آلاخونه

• درون آمدن
    • جستجو
    • پست‌های جدید برای شما
    • پست‌های جدید
    • دسته‌بندی‌ها
    • برچسب‌ها
    • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
    • دوره‌های آلاء
    • گروه‌ها
    • راهنمای آلاخونه
      • معرفی آلاخونه
      • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
      • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
      • استفاده از ابزارهای ادیتور
      • معرفی گروه‌ها
      • لینک‌های دسترسی سریع
    • مدرسه کنکور ایران

محمد جلیلوند

سلام
      میخواستم بپرسم چرا دیگه بقیه ی فیلم ها و جزوات مدرسه کنکور ایران رو نمیزارید؟
      الآن دو هفته شده هیچی فیلم و جزوه ای آپلود نکردید و یه تعداد زیادی از فیلم ها هم که آپلود کردید مشکل دارن و باز نمیشن.
      الآن دانش آموزانی که برای کنکور با آلا پیش میرن به شدت عقب افتادن.

انتقادات ، پیشنهادات
    • مدرسه کنکور ایران

محمد جلیلوند

سلام
      میخواستم بدونم چرا بقیه فیلم ها و جزوات مدرسه کنکور ایران رو نمیزارید؟
      الآن نزدیک دو هفته شده که هیچ فیلم و جزوه ای رو آپلود نکردید و دانش آموزانی که با آلا پیش میرن به شدت عقب افتادن.
      خواهش میکنم هر چه سریع تر بقیه فیلم ها و جزوات رو هم آپلود کنید.

انتقادات ، پیشنهادات
    • انتقاد و پیشنهاد برای ریاضیات تجربی راه ابریشم

milad havazyari

درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
      برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
      بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
      ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
      مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
      بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
      دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
      @دانش-آموزان-آلاء
      @تجربیا
      Arshia Yazdian
      sohrab
      @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم

انتقادات ، پیشنهادات
    • آموزش صفر تا صد زیست مخصوص المپیاد

0

با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
      و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن

خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم

انتقادات ، پیشنهادات
    • فوریت زیست ۱۱۰

محسن کجلافی

ویدیوهای زیست ۱۱۰ بعد کنکور هم دارن آپلود میشن زیبا نیست
      بد قولی از این واضح تر
      @بچه-های-تجربی-کنکور-1402

انتقادات ، پیشنهادات
    • کمک

خواجه نصیر الدین

سلام من هرکار میکنم نمیتونم تو سایت پیام بزارم توی راهنمای الا هم رفتم ولی بهم کمکی نکرد
      حالا چیکار کنم تا درست بشه

انتقادات ، پیشنهادات
    • دسته تفننی

حسین کاظمی 0

سلام خسته نباشید امکانش هست که یه دسته تفننی هم برای آلا خونه اضافه کنید ؟ چون توی بخش بحث آزاد گم میشن معمولا این مضوعات مثل تست های غیر درسی که جنبه سرگمی دارن ( مثل تست هوش ها )

انتقادات ، پیشنهادات
    • کلاس زیست استاد موقاری

Ali Tiki

فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
      اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
      توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
      سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
      که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی

انتقادات ، پیشنهادات
    • تدریس فصل 4 فیزیک دوازدهم

امید امیدی

تدریس فصل 4 فیزیک دوازدهم آقای یاری رو نمیخواین بذارین؟؟

انتقادات ، پیشنهادات
    • چاپ کردن جزوه

Kourosh Mousavi

سلام همگی
      بچه ها اگه جزوه می خواید چاپ کنید و جزوتون حاشیه داره زیاد (مثلا جزوات پکیج 110 حاشیه زیاد داره.)
      https://pdfresizer.com
      برید توی این سایت تا جایی که می تونید پی دی اف رو کراپ کنید (ببرید) چون حاشیه جزوه که بدرد ما نمی خوره ولی در عوض خیلی جوهر می بره و جزوه تمیز در نمیاد (توی چاپگر یه یخشی هست به عنوان تمیز کننده عمل می کنه. مثلا نصف صفحه 4 چاپ شده بعد این میاد هر چی بوده رو تمیز می کنه تا نصفه دیگه رو در بیاره. هر چی شکل بیشتر تمیز کاری کم تر)

انتقادات ، پیشنهادات
    • حذف شدن آلا از کافه بازار و مایکت

P

امروز دیدم که آلا، توی مایکت و کافه بازار حذف شده.
      زنگ زدم، گفتن یا خود توسعه دهنده حذفش کرده، یا تخلف داشتن. تخلف که فک نکنم داشته باشه. چون اصلا جدیدا آپدیت آلا نیومده که بخواد تخلف کنه.

نزدیک ۲ ماه هم آلا با سیم‌کارت رایتل کار نمیکنه.

