نخندید سرتون میاد :|
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه مومن نیس کار منه کافرو راه بندازه؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داخل یک متن دیدم که این رو گفته بودند.
حالا دقیق نمی دونم داخل پی دی افی که معاون مدرسمون فرستاده بود یا تو تلگرام دیدم
که اره گفتند باید به نام دانش اموز باشه اگر کسی نداره سیم کارت های دانش اموزی هستا از اینا می تونه بگیره و.. این چیزا -
داخل یک متن دیدم که این رو گفته بودند.
حالا دقیق نمی دونم داخل پی دی افی که معاون مدرسمون فرستاده بود یا تو تلگرام دیدم
که اره گفتند باید به نام دانش اموز باشه اگر کسی نداره سیم کارت های دانش اموزی هستا از اینا می تونه بگیره و.. این چیزا -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بقیه عزیزانم نظراتشونو بگن
-
Forgotten
شماره ب نام والدینه بزن والدین ببین چی میشه -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
اونوقت کدملی والدین هم باید بزنم /: -
-
Forgotten
خب بزن -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من برای یک کار دیگه نیاز بود شمارم به نام خودم باشم رفتم به همین چزیای خداماتی ایرانسل انتقالش دادم به نام خودم.
برای مادرم بود.
شما اگر ایرانسل هستید این طور می تونید. البته اون کسی که شماره به نامشه هم باید باشه با شناسنامه و.. این چیزا اگرم همراه اول هستید فکر کنم خود مخابرات م انجام می ده. -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
میونه ام با والدین تو ماه مبارک طوری نیس ک کدملی بگیرم
ولی حالا تلاشمو میکنم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من که نمی دونستم برای اینم نیازه
-
Forgotten
آهان
من کد ملی همرو حفظم -
من برای یک کار دیگه نیاز بود شمارم به نام خودم باشم رفتم به همین چزیای خداماتی ایرانسل انتقالش دادم به نام خودم.
برای مادرم بود.
شما اگر ایرانسل هستید این طور می تونید. البته اون کسی که شماره به نامشه هم باید باشه با شناسنامه و.. این چیزا اگرم همراه اول هستید فکر کنم خود مخابرات م انجام می ده. -
jahad_121
منم برا خرید اینترنتی رمز دوم میخواستم شمارمو ب نام خودم کردم -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
من مال خودمم از بابام میپرسم -
با سلام و احترام
آقا این سایت که باید بریم کد سوابق بگیریم ( my.medu.ir ) میگه شماره تلفن حتما باید به نام خود کنکوری باشه...الان یکی شماره به نام خودش نداشته باشه چه گِلی باس به سر بگیره؟ :|
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
jahad_121
آره اینم حرفیه ممنون
میخوام بدونم بدون سیم به نام خود هم میشه غلطی نمود یا نه...
بهرحال مرسیفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخواهش می کنم. باز پیگیری کنید. حالا شاید برداشتن این رو.
ولی فعلان این طوره دیگه فکر کنم. -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Valicheki
یعنی کدملی زدی کد سوابق داد بهت؟ -
با سلام و احترام
آقا این سایت که باید بریم کد سوابق بگیریم ( my.medu.ir ) میگه شماره تلفن حتما باید به نام خود کنکوری باشه...الان یکی شماره به نام خودش نداشته باشه چه گِلی باس به سر بگیره؟ :|
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Forgotten
واسه ورود به شایت کد ملی خواست و شماره سریال شناسنامه
بعدشم وارد شدم
چند تا مورد داشت سایتش اون آخری که زده سوابق تحصیلی...زدم رو اون...گفت این اطلاعات رو تایید کن(اسم و فامیل خودم.اسم بابام.کد ملی.تلفن همراه هم خالی بود)
تایید زدم بهم کد ۱۹ رقمی رو داد -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده