شلیک نهایی، ۶۰امتیاز طلایی
-
اقاای آلا خانم آلا این فیزیک چ اسیدیه آوردین اقا لطفا بهش بگین اصن درس ندهههه
جدی اول راهه بهش بگین تو اوج خدافزی کنه
اینقد معلم خوب داره مجموعتون یهو رفتین این بنده خدا رو اوردین
لطفا نظارت روی کار بنده خدا داشته باشین
سطح بشدددت پایین -
سطح بشدددت پایینMehrdad dehghan
سلام خسته نباشید ببخشید میشه بیتر توضیح بدید از چه نظر پایین هستند اخه من نمونه فیلم های ایشون رو دیدم به نظرم خیلی خوب بودن -
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر اهدافتان در تلاش باشین
میدونید که امسال امتحان نهایی تاثیر زیادی در کنکور شما داره، ما هم در آلاء همانند همیشه تو این مسیر همراه شما خواهیم بود تا بتونیم امتیاز امتحان نهایی رو کسب کنیداینطوری بگم که آلا فکر همه جاش رو کرده:
- چه شروع از صفر باشی!
- چه شب امتحانی!!
- چه از الان به فکر ۲۰ نهایی هستی!!
شلیک نهایی به صورتی طراحی شده که شما از اواسط اردیبهشت تا شب امتحان تمامی مباحث رو چندیییین بار مرور میکنی
بهت قول میدم برای شب امتحان هم جوابه
شلیک نهایی آلاء فقط یک دوره ویره کسب ۲۰ امتحان نهایی نیست!!
با شلیک نهایی ۶۰٪ امتیاز کنکورت رو جمع میکنی- ٪۴۰ امتیاز نهایی
- ۲۰٪ امتیاز تستهای دوازدهم کنکور ۱۴۰۲
۳ویژگی مهم شلیک نهایی:
۱. تحلیل ۱ به ۱ امتحان نهایی سالهای گذشته/نظام جدید
۲. بررسی سوالات احتمالی امتحان نهایی، به پیچدگی کنکور سراسری
۳. جزوهی ویدیویی خط به خط کتاب درسی + جزوهی ویژه امتحان نهایی
بچه های راه ابریشم پرو که این محصول رو رایگان دریافت می کنن، یعنی هر درس راه ابریشم پرو رو داشته باشی، نهایی اون هم براتون فعال میشه
بچه هایی که راه ابریشم دروس عمومی داشتن، برای هر درسی که دارن نهاییش هم فعال میشه
برای بچه های ۱۱۰ ای هم دیروز یه پیامک فرستادیم، پیامک هاتون رو چک کردین؟
برای ثبتنام و توضیحات بیشتر وارد لینک زیر شوید
alaatv.com/landing/38
alaatv.com/landing/38%(#ff0000)[از تخفیف ویژه پیش فروش جا نمودید]
@M-an سلام ببخشید
کسایی که راه ابریشم پرو آلا دارن دروس تخصصی
پنل دروس عمومی بهشون تعلق نمیگیره؟ -
سطح بشدددت پایینMehrdad dehghan
امتحان نهاییه، بعدشم الان زود قضاوت نکن بذار به حل سوالا برسه الان مثلا استاد بیاد سوال کنکوری حل کنه برای امتحان نهایی؟
-
@M-an سلام ببخشید
کسایی که راه ابریشم پرو آلا دارن دروس تخصصی
پنل دروس عمومی بهشون تعلق نمیگیره؟Mohiw Sadat خیر
-
Mehrdad dehghan
سلام خسته نباشید ببخشید میشه بیتر توضیح بدید از چه نظر پایین هستند اخه من نمونه فیلم های ایشون رو دیدم به نظرم خیلی خوب بودن40edd793273ecb ببین مثلا سبک طلوعی و محمدی و یاری رو ببینی اصلا با خوش سیما ارزش مقایسه نداره
بیشتر وقت کلاس داره خزعبلات میگه طرف و رشته فکری رو پاره میکنه -
Mehrdad dehghan
امتحان نهاییه، بعدشم الان زود قضاوت نکن بذار به حل سوالا برسه الان مثلا استاد بیاد سوال کنکوری حل کنه برای امتحان نهایی؟
@fatemeh-jk امیدوارم بهتر بشه ولی اصلا خوب نیس
-
@fatemeh-jk امیدوارم بهتر بشه ولی اصلا خوب نیس
Mehrdad dehghan
اگه مثل راه ابریشم و چتر نجات بخواد درس بده که وقتمون میرفت هر چی لازمه برای نهایی داره ميگه بنده خدا
️
-
40edd793273ecb ببین مثلا سبک طلوعی و محمدی و یاری رو ببینی اصلا با خوش سیما ارزش مقایسه نداره
بیشتر وقت کلاس داره خزعبلات میگه طرف و رشته فکری رو پاره میکنهMehrdad dehghan ولی من خودم با تدریس آقای خوش سیما، علاقه از دست رفتم به فیزیک رو دوباره پیدا کردم.
اولا بهتره لحن صحبتتون با یک بزرگتر رو اصلاح کنید و از واژه های بهتری برای بیان انتقادتون استفاده کنید.
و دوما اینکه شما با ایشون کنار نیومدید دلیل نمیشه تدریسشون بد باشه. دانش آموزان با هم متفاوتن و قرار نیست همه با یک دبیر اوکی باشن. همون طور که اساتید با هم متفاوتن و بر اساس تجربه و مواجه با دانش آموزان روش متفاوتی دارن.
پس لطفا با این طرز صحبت بقیه رو هم نسبت به ایشون بد بین نکنید و بذارید درسشون رو بخونن. چون فکر کنم خودتون بدونید که اگه شما پیش نفر دومی از کسی بد بگین، نفر دوم با وجود اینکه شاید شناختی از اون کس نداشته باشه، نسبت بهش بد بین میشه.
موفق باشید -
40edd793273ecb ببین مثلا سبک طلوعی و محمدی و یاری رو ببینی اصلا با خوش سیما ارزش مقایسه نداره
بیشتر وقت کلاس داره خزعبلات میگه طرف و رشته فکری رو پاره میکنهMehrdad dehghan سلام دوست عزیز اولا برای نهایی تدریس میشه
دوما اگر کلاس کلاس شوخی نباشه آدم زود خسته میشه -
بیشتر وقت کلاس داره خزعبلات میگه طرف و رشته فکری رو پاره میکنهMehrdad dehghan سوما اگر انتقادی داریم به صورت مودبانه بیان کنیم
مثلا خودم با تدریس هندسه و حسابان چتر و تدریس استاد یاری ارتباط برقرار نمی کنم و حق اینو ندارم بگم که این اساتید گرانقدر خزبلات میگن -
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر اهدافتان در تلاش باشین
میدونید که امسال امتحان نهایی تاثیر زیادی در کنکور شما داره، ما هم در آلاء همانند همیشه تو این مسیر همراه شما خواهیم بود تا بتونیم امتیاز امتحان نهایی رو کسب کنیداینطوری بگم که آلا فکر همه جاش رو کرده:
- چه شروع از صفر باشی!
- چه شب امتحانی!!
- چه از الان به فکر ۲۰ نهایی هستی!!
شلیک نهایی به صورتی طراحی شده که شما از اواسط اردیبهشت تا شب امتحان تمامی مباحث رو چندیییین بار مرور میکنی
بهت قول میدم برای شب امتحان هم جوابه
شلیک نهایی آلاء فقط یک دوره ویره کسب ۲۰ امتحان نهایی نیست!!