نرم افزار آلا باگ و اشکال زیاد داره. چرا آپدیت جدید نمیدید و مشکلات ش رو رفع نمیکنید؟

انتقادات ، پیشنهادات
    • کمی انتقاد

Ahmadreza Alipouryaan

چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
      1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
      این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
      2- آپدیت راه ابریشم:
      راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
      3- گزینه دانلود؟
      چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
      4- رفع اشکال ها
      خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
      5- آلاخونه
      آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
      💐

انتقادات ، پیشنهادات
    • فوریت کنکور ۱۱۰

Anne

سلام
      گفته شده بود برنامه از شانزدهم مهر شروع میشه ،ولی توی محصولات من هیچی برام نمیاره؟
      M.an
      کسی اینجا هست که خرید کرده باشه این محصول را و براش برنامه اومده باشه؟
      @دانش-آموزان-آلاء

انتقادات ، پیشنهادات
    • نظرات

M Kh 6

سلام بچه‌ها
      کسی میدونه چطوری باید نظراتو راجب دبیرا ببینیم
      یا اص این امکانو داره یا ن؟؟
      ممنون اگه بگین

انتقادات ، پیشنهادات
    • انتقاد

omid ostadi

سلام بر شما

اول از هر چیزی باید از مجموعه ی الا تشکر کرد بابت این تدریس های با کیفیت و درجه یک خلاصههه دمتون خیلی گرمه

اما خب اقا جان تو رو خدا صدای تبلیغات قبل ویدیو هارو (مثلا الان آزمون سه آ هستش )به صورت پیش فرض کم کنیددد
      .
      .
      .
      فک کن قسمت 53 زیستو برای تمرکز بیشتر با صدای بالا همراه هنذفری دیدی و وقتی میزنی قسمت 54 (در حالی که نوشته های قسمت قبلو مرور میکنی )خیلی اتفاقی یهو میگه بنگگگگگگگ😂

خدایی هممون قبول داریم موزیک های بینظیری دارند اما لااقل یه کوچولو پیش فرض صداشونو کم کنید که یه دفه آدرنالینمون نره رو هزار😂

در کل نباد از حق گذشت که کارتون بینظیره وانشالله اجرتون با اون بالایی😉

دمتون گرم🌹

M.an

انتقادات ، پیشنهادات
    • استفاده از بخش های غیر درسی

sara parsa

سلام برای استفاده از بخش های غیر درسی مثل تودلی و موسیقی کده و خودنویس و اینا اعتبارم باید به چند برسه؟
      @ناظم

انتقادات ، پیشنهادات
    • دل نوشته مقایسه راه ابریشم، شکایت از آلاء به دلیل قیمت پایین

sohrab

جنگی بزرگ در راه است آلاء مثل همیشه پشت شماست...
      سلام
      ما تو آلاء چون پیشرو آموزش مجازی در کشور بودیم معمولا کاری با بقیه نداریم ولی امروز گفتم بذار برم ببینم تو دنیای خارج از آلاء چه خبره، چیزایی دیدم که واقعا دلم گرفت آخه بعضی ها چرا نسبت به مردم رحم ندارن...

دیدم یکی درس میده که حجم درسش فقط از درسنامه های راه ابریشم خیلی کمتره داره ۷ الی ۸ میلیون می گیره. به یه اسم دیگه تست رو به مردم ۷ الی ۸ تومن می فروشه، جمع بندی بخوای دوباره ۷ الی ۸ تومن پول می گیره! دیدم یکی زده درسی ۲ میلیون و خورده‌ای و با افتخار میگه قیمت تو سال ۱۴۰۰ تغییر نکرده، پیش خودم گفتم چطور حقوق میده و طبق قانون باید حداقل ۳۹٪ حقوق ها رو زیاد کرده باشه ولی نسبت به ۹۹ تغییر قیمت نداده؟؟؟ اومدم با ابزارهایی که داریم نسخه قدیمی اون صفحه برای سه ماه پیش رو کشیدم بیرون دیدم سه ماه پیش قیمت ۱ میلیون و خورده ای بوده.... اومده ۲ برابر کرده قیمت رو بعد میگه تغییر ندادیم.... اینکه زیاد کرده به کسی مربوط نیست ولی اینکه دروغ میگه توهین به مردمه واقعا حالم گرفته شد.... محصول رو چک کردم دیدم در حد همون بخش درسنامه های راه ابریشم هم نیست....

اینا که خوبه بریم سراغ تهدید شکایت

یه بابایی تماس گرفت به موبایلم، من معمولا شماره ناشناس جواب نمیدم ولی نمی دونم چی شد که گفتم این رو جواب بدم شاید به خاطر این بود که چندین بار شماره اش رو دیده بودم...
      گفت ما از شما به جرم دمپینگ در بازار آموزش شکایت می کنیم اگر تغییر رویه ندید
      اصطلاح دمپینگ در بازار رو احتمالا الان باید بدونید یعنی چی، برای کسایی که نمی دونن وقتی موسسه‌ای قیمت رو خیلی کم می کنه میگن داره دمپ می کنه تا بقیه رو بندازه بیرون و انحصار ایجاد کنه معمولا کسایی دمپ می کنند که یه پشتوانه مالی سنگین دارند می تونند زنده بمونن.
      می دونید حرف اون بنده خدا این بود که رایگان های آلاء باید جمع بشه، راه ابریشم هم مثل بقیه قیمت بخوره یعنی پکش یهو بشه ۲۱ الی ۲۷ میلیون تومن

