سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
نمی خوام ادامه بدم
-
@Death نهه همین امروز اوکیش میکنممم به امید حق علیه باطل ️
-
fatemeh. jk
ایول
صدی به نود -
@Death قربونت
-
SiliS در نمی خوام ادامه بدم گفته است:
Wujian امروز اخرشه 11 ماه رو نمیگیرن که یه رمضان رو استراحت کنن
برعکسهfatemeh. jk در نمی خوام ادامه بدم گفته است:
Wujian
فردا که عیده... ؛)
ولی آخه میدونی پیش خودم میگم من انقد گناهکارم پیش خدا این روزه رم نگیرم دیگه چی میشهه ️واییییی واقعا فردا عیده؟؟ خدایا من واقعا تو کافریت غوطه ورم
خب خوبه دیگه فردا ب بعد ک نگیری بازدهیت میاد بالا مشکلی نیس.
اما درمورد مشاور. خب ببین تو این مدتی ک باهاش بودی (قبل ماه رمضون) ازش نتیجه گرفتی؟ اگ گرفتی ادامه بده و درمورد عقب موندگیات حتما باهاش صحبت کن جدی
اگ نتیجه نگرفتی یا اینکه تاثیر خاصی نداشت خودت بخون و مامانتم راضی کن -
fatemeh. jk خب پس یا مشاورت رو عوض کن یا کلا یه دو سه هفته بدون مشاور بخون ببین چطوره اگر باز سختت بود یه مشاور دیگه رو امتحان کن
-
Kourosh Mousavi مشاور باید خوده دانش آموز باشه . انگیزه باید خوده شخص به خودش بده نه مشاوره نه دیگری . کسی که با حرف دیگری انگیزه پیدا میکنه و شور و شوق پیدا میکنه ، همون شخص میتونه با حرف بقیه ناامیدو بیخیال همه چی بشه . مشاور تو از کجا میدونه هوش تو توانایی تو عر روز چند ساعت مطالعه هست . با دوتا سوال پرسیدن و تست و فلان نمیشه گفن عزیزخ من همش کشکه .مشاوره خودت باید باشی . خودت بهتر از هر کسی میدونی چقدر میتونی بخونی . متاسفانه بعضی از بچه ها که فقط منتظر شنیدن حرفای خوب و انگیزشی هست مشاور رو صرفا برای همین دوس دارن . دانش آموز باید شکست بخوره باید بخوره زمین بعد خودش بلند شه پخته شه قوی شه هدف داشته باشه . من از همین جا به همه مشاوران عزیز الا و همه مشاورین عزیزم عرض خسته نباشید میگم و اخرین حرفمم این که دکتری که سرما خورده دارو های خودش دوای درد خودش نمیشه بعد میاد اونو تجویز میکنه به ملت و نباید انتظاری داشته باشیم که جواب بده .. مشاوری هم انتخاب کردید اگر اولن مشاور قرار نیست بخونه . ثانین 10 درصد هم امید بهش زیاد . امید اصلی خودتویو خودت وسلام
-
Asghar Shakoori در نمی خوام ادامه بدم گفته است:
Kourosh Mousavi مشاور باید خوده دانش آموز باشه . انگیزه باید خوده شخص به خودش بده نه مشاوره نه دیگری . کسی که با حرف دیگری انگیزه پیدا میکنه و شور و شوق پیدا میکنه ، همون شخص میتونه با حرف بقیه ناامیدو بیخیال همه چی بشه . مشاور تو از کجا میدونه هوش تو توانایی تو هر روز چند ساعت مطالعه هست . با دوتا سوال پرسیدن و تست و فلان نمیشه گفت عزیزه من همش کشکه .