه ابریشمی ها میخواد از کی برگزار بشه سوالام شدن یه کتاب@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
-
سلام دوستان
داخل فرسنگ ۳ مثلثات هست
و قسمتی که برای روابط مثلثاتی هست
بنظرم فرمول هاش خیلی زیاد شده
حتی مثلا آقای ثابتی بعضی فرمول های سریع رشته ی ریاضی هم آوردهنظرتون چیه؟ آیا همش لازمه؟
و اینکه چطور میشه طبقه بندیش کرد؟@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
۲۰۲۳۰۳۱۵_۱۳۲۸۲۴.jpg ۲۰۲۳۰۳۱۵_۱۳۱۷۲۶.jpg
تحلیل کنید دستتون گرم شه
اینم یه هدیه کوچولو واسه کسایی که اومدن تحلیل کردن۲۰۲۳۰۳۱۵_۱۳۵۲۱۶.jpg [سرنوشت پروتئین سازی)
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-زیست -
دوستان سوالی داشتمخدمت شما مطرحش میکنم...
بنده به شدت مصمم به کنکور مجدد در رشته تجربی هستم. شاغلم و دیپلم نظام قدیم ریاضی دارم.
برای اینکه دروس رو بخونم پیشنهادتون استفاده از راه ابریشم هست یا نه؟؟؟
خوب بوده؟
حل نشده امتحان ریاضی مهم 🥲
-
سلام وقتتون بخیر
میشه لطفا بهم تو این چند تا سوال کمک کنید؟ فردا آزمون جامع میگیره مدرسمون، بعد نمونه پارسال رو بهمون دادن، من بلد نیستم بعضی هاشو 🥲،
کسی رو هم الان ندارم که بپرسم ، ممنون میشم جواب بدین،
اگر میشه فقط اگه مطمئنید درسته بگین️
-
Kourosh Mousavi چرا میدونم
-
Kourosh Mousavi بچه های شیمی 110 بچه های فیزیک ریاضی 110 بچه های هندسه 110 بچه های حسابان110 بچه های ریاضی کنکور 1402 آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Kourosh Mousavi بچه های شیمی 110 بچه های فیزیک ریاضی 110 بچه های هندسه 110 بچه های حسابان110 بچه های ریاضی کنکور 1402 آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Kourosh Mousavi فقط همون پنج سوال آخره ولی اگه کار داری برو ولش کن
️
-
Fatemeh Hashemi 0 فقط همین پنج تا رو میخوام، به جواب بقیه رسیدم
-
سوالاتت چقدر زیاده
من خودم درگیرم سعی می کنم تا جایی که می تونم جواب بدم ولی امیدوارم بچه ها هم کمک کنن -
Fatemeh Hashemi 0 بچه های ریاضی کنکور 1402 دانش آموزان آلاء آخرین ویرایش توسط Fatemeh Hashemi 0 انجام شده
Kourosh Mousavi آره حلش کردم ولی مطمئن نیستم از جوابم شاید اشتباه باشه
-
Kourosh Mousavi ممنون واقعا
-
Fatemeh Hashemi 0 در امتحان ریاضی مهم 🥲 گفته است:
سوال دوم روش سریعش با عدد گذاریه خیلی راحت حل می شه
-
-
Fatemeh Hashemi 0 بچه های ریاضی کنکور 1402 دانش آموزان آلاء آخرین ویرایش توسط Fatemeh Hashemi 0 انجام شده
-
Mo Hr آره فهمیدم ممنون
-
Fatemeh Hashemi 0 سوال ۲۲ میشه گزینه ۲ خیلی سادست یه مزدوج میخواد اگه بلد نیستی از صورت و مخرج مشتق بگیر اسونتره
-
-
Mo Hr ممنونم 🤍
️
-
Fatemeh Hashemi 0 سوال ۱۸ هم جوابش گزینه ۲ میشه
-
Mo Hr ممنونم ازت
-
میشهه جواب بدین؟
-