با شلیک نهایی ۶۰٪ امتیاز کنکورت رو جمع میکنی- ٪۴۰ امتیاز نهایی
- ۲۰٪ امتیاز تستهای دوازدهم کنکور ۱۴۰۲
۳ویژگی مهم شلیک نهایی:
۱. تحلیل ۱ به ۱ امتحان نهایی سالهای گذشته/نظام جدید
۲. بررسی سوالات احتمالی امتحان نهایی، به پیچدگی کنکور سراسری
۳. جزوهی ویدیویی خط به خط کتاب درسی + جزوهی ویژه امتحان نهایی
بچه های راه ابریشم پرو که این محصول رو رایگان دریافت می کنن، یعنی هر درس راه ابریشم پرو رو داشته باشی، نهایی اون هم براتون فعال میشه
بچه هایی که راه ابریشم دروس عمومی داشتن، برای هر درسی که دارن نهاییش هم فعال میشه
برای بچه های ۱۱۰ ای هم دیروز یه پیامک فرستادیم، پیامک هاتون رو چک کردین؟
برای ثبتنام و توضیحات بیشتر وارد لینک زیر شوید
alaatv.com/landing/38
alaatv.com/landing/38%(#ff0000)[از تخفیف ویژه پیش فروش جا نمودید]
@M-an
شما هم از سطح تدریس معلم زیست خوشتون اومده یا من فقط این شکلیم -
Mehrdad dehghan ولی من خودم با تدریس آقای خوش سیما، علاقه از دست رفتم به فیزیک رو دوباره پیدا کردم.
اولا بهتره لحن صحبتتون با یک بزرگتر رو اصلاح کنید و از واژه های بهتری برای بیان انتقادتون استفاده کنید.
و دوما اینکه شما با ایشون کنار نیومدید دلیل نمیشه تدریسشون بد باشه. دانش آموزان با هم متفاوتن و قرار نیست همه با یک دبیر اوکی باشن. همون طور که اساتید با هم متفاوتن و بر اساس تجربه و مواجه با دانش آموزان روش متفاوتی دارن.
پس لطفا با این طرز صحبت بقیه رو هم نسبت به ایشون بد بین نکنید و بذارید درسشون رو بخونن. چون فکر کنم خودتون بدونید که اگه شما پیش نفر دومی از کسی بد بگین، نفر دوم با وجود اینکه شاید شناختی از اون کس نداشته باشه، نسبت بهش بد بین میشه.
موفق باشیدXe نظرات هرکی متفاوته
من تو کتابخونه از 5 نفری ک بهشون گفتم فیلم فیزیکو ببینن هیچکدوم تا اخرشو ندیدن همون نصف بیشتریو دیدن داشتن عصبی میشدن
در کل معلم ضعیفی هست
(من) از آلا انتظار دبیر بهتری رو داشتم -
سطح بشدددت پایینMehrdad dehghan منم موافقم
این دبیر بنظرم مناسب این سطح نیست(نظر شخصی)
حداقل داخل حرکت شناسی اینطور بود
توی تدریس قسمت هایی از حرکت شناسی یکجایی سوتی
میدادند و بعد از چند دقیقه خودشون اصلاح میکردند
بنظرم تجربه ی کافی ندارند (تا اینجا منظورم)
آلا توی فیزیک دبیر خوب زیاد داره
ما که استاد طلوعی رو که دیدیم واقعا توقع مون بالاست
دوستانی که میگن این سطح تدریس واسه امتحان. نهایی
دقت کنند که امتحان. نهایی ۴۰ درصد کنکوره
شوخی نداره -
Xe نظرات هرکی متفاوته
من تو کتابخونه از 5 نفری ک بهشون گفتم فیلم فیزیکو ببینن هیچکدوم تا اخرشو ندیدن همون نصف بیشتریو دیدن داشتن عصبی میشدن
در کل معلم ضعیفی هست
(من) از آلا انتظار دبیر بهتری رو داشتمMehrdad dehghan
خب در نهایت میتونم البته میتونیم بگیم که هرکس نمی تواند ارتباط برقرار کند نبیند -