مشاوره خودت باید باشی . خودت بهتر از هر کسی میدونی چقدر میتونی بخونی . متاسفانه بعضی از بچه ها که فقط منتظر شنیدن حرفای خوب و انگیزشی هست مشاور رو صرفا برای همین دوس دارن . دانش آموز باید شکست بخوره باید بخوره زمین بعد خودش بلند شه پخته شه قوی شه هدف داشته باشه . من از همین جا به همه مشاوران عزیز الا و همه مشاورین عزیزم عرض خسته نباشید میگم و اخرین حرفمم این که دکتری که سرما خورده دارو های خودش دوای درد خودش نمیشه بعد میاد اونو تجویز میکنه به ملت و نباید انتظاری داشته باشیم که جواب بده .. مشاوری هم انتخاب کردید اگر ، اولن این که مشاور قرار نیست بخونه به جای تو . دوما ، 10 درصد هم امید بهش زیاده . امید اصلی خودتویو خودت وسلام. مشاور بیشتر باید راهنمایی و جواب سوالات گنگت رو بده
-
Kourosh Mousavi مشاور باید خوده دانش آموز باشه . انگیزه باید خوده شخص به خودش بده نه مشاوره نه دیگری . کسی که با حرف دیگری انگیزه پیدا میکنه و شور و شوق پیدا میکنه ، همون شخص میتونه با حرف بقیه ناامیدو بیخیال همه چی بشه . مشاور تو از کجا میدونه هوش تو توانایی تو هر روز چند ساعت مطالعه هست . با دوتا سوال پرسیدن و تست و فلان نمیشه گفت عزیزه من همش کشکه .مشاوره خودت باید باشی . خودت بهتر از هر کسی میدونی چقدر میتونی بخونی . متاسفانه بعضی از بچه ها که فقط منتظر شنیدن حرفای خوب و انگیزشی هست مشاور رو صرفا برای همین دوس دارن . دانش آموز باید شکست بخوره باید بخوره زمین بعد خودش بلند شه پخته شه قوی شه هدف داشته باشه . من از همین جا به همه مشاوران عزیز الا و همه مشاورین عزیزم عرض خسته نباشید میگم و اخرین حرفمم این که دکتری که سرما خورده دارو های خودش دوای درد خودش نمیشه بعد میاد اونو تجویز میکنه به ملت و نباید انتظاری داشته باشیم که جواب بده .. مشاوری هم انتخاب کردید اگر ، اولن این که مشاور قرار نیست بخونه به جای تو . دوما ، 10 درصد هم امید بهش زیاده . امید اصلی خودتویو خودت وسلام. مشاور بیشتر باید راهنمایی و جواب سوالات گنگت رو بده. هر مشاور عزیزی که حرفم ناراحتش کرد یا فکر میکنه که اشتباه میگم بیاد بهم پیام بده ببینم اگر بد میگم چرا خودت عزیزم نخوندی تا دکتر شی فلان شی ها میگی میدئنی خب چرا نخوندی میدونستی ها ؟
-
جالب بود.
-
fatemeh. jk
اگه می تونی چرا که نه
تازه بهتر هم هست چون تو خودت رو بهتر از مشاور می شناسی -
fatemeh. jk سلام
این که باهاشون صحبت کنی تاثیری نداره؟
نه مثلا ۵ دقیقه حتی اگه شده ۱ ساعت یه چی تو بگو یه چی ایشون
واسه من این قضیه سر کتابای کمک درسیم اینطوری بود که خیلی مچ نبودن بگیرم
ولی حرف زدیم درست شد
دوستمم داداشش پارسال مهندسی کامپیوتر تهران قبول شد و چیز عجیبی که در موردش وجود داشت این بود که تا تابستون یازدهم بدون کتاب کار خونده بود...
دوست خودم تجربیه خانوادش مقایسش میکردن با داشش که نیاز نداره به کتاب کار ولی صحبت کرد و درست شد....
چون خودت داری میگی مشکلی با بدون مشاور خوندن نداری پس فقط ممکنه از طرف مامانت اذیت شی! -
@M-Tina سلام
باورت میشه خیلی سخت بود️ ولی راضی شد
-
fatemeh. jk خداروشکر خیلی برات خوشحالم
-
@M-Tina
عزیزی