برنامه برای پشت کنکوریها
-
اول ی برنامه 45 روزه تا 50 روزه ریختم گفتم ک باید مثلا دوم رو با بخشی از پیش تا اون موقع تموم کنم
بعد گفتم 45 تا 50 روز بعدی انقدر از درسای سال سوم با انقدر از پیش تموم شه
کلا بگم بهت چنتا برنامه بلند مدت نوشتم بعد گفتم مثلا اگه بخوام تو 49 روز درس زیست رو 8 تا فصل دوم با 5 فصل پیش بخونم باید هر هفته تقریبا دو تا فصل زیست بخونم.... برا همه درسا حساب کردم بعد برنامه هفتگی رو ریختم.. چون تا الان خیلی ریکس کرده بودم و دیده بودم ک هر دفعه برنامه با ساعت مطالعه بالا نوشتم نتونستم برسم هفته اول رو روزی 7 تا 8 ساعته نوشتم هفته های بعدی کم کم بیشتر میکنم@fatma-vorodi97
خب فاطما جون یه سوال
اینکه تو یک هفته 2تا فصل زیست گذاشتی، میرسی واقعا 2تا فصل رو تو 7روز تموم کنی تستاشم بزنی؟!! -
سلام من پشت کنکوریم بنا به دلایلی تا الان نتونستم درست و حسابی درس بخونم یعنی خیلی کم خوندم هنوز عمومیهارو شروع نکردم از اختصاصیا هم هنوز اولای کار هستم تورو خدا بهم یه برنامه درسی درست وحسابی بدین اخه دیگه نمیخوام پشت کنکور بمونم
بهم بگید چجوری بخونم که مفید باشه واقعا نیازمند پاسخگویی سریع شما هستم -
@m-bahrami1378-0 آقا یا خانوم بهرامی من یه برنامه شروع از صفر چیدم پنج شش نفر هم ازش استقبال کردن و دارن طبق همین برنامه پیش میرن اگه میخواید بهم بگید تا واستون بفرستم
-
اول ی برنامه 45 روزه تا 50 روزه ریختم گفتم ک باید مثلا دوم رو با بخشی از پیش تا اون موقع تموم کنم
بعد گفتم 45 تا 50 روز بعدی انقدر از درسای سال سوم با انقدر از پیش تموم شه
کلا بگم بهت چنتا برنامه بلند مدت نوشتم بعد گفتم مثلا اگه بخوام تو 49 روز درس زیست رو 8 تا فصل دوم با 5 فصل پیش بخونم باید هر هفته تقریبا دو تا فصل زیست بخونم.... برا همه درسا حساب کردم بعد برنامه هفتگی رو ریختم.. چون تا الان خیلی ریکس کرده بودم و دیده بودم ک هر دفعه برنامه با ساعت مطالعه بالا نوشتم نتونستم برسم هفته اول رو روزی 7 تا 8 ساعته نوشتم هفته های بعدی کم کم بیشتر میکنم@fatma-vorodi97
زیست رو که نباید یه بار بخونی
زیست ۱ باید تا کنکور ۸ بار دوره شده باشه و ترکیبیاشم کامل بدونی
زیست ۲ به ۲ بار
زیست پیش ۳ تا ۴ بار یه دور از رو زیست تازه میفهمی زیست اصا میخواد چی بگه -
@m-bahrami1378-0 آقا یا خانوم بهرامی من یه برنامه شروع از صفر چیدم پنج شش نفر هم ازش استقبال کردن و دارن طبق همین برنامه پیش میرن اگه میخواید بهم بگید تا واستون بفرستم
-
سلام آقا یا خانوم بهرامی میشه منو به دنبال کننده هاتون اضافه کنید تا بتونم بهتون پیام بدم
-
والا نمیدوتم منو پاک گیج کردین
-
والا نمیدوتم منو پاک گیج کردین
@fatma-vorodi97
چیشده عزیزم برای چی گیج شدی؟ -
اخه من نوشتم هفته ای دو تا فصل زیست گفتن زیاده یکم گیج شدم
-
اخه من نوشتم هفته ای دو تا فصل زیست گفتن زیاده یکم گیج شدم
@fatma-vorodi97
گیج شدن نداره که عزیزم
مگه امتحان نکردی تا الان ک ببینی میتونی تو یک هفته 2تا فصل رو ببندی یا نه؟؟
کاری به بقیه نداشته باش مثلا من خودم نمیتونم اما شاید تو نسبت به من تو درک مطلب سریع تر باشی و بتونی