پروژه لایت
-
با عرض سلام و ادب و احترام و ضمن تشکر از خانواده خوب الا ببخشید الان چهار روزه که دوروسی که دارن توی شبکه پخش میشن مشکل دارن تماما دوروسی که قبلا پخش شده بودند رو دارن مجددا برای ما پخش می کنن هر چقدر هم که با شماره 162 دارم تماس می گیرم ولی متاسفانه هیچ پیگیری صورت نمی گیره برای اصلاح این موضوع لطفا لاقل خودتون این موضوع رو پیگیری کنید این برنامه رو به حال خودش رها نکنید لطفا
-
بچه ها پخش برنامهی "مدرسه کنکور ایران" از شبکهی آموزش برای هر سه رشته هر شب طبق روال ادامه داره. منتها با پیگیری هایی که انجام دادیم توی این شب ها به خاطر شبهای قدر، شبکه داره تکرارِ برنامه هارو پخش میکنه. خواستیم بهتون خبر بدیم که نگران نباشین
این برنامهی رایگان و کامل رو به دوستاتون هم معرفی کنین تا بقیه هم یه خیری ببرن... دیگه شرایط اقتصادی برای همه سخت شده و اگه حتی یک نفر هم با این فیلما مسیر زندگیش عوض بشه مطمئن باشین شما هم توی ثوابش شریک هستین
لینک جلسه های پیشین:
https://alaatv.com/ch/89 -
@M-an
سلام خسته نباشید شبتون بخیر باشه ببخشید بد موقعی مزاحمتون شدم الان برای چندمین بار هستش که برنامه ها اشتباهی از شبکه اموزش پخش میشن برای مثال امروز بجای درس حسابان مجددا درسی رو که برای دوستان انسانی که قبلا ساعت هفت امروز پخش کرده بودند رو بجای حسابان که ساعت نه پخش میشه پخش کردن الان این چندمین باره که داره اتفاق می افته و من بارها با شماره 162 تماس گرفتم ولی پیگیری صورت نگرفته لطفا رسیدگی کنید ممنونم -
سلام به آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر هدف هاتون در تلاش باشیدبریم سر اصل مطلب
قراره از ۵ اسفند ( یا اگه برسیم ۲۹ بهمن) یه دوره نکته و تست کامل رایگان برای آلایی ها بذاریم!
این پروژهی جدیدمون رو اسمشو گذاشتیم پروژه لایت که قراره پدر همهی پروژه های عدالتمحور قبلیمون باشه از این لحاظ که حتی نگرانی ای از دسترسی به اینترنت یا مصرف حجمش هم نخواهید داشت!چرا لایت؟ به دو دلیل. چه Light بخونیش چه Lite
ما قراره هر دوش رو داشته باشیم...
در واقع به تکنولوژی جدیدمون ربط داره که حالا میبینینش
این دوره رو اکیدا به همه کسایی که از آلاء استفاده می کنند و یا تازه میخوان شروع کنند، توصیه می کنیم.
چه راه ابریشمیها، چه ۱۱۰هی ها و چه شما آلایی های جدید این دوره رو از دست ندید.استفاده از این دوره
- اینترنت نمی خواهد!
- روی DVD و فلش و... هم نیست.
- مناسب برای کسایی که هنوز شروع هم نکردن
- مناسب برای کسایی که همه چیو تا حالا دست و پا شکسته خوندن
- رایگانه
منتظر اخبار پروژه لایت باشید...
@M-an یکی از بهترین پروژه های آلا عجب چیزی بود
-
سلام به آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر هدف هاتون در تلاش باشیدبریم سر اصل مطلب
قراره از ۵ اسفند ( یا اگه برسیم ۲۹ بهمن) یه دوره نکته و تست کامل رایگان برای آلایی ها بذاریم!
این پروژهی جدیدمون رو اسمشو گذاشتیم پروژه لایت که قراره پدر همهی پروژه های عدالتمحور قبلیمون باشه از این لحاظ که حتی نگرانی ای از دسترسی به اینترنت یا مصرف حجمش هم نخواهید داشت!چرا لایت؟ به دو دلیل. چه Light بخونیش چه Lite
ما قراره هر دوش رو داشته باشیم...
در واقع به تکنولوژی جدیدمون ربط داره که حالا میبینینش
این دوره رو اکیدا به همه کسایی که از آلاء استفاده می کنند و یا تازه میخوان شروع کنند، توصیه می کنیم.
چه راه ابریشمیها، چه ۱۱۰هی ها و چه شما آلایی های جدید این دوره رو از دست ندید.استفاده از این دوره
- اینترنت نمی خواهد!
- روی DVD و فلش و... هم نیست.
- مناسب برای کسایی که هنوز شروع هم نکردن
- مناسب برای کسایی که همه چیو تا حالا دست و پا شکسته خوندن
- رایگانه
منتظر اخبار پروژه لایت باشید...
@M-an
زمین شناسی هم اضافه شده؟ -
@M-an
زمین شناسی هم اضافه شده؟محسن کجلافی
سلام باور کنید از روزی که داره این برنامه پخش میشه من کارم شده هر روز به صدا و سیما زنگ زدن برای اینکه درس زمین شناسی رو هم اضافه بکنند ولی اصلا توجه نمی کنند -
سلام
اضافه میکنند فکر کنم
چون سایت آلا هم صفحه ویدیوهای زمین مدرسه کنکور رو ساخته -
سلام
اضافه میکنند فکر کنم
چون سایت آلا هم صفحه ویدیوهای زمین مدرسه کنکور رو ساختهAmir_Gharebagheri
سلام اگر براتون زحمت نباشه و لطف کنید میشه برای منم بفرستید تا ببینم چون هرچقدر گشتم پیدا نکردم -
https://alaatv.com/set/2562
محتوا نداره اما میگذارن به احتمال زیاد -
سلام اگه کسی پروژه لایت الا نگاه میکنه بگید هر درس چند قسمت خواهد بود؟؟؟؟؟؟؟؟
من فقط شیمی رو میدونم ۶۹ قسمته نیم ساعته
لطفاً بگین -
https://alaatv.com/set/2562
محتوا نداره اما میگذارن به احتمال زیادAmir_Gharebagheri
گذاشتن (میدونی چه روزایی پخش میشه؟)