-
-
سلاااام
کتاب درسی دهم در فصل ۴ یه جمله ای داره که میگه:091E475E-597A-4E70-A977-88FDB8C943B6.jpeg
خوب گفته حجم ضربه ای حجم خونیه که در هر انقباض از یک بطن خارج میشه! خوب همونطور که میدونید دیواره ی بطن چپ ضخیمتر از راسته،اما تا حالا براتون این سوال پیش اومده که حجم ضربه ای رو با کدوم بطن حساب میکنن؟ راست یا چپ؟!جواب اینه:فرقی نمیکنه! :))
ممکنه با خودتون فکر کنید عههه بطن چپ ضخیمتره پس باید حجم خون کمتری رو در خودش جا بده اما نهههه
حجم خونی که بطن راست و چپ در خودشون جا میدن و پمپ میکنن میشه گفت تقریبا یکسانه
چرا؟ اگه به عکس زیر نگاه کنید که برش عرضی از قسمت بطن هارو نشون میده متوجه میشید با اینکه بطن چپ دیواره ی ضخیمتری داره سپتوم یا دیوارهی بین دو بطن متمایل به راسته و انگار فضای بطن راستو تنگ کرده و همین باعث شده جبرانش کنه و هر دو یه مقدار خون جا بدن
746C5A1C-52DC-4D21-964A-C3EB54AA199F.jpeg F2F9987D-B23B-4970-9CA8-3F333EBDD036.jpeg
LV=left ventricle =بطن چپ
RV=بطن راست
@تجربیا @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
-
۲۰۲۳۰۳۲۰_۱۸۵۴۱۶.jpg
من همیشه این واسم سوال بود که ایجاد پیام عصبی رو باید از شکل وسط بگیرم یا شکل آخر و چرا🥲
@تجربیا -
سلام بچه ها 😁
امیدوارم حال دلتون عالی و درجه یک باشه.
نمیدونم همچین تاپیکی داشتیم یا نه که درخور بچه های نظام جدید باشه و آیا جامعیت لازم و کافی رو داشته باشه یا نه
گفتم این تاپیکو بزنم هر یکی از بچه ها که تو یه مبحثی فصلی تسلط بسیار بالایی داره😀 و اون مبحثو حرفه ای بسته شکلاشو یا بعضیاشو بیاره اینجا و هر چی نکته ازش داره بنویسه 👌.علت اینکه اینکارو انجام میدیم و قطعا با سوالی رو به رو میشیم که چرا با وجود منابع و جزوات مختلف چرا اینکارو انجام میدیم اینه که
کتابایی مث تحلیل شکل خیلی سبز و یا عکس و مکث گاج و حتی جزوه طلایی همه نکات رو بش اشاره نکردن چون حجمش بسیار بالا میشه و برای خواننده ملال آور.قطعا این نکته ها هر چند که ناب و درجه یک باشن تا تو تست به کار نبندیمشون فایده ای ندارن ولی این یه فایده دیگه ای داره که باعث میشه به نکاتی که توجه نکردیم توجه کنیم و به اصطلاح شما گرا رو میدین.
امیدوارم استقبال شه😍
و لطفا اگه میشه در نگارش متنش یا عکسی که ارسال میکنید آراستگی رو داشته باشه تا تاپیک خسته کننده نباشه و لطفا اگر نکته ای مشکل داره یا سرش بحثی هست در تاپیک های مربوط که زدن بچه ها سوالتونو مطرح کنیدبترکونید😍😁
اسپم هم که دیگه خودتون میدونید.
-
سلام دوستان روزتون بخیر
ببخشید در فعالیت ۷تشریح مغز نوشته دو طرف رابط پینه ای و سه گوش بطن ۱و۲و داخل آنها اجسام مخطط قرار دارد
اجسام مخطط در رابط پینه ای و سه گوش🤔
استاد موقاری میگن بخش خاکستری این اجسام مخطط من این رو متوجه نمیشم که این اجسام مخطط کجاست و چرا خاکستری مگر داخل این رابط ها نیست
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
یازده تجربی -
-
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
من درمورد پروتئین های مکمل و اثرشون بر فشار اسمزی گیج شدم
یه جا تو یکی از تستا گفته بود در خطوط دفاعی بدن هرگاه پروتئین های مکمل آزاد شوند، فشار اسمزی خوناب افزایش میآبد و درست گرفته بود گزاره رو
بعد یه جا دیگه هم نکته گفته که بطور طبیعی این پروتئین ها در خون دیده میشوند (همون محلول در خوناب)
حالا سوال من اینه تو تست بالا منظورش از آزاد شدن چیه دقیقا ؟
به مایع میان بافتی آزاد شده؟ پس باید فشار اسمزی خوناب کاهش بیابد که...
ممنون میشم منو از ابهام در بیارید
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@همیار -
-
درود. ۱۴۰۱ که تموم و من یه همچین تاپیکی زدم و بچه ها استقبال کردن و به نظر خودم هم مفید بود چون هرکس هر گزارهای داشت رو میاورد و باهم بحث میکردیم و نکات خیلی مرور میشد.
