عید تو آلاء کولاکه
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر اهدافتان در تلاش باشینامسال هم آلاء برای عید برنامه داره
خفن ترین جمع بندی آلاء
رو قراره داشته باشیمببین 100% مباحث کنکور یعنی %(#ff0000)[دهم، یازدهم و دوازدهم] رو توی سه گام برات از صفر جمع کردیم
1️⃣ گام اول : درسنامه + تست های آموزشی یا مثال های تشریحی -- پوشش 100% مباحث (دستیابی به درصد 50 الی 60 کنکور)
2️⃣ گام دوم: تستهای تسلط -- پوشش 100% مباحث (دستیابی به درصد 60 الی 80 کنکور)
3️⃣ گام سوم: تستهای پیشرفته سخت -- پوشش مباحث چالش برانگیز و پیچیده (دستیابی به درصد 80 الی 100 کنکور)
تمامی تستهای چتر نجات کاملا تالیفی میباشند
اینم بگم که ما در تلاشیم که برای این جمع بندی اسپانسر پیدا کنیم تا محتوای عالی و رایگان در اختیارتون قرار بدیم
-
Mahdi Parandakht فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to M.an on ۲۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an صفا باشه
-
میخوام که مدرسین جمع بندی رو معرفی کنم
مدرس اول: جناب آقای سیروس نصیری
دبیر ریاضی تجربی و حسابانمولف ۶۰ عنوان کتاب کمک آموزشی هستن.
عاشق طراحی سوال هستن و طراح آزمونهای مطرح کشور نیز هستن، شاید توی این مدت چند سری از سوالاتشون رو حل کرده باشیبجز تهران، شهرهایی مثل اهواز، اصفهان، شیراز، کیش، آمل، بابل، بابلسر و گرگان سابقه تدریس دارن
حالا با کوله باری از تجربه میخوان که براتون ریاضی تجربی و حسابان رو جمع بندی کنن...
خفن نیست؟!
-
اگه مدرسه کنکور ایران دیده باشی، حتما این مدرس خفن ینی آقای حاجی سلیمانی رو میشناسی.
میدونستی که علاوه بر این سبک تدریس خاص استاد، ایشون مولف ۱۸ کتاب مطرح در انتشارات معتبر آموزشی در کشور هستند؟!
حالا مدرسه کنکور ایران رو اگه ندیدی که ضرر کردی حسابی
بیا اینم لینک تدرس استاد ببین و لذت ببرحالا ببین جمع بندی خاص آلاییها دیگه چیه!!!!
-
-
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط Kourosh Mousavi انجام شده
یه چیزی هم اضافه کنم
اگه امکانش هست چند ویدیو اضافه تر از برنامه اون هفته بارگذاری کنید تا اگه کسی قبلا خونده مباحثه و جلو بیوفته -
M.an واااییییی... این همون دبیرس ک بعضی سوالای ریاضی قلمچیو تحلیل میکنههه.. ینی من چقد پره دلم ازشون ما میایم ده دقیقه با یه سوال ریاضی قلمچی کلنجار میریم اخرم نمیتونیم حل کنیم بعد ایشون حل میکنن و اخرش میگن: سطح سوال: بسیار اسان. مدت زمان حل: زیر 30 ثانیه................... :>>>>
-
خیلی دبیرای خفنی اوردین امیدوارم فقط ب موقع اپلود شن و باز ما نیایم هی تاپیک بزنیم ک چرا فلان جلسه رو نزاشتین و اینا:*>
ممنووون -
M.an امیدوارم که این همایشتون جوری باشه که من تجربی هم بتونم از تدریس مولف کتابای ریاضی خیلی سبز بهره ببرم :>>>
-
M.an اگه بشه چی میشه
-
M.an سلام چه خوب
برا ما قدیمیا چه برنامه ای دارین خانم مدیر؟️ -
چیچک
شما بشین مدرسامون -
عالی
-
M.an من متوجه نشدم الان زدید از صفر یعنی می خواین یک طرح شروع از فروردین برگذار کنید؟واسه همین اسمش چتر نجات؟که اونایی که هم کم کار کردن بیان جلو یا صفرن ؟
اگر سوال اولم بله است سوال دوم :
بعد من شنیدم تو این دوران باید با اولویت بندی بیای جلو یعنی بعضی مباحث حذف می شه اون وقت چطوری دوست عزیز صد در صد مباحث میارید جلو خو اینطوری که ماست مالی نمی شه ؟ -
M.an
وای من دیشب خواب دیدم این همایشو سراسر شهرمون بنر زدین و تبلیغ کردین بعد اومدم سایتتون ک بخرم زده بود 800 میلیون تومن
این چ خواب سمی بود خدایی.... -
M.an از کِی میشه تهیه کرد؟
3/362