نخندید سرتون میاد :|
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط Forgotten انجام شده
با سلام و احترام
آقا این سایت که باید بریم کد سوابق بگیریم ( my.medu.ir ) میگه شماره تلفن حتما باید به نام خود کنکوری باشه...الان یکی شماره به نام خودش نداشته باشه چه گِلی باس به سر بگیره؟ :|
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کد رو گرفتم
تمام -
با سلام و احترام
آقا این سایت که باید بریم کد سوابق بگیریم ( my.medu.ir ) میگه شماره تلفن حتما باید به نام خود کنکوری باشه...الان یکی شماره به نام خودش نداشته باشه چه گِلی باس به سر بگیره؟ :|
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاForgotten
واقعا اینو میگه؟!
خداروشکر رفتم انتقال دادم -
شاید باگشه من میگم تا فردا هنوز کاری نکنیم تا درست شد شاید
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
واقعا... -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داخل یک متنی فرستاده بودن این بود معاونمون فرستاد یا تو تلگرام دیدم دقیق یادم نیست
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
نه فکر نمیکنم...بیشورا هیچ توضیحاتی هم ندادن...مثلا فرض محاله یکی شماره به نامش نباشه... -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه مومن نیس کار منه کافرو راه بندازه؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داخل یک متن دیدم که این رو گفته بودند.
حالا دقیق نمی دونم داخل پی دی افی که معاون مدرسمون فرستاده بود یا تو تلگرام دیدم
که اره گفتند باید به نام دانش اموز باشه اگر کسی نداره سیم کارت های دانش اموزی هستا از اینا می تونه بگیره و.. این چیزا -
داخل یک متن دیدم که این رو گفته بودند.
حالا دقیق نمی دونم داخل پی دی افی که معاون مدرسمون فرستاده بود یا تو تلگرام دیدم
که اره گفتند باید به نام دانش اموز باشه اگر کسی نداره سیم کارت های دانش اموزی هستا از اینا می تونه بگیره و.. این چیزا -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بقیه عزیزانم نظراتشونو بگن
-
Forgotten
شماره ب نام والدینه بزن والدین ببین چی میشه -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
اونوقت کدملی والدین هم باید بزنم /: -
-
Forgotten
خب بزن -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من برای یک کار دیگه نیاز بود شمارم به نام خودم باشم رفتم به همین چزیای خداماتی ایرانسل انتقالش دادم به نام خودم.
برای مادرم بود.
شما اگر ایرانسل هستید این طور می تونید. البته اون کسی که شماره به نامشه هم باید باشه با شناسنامه و.. این چیزا اگرم همراه اول هستید فکر کنم خود مخابرات م انجام می ده. -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
میونه ام با والدین تو ماه مبارک طوری نیس ک کدملی بگیرم
ولی حالا تلاشمو میکنم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من که نمی دونستم برای اینم نیازه
-
Forgotten
آهان
من کد ملی همرو حفظم -
من برای یک کار دیگه نیاز بود شمارم به نام خودم باشم رفتم به همین چزیای خداماتی ایرانسل انتقالش دادم به نام خودم.
برای مادرم بود.
شما اگر ایرانسل هستید این طور می تونید. البته اون کسی که شماره به نامشه هم باید باشه با شناسنامه و.. این چیزا اگرم همراه اول هستید فکر کنم خود مخابرات م انجام می ده. -
jahad_121
منم برا خرید اینترنتی رمز دوم میخواستم شمارمو ب نام خودم کردم