شاید در طول سال بچه ها اینکه دبیر جزوه رو دیر داده و دیر تایپ شده و رو سایت قرار گرفته رو دیدن ولی ندیدن که تو دنیای خارج آلاء، چند صفحه دست نویس به طرف میدن،....
      شاید بچه ها از اینکه هر روز جزوه جدید داشتیم شاکی می شدن ولی نمی گفتن معنی این اینه که آلای من هر روز داره به من فکر می کنه و برای من بهترین جزوه رو بهم میده که بهترین نتیجه رو بگیرم.
      شاید اینکه از کسی که راه ابریشم اومد کلا ۱ بار هزینه دریافت شد رو کسی ندید در حالی که تو دنیای خارج آلاء باید چند تا ۷ میلیونی پول می داد....
      اما رقبا این رو دیدن و حالا در پی اثبات این هستند که این دمپینگ تو بازار آموزش هست و آلاء باید قیمت هاش رو ۴ تا ۶ برابر زیاد کنه و رایگان نده

هنوز شکایتی انجام نشده ولی حرفش هست ما یه تیم کارشناسی مستقل تشکیل دادیم اتفاقا چند تاشون از کسایی هستند که قبلا از فیلم های آلاء استفاده کردن و الان فارغ التحصیل شدن و برگشتن به کمک آلاء، آلایی که روزی تنها یاورشون بین این گرگ‌ها بود...

خواستم خیال آلایی ها رو راحت کنم که آلاء می تونه در صورت شکایت ثابت کنه که

صورت مالی‌های کامل شفاف داره که به تایید جامع حسابرسان رسمی کشور رسیده و هیچ موسسه آموزشی الان این رو نداره آلاء می تونه ثابت کنه که تمام خدمات رایگانی که میده از محل سود همایش‌ها و راه ابریشم است و داره سود همایش‌ها رو به جای اینکه بذاره جیبش بره ماشین و ملک بخره، داره به مردم کمک می کنه و فیلم ها و خدمات رایگان بیشتری تولیدی می کنه آلاء می تونه ثابت کنه بهای تمام شده محصولات آموزشی انقدر زیاد نیست، پس آلاء دمپ نمی کنه این بعضی موسسات هستند که دارند گران فروشی می کنند

می دونید الان در پی این هستند که صنف تشکیل بدن و بگن همه سایت های آموزشی باید بیان داخل این صنف و بعد تو صنف آلاء رو مجبور کنند قیمت هاش رو چندین برابر کنه...
      ولی نمی دونن که ما به قانون مسلط هستیم اگر این کار رو ادامه بدن و بخوان به ثمر برسونن، لایحه‌ای داریم آماده می کنیم که تقدیم قوه قضاییه میشه
      خوشبختانه الان قوه قضاییه از مسائل این مدلی راحت رد نمیشه و ساختارش داره با سرعت خوبی هر روز بهتر از دیروز میشه
      آلاء کلی فارغ التحصیل انسانی داره که به زودی وکیل می شن، بزرگ ترین تیم حقوقی کشور رو ایجاد خواهیم کرد و از خانواده آلاء در مقابل مافیای کنکور محافظت می کنیم....

@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
      @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا

انتقادات ، پیشنهادات
    • جزوات صفر تا صد

Amir ali Nikfard

سلام. بی زحمت این مشکل خرید جزوات رو حل کنید. M.an

انتقادات ، پیشنهادات
    • کلاس آنلاین

محسن کجلافی

یکی از کارهایی که آلا میتونه انجام بده برگزاری کلاس های آنلاین هست برای امتحان نهایی که شرایط تعامل دانش آموز با معلم زیاد هست.

انتقادات ، پیشنهادات

مدرسه کنکور ایران

انتقادات ، پیشنهادات
    کنکور ۱۴۰۲
    1
    1
    11
    بارگذاری پست‌های بیش‌تر
    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
    • بیشترین رای ها
    پاسخ
    • پاسخ به موضوع
    وارد شوید تا پست بفرستید
    این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
    • محمد جلیلوند
      محمد جلیلوند دانش آموزان آلاء آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام
      میخواستم بپرسم چرا دیگه بقیه ی فیلم ها و جزوات مدرسه کنکور ایران رو نمیزارید؟
      الآن دو هفته شده هیچی فیلم و جزوه ای آپلود نکردید و یه تعداد زیادی از فیلم ها هم که آپلود کردید مشکل دارن و باز نمیشن.
      الآن دانش آموزانی که برای کنکور با آلا پیش میرن به شدت عقب افتادن.

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
      • 1 / 1
      • اولین پست
        آخرین پست