تحلیل
-
_Reza_ اینجا افتادی تو دام گزینه ۳ هم غلطه. در محدوده ی کتاب تنها جایی که سیاهرگ منشعب میشه کبده. در این گزینه انشعابات سیاهرگی به هم می پیوندد و بزرگ سیاهرگ زیرین رو به وجود میارن نه اینکه سیاهرگ منشعب بشه
-
_Reza_ اینجا افتادی تو دام گزینه ۳ هم غلطه. در محدوده ی کتاب تنها جایی که سیاهرگ منشعب میشه کبده. در این گزینه انشعابات سیاهرگی به هم می پیوندد و بزرگ سیاهرگ زیرین رو به وجود میارن نه اینکه سیاهرگ منشعب بشه
-
@MV-ettta انشعابات رگب دو مدله
یکی انشعابی واردش میشه و دیگری خود رک منشعب میشه
شکل 15 گوارش مشخصه هم منشعبمی شده و هم انشعابی بهش وارد شده ( پایین حفره شکمی
شکل 10 کلیه هم شکل دیگر انشعاب رو نشون میده
نمیدونم شابدم من اشتباه میکنمSiliS سلام
ببینید همون طور که گفتم سیاهرگ ها منشعب نمی شن بلکه سرخرگ ها منشعب میشن شبکه مویرگی به وجود میارن شبکه مویرگی سیاهرگ ها رو به وجود میاره، انشعابات سیاهرگی هم، به هم می پیوندند و سیاهرگ های بزرگ رو به وجود میارن پس در حالت کلی سیاهرگ ها منشعب نمی شن مگر در چند استثنا -
_Reza_
این نکته رو از کجا استنباط کردید؟
تا اونجایی که می دونم کبد از یک نوع بافت یکدست ساخته نشده و دارای انواع متنوعی از یاخته هاست و همچنین وظیفه اصلی کبد ذخیره گلیکوژن نیست. با توجه به این دوتا مطلب یعنی با انواعی از یاخته ها مواجهیم که کار های تخصصی انجام می دن. هیچ جا هم ندیدم بزنن تنظیم قند خون توسط گلیکوژن انجام میشه. -
SiliS سلام
ببینید همون طور که گفتم سیاهرگ ها منشعب نمی شن بلکه سرخرگ ها منشعب میشن شبکه مویرگی به وجود میارن شبکه مویرگی سیاهرگ ها رو به وجود میاره، انشعابات سیاهرگی هم، به هم می پیوندند و سیاهرگ های بزرگ رو به وجود میارن پس در حالت کلی سیاهرگ ها منشعب نمی شن مگر در چند استثنا -
در مورد اینکه کلیه ها با کولون افقی هم پوشانی دارند یا خیر. این طور بگیم اگه از نمای پشت به جایگاه کلیه دقت کنیم متوجه میشیم انتها دنده های یازدهم و دوازدهم قرار دارن(تقریبی) و باز اگه از جلو به دنده ها نگاه کنیم متوجه میشم کولون افقی کمی پایین تر از دنده دهم قرار داره.
-
این عبارت هم به نظرم ارزش تحلیلی داره البته با اجازه از صاحب اثر.
هر بنداره با انقباض کند و طولانی دارای سلول هایی با ظاهر دوکی شکل و هسته های کشیده تشکیل شده است.