الان این تاپیک برای کنکوری های عزیز ۱۴۰۲ هست. هرکس گزارهای داره بیاد و باهم برسیش کنید و با هم بحث کنید. فقط خواهشا با کلمه گزاره مشخص کنید گزاره تون رو و تا یه گزاره پروندهاش بسته نشد، گزاره دیگری رو نذارید که باهم قاطی نشن.
کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی تجربی
تجربیادوستان هم بیان و در حد توان اگه مشکلی پیش اومد و دونستن جواب رو میتونن به بچهها کمک کنن🙏🙏:
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
Soniaaa
Mariya Musavi
Marzieh Abouei
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
@Ali-Valicheki
nazanin.mirzai
Mehrsa 14
Faez Fateminia
FATEMEH VARAN
Disgustion 1
Punisher -
-
-
-
-
IMG_۲۰۲۳۰۳۱۸_۱۹۱۶۵۷.jpg
بچه ها این سؤالش اشتباه نیست؟
من میگم گزینه 1 و 3 غلطه
ولی توی پاسخنامه میگه گزینه 4 غلطه 😐.
درصورتی که درست ترین گزینه همین گزینه 4 هستش.
میشه نظرتون رو بگین ممنونم
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست -
-
PhotoCache_1678792856277.jpg
سلام روزتون بخیر🌼
توی تحلیل تست گزینه 3 فقط گفته کپسول کلیه در تماس با قشر کلیه ست و خب کپسول کلیه به خاطر این که از بافت پیوندی تشکیل شده یاخته ترشح کننده رشته های پروتئینی رو داره
برای این گزینه داخل خود تست میاد میگه (در نزدیکی بخش ضخیم تر لپ)
خب بخش ضخیم تر مگه هرم نیست؟!
میتونیم کپسول رو بگیم که نزدیکشه؟
ممنون میشم جواب بدین
@تجربیا -
سؤال مضخرفه یا چی؟ مسئله این است 🗿 💔
-
بچه ها این سؤالش اشتباه نیست؟
من میگم گزینه 1 و 3 غلطه
ولی توی پاسخنامه میگه گزینه 4 غلطه.
درصورتی که درست ترین گزینه همین گزینه 4 هستش.
میشه نظرتون رو بگین ممنونم
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست -
D.Ali راه ابریشم پرو تجربیا دانش آموزان آلاء راه ابریشم پرو-زیست راه ابریشم پرو-شیمی راه ابریشم پرو -فیزیک کازرانیان راه ابریشم پرو-ریاضی تجربی آخرین ویرایش توسط D.Ali انجام شده
احتمالا متن سوال میخواسته بگه کدام گزینه درست است که اشتباه تایپی رخ داده......!!
گزینه ۱ رو با مثال نقض دهان که محتویات مری رو میگیره نقض میکنیم ...!
گزینه ۲ که کاملا غلطه ، متن صریح کتاب میگه هزارلا آب گیری میکنه اما اینجا گفته تواناییش رو نداره....!
گزینه ۳ شک دارم چون خود کتاب میگه آنزیم های گوارشی در شیردان وارد عمل میشن ولی میشه بهش گیر داد
گزینه ۴ کاملا درسته و با فرض اینکه متن سوال اشتباهه ، میتونیم این گزینه رو انتخاب کنیم. بزرگرین بخش معده > سیرابی که میکروب ها داخلش سلولز رو گوارش میکند
امیدوارم درست باشه
-
0yasin.sh0 سلام خیلی ممنون
بابت گزینه 1 بله درست گفتین که دهان محتویات مری رو دریافت میکنه ولی اگه برای دفعه اول که تازه غذا تازه جویده شده میتونیم بگیم محتویات مری وارد سیرابی میشه که اینطوری نمیشه گفت محتویات سیرابی وارد سیرابی میشه بخاطر این گفتم غلطه.
من گزینه 4 رو بخاطر این گفتم درسته چون میکروب های تجزيه کننده سلولاز میان و سلولز رو تجزیه میکنن. یعنی این گزینه دقیقا منظورش خود سلول سیرابی بوده؟و گزینه سوم هم شک داشتم بخاطر اینکه دقیقا گفته هر سلول دریافت کننده غذای نیمه جویده فاقد آنزیمه و اصلا نگفته آنزیم گوارشی. همه سلول ها آنزیم دارن ولی خب گوارشی رو نمیتونیم قطعی بگیم.
-
fatemeh. jk سلام خسته نباشید
ببینید گزینه یک که درسته چون مواد غذایی بعد از اینکه یک بار به سیرابی رفتند دوباره به مری بر میگردند و وارد دهان میشوند پس دهان مواد مری رو دریافت میکنه بعد دوباره به سیرابی منتقل میکنه
گزینه سه شما مگه نمیگید که در سیرابی میکروب ها سلولز رو تجزیه میکنند؟؟ خب این تجزیه توسط انزیم سلولاز هست پس انزیم داره
گزینه چهار غلطه چرا چون که خوده سیرابی یا معده نشخوار کننده اصلا توانایی تجزیه یا گوارش سلولز رو نداره خب وقتی داره میگه سیرابی به کمک میکروب ها سلولز رو گوارش میکنه یعنی در واقع معده هم تو گوارش سلولز نقش داره پس غلط میشه.(این تحلیل من هست حالا صبر کنید دوستان هم بیان نظر بدن) Rahman Aa