تست قشنگ سینماتیک
-
Forgotten در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
تو همین تاپیک بفرست
دو ایستگاه قطار 50 مایل از هم فاصله دارند. در ساعت 2 بعدازظهر دو قطار به سمت یکدیگر شروع به حرکت می کنند، از هر ایستگاه یک قطار! دقیقا زمانی که قطارها از ایستگاه ها خارج می شوند، پرنده ای جلوی قطار اول شروع به پرواز کرده و به سمت قطار دوم می رود. وقتی به قطار دوم می رسد برمی گردد و به سمت قطار اول پرواز می کند. پرنده به این کار ادامه می دهد تا زمانی که قطارها به هم برسند. اگر هر دو قطار با سرعت 25 مایل بر ساعت حرکت کنند و پرنده با سرعت 100 مایل بر ساعت پرواز کند، پرنده چند مایل قبل از برخورد قطارها پرواز کرده است؟
این سوال بیشتر ریاضیه ... وقت کنم امشب سوالی که گفتم رو ترجمه میکنم میفرستم.
@PHys در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
در ساعت 2 بعدازظهر دو قطار به سمت یکدیگر شروع به حرکت می کنند
اطلاعات عمومی
پرنده چند مایل قبل از برخورد قطارها پرواز کرده است؟
125 مایل؟
-
تو همین تاپیک بفرست
دو ایستگاه قطار 50 مایل از هم فاصله دارند. در ساعت 2 بعدازظهر دو قطار به سمت یکدیگر شروع به حرکت می کنند، از هر ایستگاه یک قطار! دقیقا زمانی که قطارها از ایستگاه ها خارج می شوند، پرنده ای جلوی قطار اول شروع به پرواز کرده و به سمت قطار دوم می رود. وقتی به قطار دوم می رسد برمی گردد و به سمت قطار اول پرواز می کند. پرنده به این کار ادامه می دهد تا زمانی که قطارها به هم برسند. اگر هر دو قطار با سرعت 25 مایل بر ساعت حرکت کنند و پرنده با سرعت 100 مایل بر ساعت پرواز کند، پرنده چند مایل قبل از برخورد قطارها پرواز کرده است؟
این سوال بیشتر ریاضیه ... وقت کنم امشب سوالی که گفتم رو ترجمه میکنم میفرستم.
@PHys
بخش اول.mp4 -
در ساعت 2 بعدازظهر دو قطار به سمت یکدیگر شروع به حرکت می کنند
اطلاعات عمومی
پرنده چند مایل قبل از برخورد قطارها پرواز کرده است؟
125 مایل؟
-
Kourosh Mousavi
دو ساعت طول کشید تا آپلود شه -
Kourosh Mousavi
شما همون راه ساده تر رو رفتید ... حالا بعد هر دو راه رو میگم ...
پاسخ هم 100 مایل هست.سوال بعدی که گفته بودم سعی میکنم امشب(شاید هم فردا) بفرستم رو هم دوست داشتید سعی کنید حل کنید!!
-
Kourosh Mousavi در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
@PHys
بخش اول.mp4@PHys در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
125 مایل؟
فکر نکنم حالا فردا اگر کسی نگفت حل میکنم میگم ...
دمتون گرم اشتباهم فهمیدم کجاست...من با سرعت نسبی رفتم، مال پرنده رو گرفتم 125...بعد جواب نهایی شد 125 که میشه یک ساعت پرواز کبوتر...یادم رفت آخرش با سرعت اصلی تطابق بدم و اون یک ساعت رو در 100 ضرب کنم جواب بشه همون 100...حله آقا سوال جالبی بود من از اون روش طولانیه رفتم(مجموع جملات دنباله هندسی حساب کردم) ولی مال کوروش منطقی تر بود نیازی به المشنگه نبود
@PHys سوال از چه منبعی هست؟ -
Kourosh Mousavi
شما همون راه ساده تر رو رفتید ... حالا بعد هر دو راه رو میگم ...
پاسخ هم 100 مایل هست.سوال بعدی که گفته بودم سعی میکنم امشب(شاید هم فردا) بفرستم رو هم دوست داشتید سعی کنید حل کنید!!
-
راه ساده !
دو قطار بعد 1 ساعت به هم میرسن پرنده با سرعت 100 مایل بر ساعت میتونه 100 مایل مسافت رو طی کنه ! -
Kourosh Mousavi در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
@PHys
بخش اول.mp4@PHys در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
125 مایل؟
فکر نکنم حالا فردا اگر کسی نگفت حل میکنم میگم ...
دمتون گرم اشتباهم فهمیدم کجاست...من با سرعت نسبی رفتم، مال پرنده رو گرفتم 125...بعد جواب نهایی شد 125 که میشه یک ساعت پرواز کبوتر...یادم رفت آخرش با سرعت اصلی تطابق بدم و اون یک ساعت رو در 100 ضرب کنم جواب بشه همون 100...حله آقا سوال جالبی بود من از اون روش طولانیه رفتم(مجموع جملات دنباله هندسی حساب کردم) ولی مال کوروش منطقی تر بود نیازی به المشنگه نبود
@PHys سوال از چه منبعی هست؟Forgotten در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
PHys سوال از چه منبعی هست؟
اینترنت ... کافیه سرچ کنید train and bird problem
کاش منم حوصله داشتم راهم رو بنویسم...
اینو همینطوری فرستادم سوال سخت پیدا کنم میفرستم ...