Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
ایراد تست سینماتیک(حرکت شناسی)
-
سلام
تو این تست (که پاسخنامه اش هم گذاشتم) سوال رو با این فرض حل کرده که مبدا حرکت همون مبدا مکان هست...میدونم انتخاب مبدا مکان اختیاری هست و میتونیم هرجایی بگیریمش، ولی اگه اون نقطه ی اختیاری، مبدا حرکت نباشه این سوال که حل نمیشه...میشه؟ مثلا مبدا حرکت ما اگه نقطه ی x=+4 باشه چطور سوال حل میشه؟
منبع: فصل آزمون خیلی سبز@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا
@تجربیا -
اصلا نیازی به مبدا مکان نداریم
سوال قشنگیه که جایگزاری حل می شه
با سرعت متوسط کار داره اون رو هم از میانگین گیری بدست آورده -
این روش راحت تره
مال آقای یاریه
یه نمودار سرعت زمان رسم کن مساحت زیر نمودار میشه دلتا ایکس بعدم سرعت متوسطو بدست بیار دیگه نیازی به مبدا مکانو اینا نداری -
@Physics-collegian در ایراد تست سینماتیک(حرکت شناسی) گفته است:
مبدا مکان اختیاری نیست.
از مقایسه رابطه خط ۲ با معادله سوال v0 و a و x0 رو مشخص میکنید
دقیقا مشکل من هم همینه
تو پاسخنامه که گذاشتمش، اومده معادله ی صورت سوال رو تعمیم داده به معادله ی مستقل از زمان و سرعت اولیه + شتاب رو پیدا کرده... و x₀ رو هم پیش فرض برابر صفر درنظر گرفته...درحالیکه سوال به ما نگفته نقطه ی شروع حرکت کجاست...میتونه صفر یا هرجای دیگه ای باشه...مثلا اگه x₀ رو برابر 6+ بذاریم سوال حل نمیشه
اینطور نیست؟ -
Kourosh Mousavi
Mahdieh te
ممنون که وقت گذاشتین
مشکل من هم اینه که نمیدونم مقدار x₀ یا همون مبدا حرکت رو چطور بای دیفلات برابر با صفر در نظر گرفت...هر مقداری میتونه داشته باشه... -
Mahdieh te
@Physics-collegian
Kourosh Mousavi
فکر کنم ایراد کارم رو پیدا کردم
تو این معادله V₀ و X₀ یه مقدار مشخصی دارن که حالا معلوم نیس اون مقدار و باید پیداشون کنیم...ولی سرعت لحظه ای و بردار مکان میتونن هر زمان فرق کنن و حالت مجهولی دارن...به همین خاطر معادله کلی مستقل از زمان رو مینویسیم و با مقایسه اش با معادله صورت سوال میبینیم که کدوم عدد ها به مبدا حرکت و سرعت اولیه میخورن، و اون ها رو پیدا میکنیم و قرار میدیم...بقیه سوال هم که واضحه
ممنون از همه... -
-
@Physics-collegian
عذر میخوام فقط یه سوال مونده برا من
الان ما مثلا
1+ = X₀
5√2 - = V₀
2+ = a
در نظر بگیریم
و جاگذاری کنیم در معادله مستقل از زمان
باز هم به همون معادله ی صورت سوال میرسیم...
اما ولی سرعت متوسط رو تو اون بازه حساب میکنیم جواب تو گزینه ها نیست
نظرتون چیه؟ -
-
@Physics-collegian l میشه لطفا این تست رو حل کنید
https://forum.alaatv.com/post/2979498 -