Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سوال در مورد حذفیات فیزیک از ۹۷ تا امسال
-
سلام. من یه کتاب فیزیک جامع گاج میکروطلایی دارم، سال چاپش برای ۹۷ هست، حذفیات از ۹۷ تا امسال چیز خاصی بوده؟ نمیخوام وقتم رو اشتباها روی مطالب حذف شده از کتاب بگذارم که نمیاد. اگر کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه
-
درسته که کتاب های بازار، خصوصا تو درس فیزیک ، تفاوت زیادی ندارن باهم و 80 درصد محتواشون شبیه هم هست، ولی خب تا وقتی کتابایی مثل خیلی سبز، مهروماه و الگو هست چرا بریم سراغ بقیه کتابا؟ حتی همون نشر گاج هم کتابای بهتری داده بیرون نسبت به میکرو طلایی...میکرو نقره ای و آیکیو جامع خیلی بهترن
میکروطلایی گاج پاسخنامه هاش جالب نیست، توش سوالات خارج از کتاب میبینی و تیپ کنکور سراسری رو به هیچ وجه رعایت نکرده بود تو چاپ 98 که من یه نگا بهش انداخته بودم و کاملا نظام قدیم گونه بود ( 97 هم عین همون... )
حالا مثلا اون بحث حذفیات رو که گفتی رو فاکتور گرفتم...
سال کنکور شوخی بردار نیست، درسته 90 درصد کتابا عین همن ولی باید مراقب بود سراغِ 10 درصدی که عجیب غریب هستن نرفت
اگر هم مسئله مالی داری کاری که من میگم رو بکن ( خودم اینطور میکنم ) :
1- کتابی که میخوای رو دانلود کن از تلگرام ( مثلا خیلی سبز نیوتن یا مهروماه )
2- سوالات + پاسخنامه کلیدی رو پرینت بگیر.
3- درسنامه رو از رو pdf بخون (حجمش معمولا کمه، مگر اینکه خود فصل ذاتا پر حجم باشه)
4- شروع کن به حل کردن تست ها
5- هر سوالی به مشکل خوردی برگرد از رو pdf یه نگاهی بنداز بهش
میتونی کاغذ کاهی برای پرینت گرفتن استفاده کنی که ارزون تر برات آب بخوره -
چه رشته ای هستی
-
ریاضی
-
amir ata 1382 ریاضی هستم
-
بله اهنگ شارش گرما حذفه و یک تیپ از سوالات دما و گرما
-
Forgotten ممنون از راهنماییتون