احمد رضا 0 گفتم که فقط برای تشریحی یا اونایی که صفرن میتونن یچیزی برای نهایی جور کنن وگرنه حرفه ای نیست و بدرد کنکور فک نکنم بخوره حداقل درسنامه و تدریسش
هیچ استادی به پای استاد طلوعی و استاد یاری نمیرسه حالا استاد محمدی بماندHouman M شما اخر برای درس فیزیک چیکار کردین؟
-
Houman M شما اخر برای درس فیزیک چیکار کردین؟
احمد رضا 0 من فیزیک دوازدهم رو اسفند در حد کنکور تموم کرده بودم با استاد طلوعی
الان تستای اضافه تسلط رو میزنم و کتابو میخونم که مفاهیم و جای خالی چیزی یادم نره
با آرش هم جمع بندی داشتم گدار هم دیده بودم... فیزیک نهایی برام مفید نبود اکثرا رو دور 3X فیلمارو رد میکنم میره
روز فرجه هم سوال های نهایی و نهایی پلاس رو حل خواهم کرد -
احمد رضا 0 من فیزیک دوازدهم رو اسفند در حد کنکور تموم کرده بودم با استاد طلوعی
الان تستای اضافه تسلط رو میزنم و کتابو میخونم که مفاهیم و جای خالی چیزی یادم نره
با آرش هم جمع بندی داشتم گدار هم دیده بودم... فیزیک نهایی برام مفید نبود اکثرا رو دور 3X فیلمارو رد میکنم میره
روز فرجه هم سوال های نهایی و نهایی پلاس رو حل خواهم کردHouman M آره فیزیک شلیک مفید نیست زیاد و فیزیک چتر نجات و همراه کتاب خونده بشه مفید تره
-
Mehrdad dehghan منم موافقم
این دبیر بنظرم مناسب این سطح نیست(نظر شخصی)
حداقل داخل حرکت شناسی اینطور بود
توی تدریس قسمت هایی از حرکت شناسی یکجایی سوتی
میدادند و بعد از چند دقیقه خودشون اصلاح میکردند
بنظرم تجربه ی کافی ندارند (تا اینجا منظورم)
آلا توی فیزیک دبیر خوب زیاد داره
ما که استاد طلوعی رو که دیدیم واقعا توقع مون بالاست
دوستانی که میگن این سطح تدریس واسه امتحان. نهایی
دقت کنند که امتحان. نهایی ۴۰ درصد کنکوره
شوخی ندارهاحمد رضا 0 شما اگه تدریس استاد طلوعی رو خوب و حرفه ای عین گفته هاشون پیش برده باشید نیاز به هیچ منبع دیگه ای ندارید .
شلیک فیزیک چیز جدیدی نداره برای کسی ک حرفه ای جلو اومده فقط یادآوری میشه که کدوم روش ها برای نهایی قابل استفاده نیستن(صرفا برا اونا خوبه که حتی حال نداشتن در طول سال کتاب فیزیکو باز کنن و کلا نمیدونن فیزیک چنتا نقطه داره) -
احمد رضا 0 شما اگه تدریس استاد طلوعی رو خوب و حرفه ای عین گفته هاشون پیش برده باشید نیاز به هیچ منبع دیگه ای ندارید .
شلیک فیزیک چیز جدیدی نداره برای کسی ک حرفه ای جلو اومده فقط یادآوری میشه که کدوم روش ها برای نهایی قابل استفاده نیستن(صرفا برا اونا خوبه که حتی حال نداشتن در طول سال کتاب فیزیکو باز کنن و کلا نمیدونن فیزیک چنتا نقطه داره)Houman M من رشته ام تجربیه
با فیزیک آقای طلوعی جلو اومدم
ولی مثلا فصل اتمی رو درست کار نکردم
روی شلیک نهایی حساب باز کردم که اصلا هیچی
واقعا ضعیف عمل شده( نظر شخصی خودم)