امتحان دینی چطور بود؟
-
سلام
عملکردتون چطور بود؟
20 میشید؟
من احساس میکنم تشریحی ها یجوری بودن، اوکی نبودن همچین
بیایید یه چیزی بگید، نگید که فقط من برام یجوری بودن تشریحی ها@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@راه-ابریشم-پرو-شیمی @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
این پست پاک شده!
-
مارشمالو ادبیاتو بدیم راحت بشیم بقیش حله
ادبیاتو اینجوری بدن واقعا اذیت میشیم
البته بازم منطقیه وقتی این همه تاثیر داره نباید همه 20 بگیرن که -
سلام
عملکردتون چطور بود؟
20 میشید؟
من احساس میکنم تشریحی ها یجوری بودن، اوکی نبودن همچین
بیایید یه چیزی بگید، نگید که فقط من برام یجوری بودن تشریحی ها@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@راه-ابریشم-پرو-شیمی @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402اینو راست میگه حوزه ما ورقه هارو عوض هم میکردن مراقبا باهم حرف میزدن
یه لحظه مراقب حرف میزد سالن میشد عین حموم زنونه
یعنی دیگه رسما کل سوالای پاسخ کوتاه و همه چیو ب هم رسوندن
واسه فیزیک اینجوری بشه پا میشم میش------ تو ده------ مراق------ ---- &%$%^$ &###&# -
اینو راست میگه حوزه ما ورقه هارو عوض هم میکردن مراقبا باهم حرف میزدن
واسه فیزیک اینجوری بشه پا میشم میش------ تو ده------ مراق------ ---- &%$%^$ &###&# -
اینو راست میگه حوزه ما ورقه هارو عوض هم میکردن مراقبا باهم حرف میزدن
واسه فیزیک اینجوری بشه پا میشم میش------ تو ده------ مراق------ ---- &%$%^$ &###&#Houman M این خوبه نوبت اول یه مراقب اومد رو دست من نگاه کرد رف به یکی دیگه گفت :))) (مثل اینکه آشنا در می اومدن) امتحان مهمی نبود و بارمش هم زیاد نبود (دوتا جاخالی میشد) ولی خب نتونستم باهاش کنار بیام بعدم اومد دست به سینه بالا سرم وایساد که تقلب نکنم و ریختم بروان موند هنوز که هنوز هم نتونستم باهاش کنار بیام
-
مارشمالو خودت فک کن کل چند روزو تا حالا انقد دینی نخونده بودی اونوقت یه سریا همینجوری کشکی کشکی ازین و اون مینویسن البته اینا تو کنکور هیچ #$*& نمیتونن بخورن
-
Houman M این خوبه نوبت اول یه مراقب اومد رو دست من نگاه کرد رف به یکی دیگه گفت :))) (مثل اینکه آشنا در می اومدن) امتحان مهمی نبود و بارمش هم زیاد نبود (دوتا جاخالی میشد) ولی خب نتونستم باهاش کنار بیام بعدم اومد دست به سینه بالا سرم وایساد که تقلب نکنم و ریختم بروان موند هنوز که هنوز هم نتونستم باهاش کنار بیام
-
Houman M دروغ چرا خیلی بهم فشار میاد میبینم و کاری ز دستم بر نمیاد - __-
(نه اینکه حسودی کنم نه، کلا آدم تقلب نبودم و نیستم)
-
مارشمالو بالاخره اینا هر مرحله از زندگیو نمیتونن اینجوری رد کنن و به مشکل میخورن ولشون کن حقیرن کار مفید خاصی تو زندگیشون نمیتونن بکنن خدا زدتشون بزار خدا خودش عواقب کاراشونو بهشون نشون میده قطعا
-
از کی تا حالا ولی و سرپرستی و این ایه سوال 4 شده توحید در ربوبیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
https://dl.p30konkor.com/nahaei-tak/dini/dini-tajk-riazi-khordad1402new.pdf