جواب مدیریت خانواده فورییی
-
سلام بچه ها... میشه لطفا بهم کمک کنین تا جوابای اینارو پیدا کنم؟ حداقل صفحشو بگین؟ خیلی نیازشون دارم لطفا کمکم کنین
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-110 @بچه-های-ریاضی-110 @دوازدهم (واقعا ببخشید واسه یه همچین چیز مسخره ای منشنتون میکنم ولی تو رو خدا کمک کنین)
Wujian
سوال12:
1_توجه به گوناگونی انتخاب
2_توجه به انتخاب عقلانی به جای احساسی
3_تنظیم و رعایت الگوی صحیح مصرف از ابتدای زندگی -
با عرض سلام
من کتابش ندارم و مدرسه هم نرفتم که سوالاش بنویسم اما یا پی دی افشو دانلود کن بعد از سوالی که پرسیده یه کلمه کلیدی شو سرچ کن جوابت سریع پیدا میکنی یا خودسوالو از گوگل سرچ کن سایتایی مثل گاما جواب کامل نوشتن براشون -
Wujian
سوال12:
1_توجه به گوناگونی انتخاب
2_توجه به انتخاب عقلانی به جای احساسی
3_تنظیم و رعایت الگوی صحیح مصرف از ابتدای زندگی -
W Wujian has marked this topic as solved on
-
Wujian
خواهش میکنم
چنتا پی دی اف پیدا کردم از اون جوابشو گفتم
میخاسم بفرسم برات ولی نشد اینجا -
سلام بچه ها... میشه لطفا بهم کمک کنین تا جوابای اینارو پیدا کنم؟ حداقل صفحشو بگین؟ خیلی نیازشون دارم لطفا کمکم کنین
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-110 @بچه-های-ریاضی-110 @دوازدهم (واقعا ببخشید واسه یه همچین چیز مسخره ای منشنتون میکنم ولی تو رو خدا کمک کنین)
-
-
Wujian
خواهش میکنم
چنتا پی دی اف پیدا کردم از اون جوابشو گفتم
میخاسم بفرسم برات ولی نشد اینجا -
خیلی جالبه که این نمونه سوال از کتاب مدیریت خانواده ویژه پسران سال 98عه!
درصورتی که ما کتاب مدیریت خانواده دختران 1401یم....
Wujian منم نمیدونم چرا ۷خرداد ۱۴۰۲ این امتحان و میدم بعد هر جا نگاه میکنم برای دختراست سوال ها بعد من پسرم چرا دقیقن