ثبت نام کنکور =//
-
این پست پاک شده!
-
آرمین عنصرپور چی؟!
مگه میشه؟؟؟؟؟؟
این همه هزینه
برو بیا
تاثیر نداره!@Matrix تا اونجایی که مدرسم گفت اره فقط رو کنکور تاثیر میزاره
-
بچه ها سلام
من کنکور ثبت نام کردم ولی بهم شماره پیگیری و شماره پرونده نداد ....
شما هم این مشکل رو دارید؟؟؟ -
بچه ها سلام
من کنکور ثبت نام کردم ولی بهم شماره پیگیری و شماره پرونده نداد ....
شما هم این مشکل رو دارید؟؟؟Miss Mirzaiea 0 سلام کلا نمیده
ی کد پیگیری تو پرونده نوشته فقط -
Miss Mirzaiea 0 سلام کلا نمیده
ی کد پیگیری تو پرونده نوشته فقط@Danial-al همونی که چند رقم عدد هست و چندتا حروف انگلیسی؟
-
@Danial-al همونی که چند رقم عدد هست و چندتا حروف انگلیسی؟
Miss Mirzaiea 0 یس ب ما هم فقط همونو داده
-
Miss Mirzaiea 0 یس ب ما هم فقط همونو داده
@Danial-al مررررسی از استرس نجاتم دادی💚💚💚💚
-
سلام دوستان
کسی از شما این مشکل موقع ثبت نام براش پیش اومده؟
تو وارد کردن اعداد مشکلی هست یعنی؟
پ.ن: اعداد رو انگلیسی وارد کردم

دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
انسانیا@Valicheki حاجی عکسو چجوری اپلود کردی دو روزه همششش ارور میده اعصابمو ریخته بهم
-
@Valicheki حاجی عکسو چجوری اپلود کردی دو روزه همششش ارور میده اعصابمو ریخته بهم
Alireza Mousavi بدون کراپ چن بار بفرس تل سیو کن بعد کراپ بزن بزار
-
بچه ها کسی بوده سری شناسنامه برای دریافت کد سوابق به مشکل بخوره؟یکی از دوستام میخواد کد سوابق بگیره ولی سری شناسنامش رو میگه خرابه .
دوتا داره هر کدومو میزنه میگه خرابه.
باید چیکار کنه؟؟؟ -
بچه ها کسی بوده سری شناسنامه برای دریافت کد سوابق به مشکل بخوره؟یکی از دوستام میخواد کد سوابق بگیره ولی سری شناسنامش رو میگه خرابه .
دوتا داره هر کدومو میزنه میگه خرابه.
باید چیکار کنه؟؟؟@Dr_fatimaa اگه شماره به اسم خودش داره از طریق درگاه دولت من وارد شه من این کارو کردم
-
@Valicheki من الان یه چیزیو یادم اومده.
واسه سهمیه فقط زدم فرزند رزمنده بودم که اونم 50 50 هست که قبول کنن یعنی شانسی زدم چون سال اولم استفاده کرده بودم.
و یادم رفته سهمیه منطقه3 هم بزنم.
الان باید چیکار کنمممممممم@Dr_fatimaa دوباره برو تو سایت و برو آزمون سراسری ی جا نوشته شما ثبت نام کردید جلو ترش نوشته نمایش بزن روی نمایش و اطلاعاتت رو ویرایش کن
-
سلام دوستان
کسی از شما این مشکل موقع ثبت نام براش پیش اومده؟
تو وارد کردن اعداد مشکلی هست یعنی؟
پ.ن: اعداد رو انگلیسی وارد کردم

دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
انسانیا@Valicheki بچهها من تاپیک زدم درباره سوالم، حالا اینجام میپرسم کسی بلد بود بگه. جای معدل نهایی دیپلم، کدوم معدلو بنویسم؟ اونی که خرداد دوازدهم دادم یا ترمیم دی؟
-
@Dr_fatimaa اگه شماره به اسم خودش داره از طریق درگاه دولت من وارد شه من این کارو کردم
Miss Mirzaiea 0 در ثبت نام کنکور =// گفته است:
@Dr_fatimaa دوباره برو تو سایت و برو آزمون سراسری ی جا نوشته شما ثبت نام کردید جلو ترش نوشته نمایش بزن روی نمایش و اطلاعاتت رو ویرایش کن
مرسی
آرمین عنصرپور در ثبت نام کنکور =// گفته است:
@Dr_fatimaa اگه شماره به اسم خودش داره از طریق درگاه دولت من وارد شه من این کارو کردم
ممنون
-
@Valicheki بچهها من تاپیک زدم درباره سوالم، حالا اینجام میپرسم کسی بلد بود بگه. جای معدل نهایی دیپلم، کدوم معدلو بنویسم؟ اونی که خرداد دوازدهم دادم یا ترمیم دی؟
Mahdieh te خردادی رو ترمیم ربطی به نمره کل دیپلم نداره فقط نمره کتبی نهایی رو تغییر میده