معرفی یه استاد خوب شیمی
-
سلام خواهش میکنم یه استاد شیمی خوب رو برام معرفی کنید من الان پشت کنکوری هستم .... با استاد اقاجانی شروع کردم ولی مبحث های دیگه رو درس نداده...میخوام یکی مثل اون باشه دی وی دی هاش رو تهیه کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی لازم دارم ممنونم
-
سلام خواهش میکنم یه استاد شیمی خوب رو برام معرفی کنید من الان پشت کنکوری هستم .... با استاد اقاجانی شروع کردم ولی مبحث های دیگه رو درس نداده...میخوام یکی مثل اون باشه دی وی دی هاش رو تهیه کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی لازم دارم ممنونم
mohammadrh75 میتونی قسمتایی رو که تو صفر تا صد نیست از کلاس کنکور 2ببینی منم اول همین مشکلو داشتم ولی بعد دیدم با کلاس کنکور حل میشه
به نظر من بهترین دبیر هستش اگه به حرفش گوش کنی -
mohammadrh75 میتونی قسمتایی رو که تو صفر تا صد نیست از کلاس کنکور 2ببینی منم اول همین مشکلو داشتم ولی بعد دیدم با کلاس کنکور حل میشه
به نظر من بهترین دبیر هستش اگه به حرفش گوش کنی@m-bahrami1378-0 خیلیی وقت گیره ها
-
به نظر من بهترین دبیر هستش اگه به حرفش گوش کنیاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
mohammadrh75 اره همونا هستن
-
@m-bahrami1378-0 اها منبع کامل دیگه ای رو نمیشناسی ؟
-
@m-bahrami1378-0 حالا اگه ناچار بشم مجبورم همینارو بخونم
-
@m-bahrami1378-0 اها منبع کامل دیگه ای رو نمیشناسی ؟
mohammadrh75 اقای صنیعی هم هست ولی هنوز کامل ضبط نشده اون حتی متنم توضیح میده
ولی من بازم اقای اقاجانی رو بیشتر میپسندم با اینکه فقط جدول تناوبی و فرمول نویسیشو نگاه کردم به نظرم طرز بیانش عالیه -
mohammadrh75 اقای صنیعی هم هست ولی هنوز کامل ضبط نشده اون حتی متنم توضیح میده
ولی من بازم اقای اقاجانی رو بیشتر میپسندم با اینکه فقط جدول تناوبی و فرمول نویسیشو نگاه کردم به نظرم طرز بیانش عالیه@m-bahrami1378-0 اقای صنیعی خیلی نمی پسندم استاد اقاجانی قوق العاده هست
-
به نظر من بهترین دبیر هستش اگه به حرفش گوش کنی@m-bahrami1378-0 بازم ممنون که وقت گذاشتی انشاالله موفق باشی ببخشید مزاحمت شدم
-
این پست پاک شده! -
@m-bahrami1378-0 بازم ممنون که وقت گذاشتی انشاالله موفق باشی ببخشید مزاحمت شدم
mohammadrh75 خواهش میکنم
-
دی وی اگر میخوای بخری علیرضا ابولقاسمی من کلاسش رو میرفتم اما دی وی دی هم داره فکر میکنم گروه آموزشی رایان باشه سرچ کن تو نت ببین کدوم مبحث ها رو ضبط کردن
-
دی وی اگر میخوای بخری علیرضا ابولقاسمی من کلاسش رو میرفتم اما دی وی دی هم داره فکر میکنم گروه آموزشی رایان باشه سرچ کن تو نت ببین کدوم مبحث ها رو ضبط کردن
mozhgan_99 کامل توضیح داده؟؟؟
-
mozhgan_99 کامل توضیح داده؟؟؟
mohammadrh75 گفتم که من دی وی دی ش رو ندیدم سرکلاس حضوری ش رفته میرفتم تدریس خوب بود ، بعید میدونم تدریس دی وی دیش با کلاساش خیلی فرق داشته باشه، سایت گروه رایان رو چک کنید ببینین مبحث هاش کامله یا نه
-
mohammadrh75 گفتم که من دی وی دی ش رو ندیدم سرکلاس حضوری ش رفته میرفتم تدریس خوب بود ، بعید میدونم تدریس دی وی دیش با کلاساش خیلی فرق داشته باشه، سایت گروه رایان رو چک کنید ببینین مبحث هاش کامله یا نه
mozhgan_99 اها باشه ممنونم
-
دوست عزیز میتونی از کلاس سال قبل آقای آقاجانی استفاده کنید
بعد از آقای آقاجانی آقای مصلایی هم خوبه تدریسشون@dr-sobhan میگن نکته ای درس میده مفهومی درس نمیده.....خودتون دی وی دی هاشون رو دیدید... کامل تئضیح میده؟؟
-
@dr-sobhan میگن نکته ای درس میده مفهومی درس نمیده.....خودتون دی وی دی هاشون رو دیدید... کامل تئضیح میده؟؟
mohammadrh75 در معرفی یه استاد خوب شیمی گفته است:
@dr-sobhan میگن نکته ای درس میده مفهومی درس نمیده.....خودتون دی وی دی هاشون رو دیدید... کامل تئضیح میده؟؟
دو سال پیش دیدم
من زیاد با فیلم درسی دیدن کلا موافق نیستم !
یه درسنامه جممع و جور بعدش تست زدن و یاد گیری توی تست -
mohammadrh75 در معرفی یه استاد خوب شیمی گفته است:
دو سال پیش دیدم
من زیاد با فیلم درسی دیدن کلا موافق نیستم !
یه درسنامه جممع و جور بعدش تست زدن و یاد گیری توی تست@dr-sobhanاها:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: